Şimdi Ara

İPHONE 4S SATIP GALAXY S4 ALINIR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İPHONE 4S KULLANIYORUM VE SATIP SAMSUNG S4 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SİZCE 4S'DEN SAMSUNG S4'E GEÇMEK YANLIŞ BİR KARAR MI OLUR?YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMM

• Niye yanlış olsun ki? Eskiden Apple ile Samsung arasında bariz bir fiyat farkı vardı. Artık 200 lira fark olmasına rağmen azımsanamayacak bir grup gidip Android'i seçiyor. Demek ki bazı şeyler değişiyor. Mağazaya git bir dene. Baktın hoşuna gidiyor al gitsin ne olacak.
  • S4 Yerine HTC One öneririm . Performans olarak yakınlar , Malzeme kalitesinde çok daha iyi one.
  • Alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

S4 Yerine HTC One öneririm . Performans olarak yakınlar , Malzeme kalitesinde çok daha iyi one.

Kesinlikle bende
  • Almasına alınır ama İos bambaşka bir sistem stabil hızlı alışan kolay kolay bırakamaz kendimden biliyorum Xperia Z Lumia 720 maceramdan sonra dönüp dolaşıp tekrar 4s aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 4 Haziran 2013; 18:10:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s iyi telefondur şimdi geçmeye hiç gerek yok.
  • S4 ucuzlasın biraz daha bende 4s kullanıyorum arkadaşada 4s aldık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • al al kardeşim 1 -2 ay sonra şikayet var com da ağlarsıın diğer samsung kurbanları gibi.
    Tövbe tövbee i4s gibi mükemmel bir görev adamı varken naapcan çakma yıldız forveti 😆😆😆

• Hocam 4s oldukça iyi bir cihaz, fakat bütçenizi arttırabilirseniz iphone 5'e geçmek daha doğru olur.
  • soru geçmişte sorulmuş ama ben yinede cevap verim şahsen ben hayatımda T20 dışında dokunmatik kullanmamış biri olarak almışken göze hoş gelen bi telefon alim diyip iphone 4s aldım ve inan kullanımı o kadar süper olan yağ gibi kayan bir telefon olamaz oyunlar itunes store hepsi müthişti sonra mecbur kalıp sattım ve samsung s4 aldım bu kadar kötü bir telefon olamaz kamera 13 mp denmiş ama çin malı gibi çekim 4s 8 mp olmasına rağmen bence daha iyi çekiyo telefon plastik elinle tutuyosun bi espirisi yok karanlıkta film izlerken ekran berbat yapıyo android market berbat virüs bulaşıtı her kafasına esen program yüklüyo fazlasıyla şişiyo 2 gb ram var deniyo ama bi kaç oyunla telefon sapıtıyo resmen bence iphonedan şaşma şu an 5s bekliyorum ve bidaha samsun veya android kullanmam son olarak fiyat politikası berbat apple alan hiç bir zaman fazla zarar etmez ve hemen elden istediğin fiyatada çıkıyo samsung fiyat hemen yerlerde satmak istersenn fazlasıyla zarara uğruyosun benden bu kadar saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

S4 ucuzlasın biraz daha bende 4s kullanıyorum arkadaşada 4s aldık

Diğer arkadaşımada 4s aldırdım Galaxy mega ve S3 kullanan arkadaşlarım birçok sorunlar karşılaştı bizim 4s ler ise sorunsuz hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

S4 Yerine HTC One öneririm . Performans olarak yakınlar , Malzeme kalitesinde çok daha iyi one.

Bence 4si satmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: cutek

quote:

Bence 4si satmasın

4s satmadıysa tabi ki satmasın. Arkadaşımın 4s'i bir başka arkadaşımın s4'ünden daha güzel çalışıyor + Çok daha şık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cutek

quote:

Bence 4si satmasın

4s satmadıysa tabi ki satmasın. Arkadaşımın 4s'i bir başka arkadaşımın s4'ünden daha güzel çalışıyor + Çok daha şık

Sattıysada yeni 4s alsın :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.