Şimdi Ara

Iphone 4s simlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eminim bu konundan 1000 tane açılmıştır ama benim içim rahat etmedi sorayım dedim. Geçenlerde Amerikadan yeni bir Iphone 4s aldım. Bununda imei kaydını yaptırdık. Ama internette gezinirken yurtdışından alınan iphone'larda simlock olabileceğini ve yazılımı update etmek istersek sorum çıkabileceğini falan öğrendim.http://www.dev.mk/ sitesinden imeiyi kontrol ettirdim ve sim kilitli çıktı. Şuan zaten sürüm 5.1.1 ama ilerde update çıkınca yüklemelimiyim ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

• O siteye inanma bende benim 4s i kontrol ettim benİmkisi sim kilitsiz ingiltere cihazi olmasina ragmen sim lock ku ve amerika cihazi olarak gosterdi. Eger sen turkiye sim kartini direk takip kullaniosan senin cihaz sim kilitsizdir istedigin gibi guncelleme yapabilirsin kafan rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea'ya gittik adam benim sim kartı kesip sıfır cihaza koydu zaten başka kart takılmadı ama şimdi cihazın kilitlenebileceğini falan öğrendim ona canım sıkıldı.
  • Avea kartini tek basina takdinda calisiyorsa kitlenme falan olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz üç gündür japonyadan gelmiş,5.0.1 sürümü yüklüyken çalışan ama 6.1.1 sürümüyle güncelleyince simi kilitlenen İphone4s ile ugraşıyoruz sende güncelle gör başına gelecegi Tavsiye etmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.