Şimdi Ara

İPHONE 4S ŞARJ VE İOS 9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR İPHONE 4S SAHİBİYİM CİHAZIN ŞIKLIĞI HOŞUMA GİDİYOR HIZI VESAİRE BANA GAYET YETERLİ GELİYOR.İOS 9.0.1 SÜRÜM VAR CİHAZDA.BİR TAKILMA DONMAYA RASTLAMADIM.
    VE İOS 9'U TAVSİYE EDİYORUM ŞARJ SORUNU KESİNLİKLE İOS 9'DA BAŞLAMADI 8.4.1'DEDE MEVCUTTU.
    LAKİN ŞARJ SORUNUNU BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM.
    CİHAZIMDA 3G SÜREKLİ AÇIK PARLAKLIK %40 KONUM SERVİSLERİ KAPALI ARKA PLANDA UYGULAMA YENİLEME SPOTLİGHT ARAMASI VESAİRE KAPALI FAKAT KULLANIM DEĞERLERİM ŞÖYLE;
    ŞARJ=%11
    KULLANIM=4 SAAT 4 DAKİKA
    BEKLEMEDE=7 SAAT
    İBACKUP PROGRAMI İLE BATARYAMIN MAH DEĞERİNE BAKTIM 1250 MAH GÖSTERİYOR.
    CİHAZI DEĞİŞTİRME GİBİ BİR PLANIM YOK ESKİ BİR CİHAZ FAKAT BEN CİDDEN SEVİYORUM.
    BANA ÖNERİLERİNİZ NELER MESELA İOS 9.0.1 YÜKLÜ BİR 4S'E JB İLE BİRLİKTE 7.1.2 FALAN YÜKLEYİP SORUNU ÇÖZEBİLİR MİYİM YADA BAŞKA BİR SÜRÜM MÜ YÜKLEMEM GEREKİYOR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.TEŞEKKÜR EDERİM.

• Hocam gayet iyi aslında şarj durumunuz.

İphone 6
    8.4.1 hiç bir özel ayar olmadan değerim şu şekilde.
     İPHONE 4S ŞARJ VE İOS 9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk önce jailbreak ile iOS 7 ye dönemezsiniz. Ikinci olarak da 4s lerin şarjı normalde zaten o kadar gidiyor. iOS 8 ile müzik Wi-Fi internet karışık toplam 4.30 saat Kullanım alıyorum. Benimde % 40 da. Bütün özellikler kapalı. Artık telefonlarımızın sonu geldi maalesef yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Ilk önce jailbreak ile iOS 7 ye dönemezsiniz. Ikinci olarak da 4s lerin şarjı normalde zaten o kadar gidiyor. iOS 8 ile müzik Wi-Fi internet karışık toplam 4.30 saat Kullanım alıyorum. Benimde % 40 da. Bütün özellikler kapalı. Artık telefonlarımızın sonu geldi maalesef yapacak bir şey yok.

Bu telefonun en muhteşem sürümü 7.1.2 idi.

O kadar randımanlı kullanıyordum ki o telefonu o haliyle.

Telefonun kasası, sağlamlığı ele oturuşu mükemmeldi.

6 aldım oda iyi ama 4s imi mumla ariyorum. Kullandığım en güzel Apple cihazı o idi

• pro-black kullanıcısına yanıt
    Elinde 6 var yahu. 4s te telefon mu yanında onun. Yapma hocam bırak tutuşu filan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Elinde 6 var yahu. 4s te telefon mu yanında onun. Yapma hocam bırak tutuşu filan :D

Hocam yalan konuşmuyorum ya.

Güzel telefon hakkını yemeyeyim ama nereye koyacağımı bilemiyorum
    Yamulur ekranı çatlar patlar su alır diye. 2700 lira az değil.

4s hem saglamdi ne taklalar ne düşmeler yaşadı 0 sorun. Ve 1500 liraya almistim. Kırılsa dağılsada üzülmezdim. Psikolojik sınırın altında çünkü.

• Teşekkürler hepinize napalım artık yanımızda şarj fikfikiyle gezicez ya telefonda hiçbir sorun yok benim elimden 5S 6 gibi cihazlarda geçti evet çok güzel cihazlar ama küçük telefon seviyorum yani ne bileyim hoş oluyor keşke yeni 3.5 inch bir cihaz yapsa apple.
    Ama şöyle birşeyde var annemde iphone 4 var iphone 4 için son sürüm yüklü şarjı benden daha iyi gidiyor.Ben yinede bir batarya değişimine gidicem olmadı powerbank falan 4S'i inatla çatlayana patlayana kadar kullanıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.