Şimdi Ara

Whatsapp sohbet geçmişinizi yüklerken bir sorun yaşadı... Whatsapp Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
37.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Bu sabah abuk subuk bir sorunla karşılaştım. Telefona yüklediğim veya sildiğim hiçbir şey olmamasına rağmen sabah whatsapp bu şekilde bir uyarı verdi.

     Whatsapp sohbet geçmişinizi yüklerken bir sorun yaşadı... Whatsapp Sorunu Whatsapp sohbet geçmişinizi yüklerken bir sorun yaşadı... Whatsapp Sorunu

    Tüm geçmiş gitti. En son yedekleme 1 Temmuz'da ve fotoğrafları otomatik yükleme kapalıydı. O yüzden yedeği geri getirmeye çalışıyorum.

    Bu sorunla karşılaştıktan sonra bir yedek aldım bilgisayara. Restore edip denedim ama düzelmedi. Yedeğin doğru şekilde alındığından eminim.

    Ayarlarda kullanım bölümüne girdiğimde 1.5 gblik whatsapp boyutu var.

    Sıkıntı whatsapp'ın açılmayıp yine aynı hatayı vermesi.

    Bir çözümü olan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32.dll -- 12 Ağustos 2015; 13:40:38 >







  • Hocam bende Az önce bu anlamsız hatayı aldım son yedeğim 1.5 sene önceymiş yani anlamsız bi yedekmiş konuşmalarımı bugünki hali ile geri getirmem mümkün mü Yoksa elveda mı diyeceğiz :( siz çözümünü buldunuz mı ?



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Uğraştım bayağı da yapamadım hocam ben. Telefon o haldeyken yedek al önce. Yedekleri tutuyor. Daha sonra yedeklemeleri açabilen uygulamalarla fotoğraflarını bulup geri alabilirsin. Ama Whatsapp'ı eski haline çeviremedim ben.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bugun bu anlamsız hata ile bende karşılaştım :( son whatshap yedeğimde 1,5 sene önceymiş yani gereksiz bi yedek o yedeği kullanmak istemiyorım whatshapımı bugünki hali ile geri getirmem mümkün mi 1gb veri vardı hala telefon kullanım bilgisinde gözüküyo yoksa elveda mı diyeceğiz o bilgilere fotolara siz çözümünü bulabildiniz mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp sohbet geçmişini yedeklemeye başladım bende.500 mb lık bir veri %99 da duruyor 2 gündür. Restore yapıp geri yükleme yapayım mi hata falan verir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birebir aynı problemi yaşıyorum şu an. Aksi gibi de konuşmaların hiç yedeğini almamıştım.
    Çözen var mı aramızda acaba?
  • Maalesef ben bulamadım bir çözüm.
  • En son gelen güncellemeden sonra patladı benimki. Acaba bir sonraki güncellemeyi beklesem mi?
  • Ben farklı uygulama versiyonlarını yükleyip de denedim.

    Çözülmüyor bu sorun o şekildeki işlerle. 5 6 saat uğraşıp pes etmiştim ben.

    Aklınızdaki çözümleri bana yazın en azından da deneyip denemediğimi söyleyeyim.
  • arkadaşlar çözümü bulan yok mu? çok acil lütfen yardım edin. mesajlarımın gitmemesi lazım
  • Aynı sorunu yasıyorum arkadaslar. iCloud kapalı, çözüm bulan var mı :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu soruna bi çözüm bulan var mı kabul aynen bu hatayı verip kabul etmiyor yedeğimi. Yıllardır duran sohbet geçmişimi silmek zorunda mıyım şimdi ?
  • Çözümü bulabilen var mı? Aynı durumdayım ve yedekleme 3 ay öncesini gösteriyor. Whatsappın boyutu 1.3 gb, yani veriler telefonun içinde bi yerde ama yüklenmiyor.
  • Arkadaşlar bende 2 gündür bu sorunla uğraşıyordum bu başlıktaki ve diğer başlıkta yazılan bir çok şeyi denedim olmadı şu şekilde çözdüm.

    öncelikle i cluod da gerekli boş alan sağladıktan sonra yeni cihaza geçtiğinizde eski cihazdaki i cluod hesabınızı kapattığınızdan emin olun yani tek bir cihazda i cluod hesabı açık olsun tüm cihazlardan tekrardan çıkış yapın yeni cihazınız dahi. Sonra Tekrardan giriş yapın WhatsAppı silin tekrardan yükleyin. Ben bu şekilde çözdüm İnşallah sizdeyse işe yarar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sorunu Mi Note 10 Android cihazımda yaşadım. Yedekler yükleniyor sohbetler görünüyor fakat yükleme tamamlanmasigi için %99 da kaldığı için yeni sohbetlerin yedeğini de alamiyordum.


    Çözüm: Ayarlara girip Google hesabınızdan çıkış yapıyorsunuz. Böylece yedekleme duruyor. Telefonu kapatıp açıp hesaplardan tekrar giriş yapıyorsunuz. Whatsap uygulamasını açtığınızda yedekleri geri yükle seçeneği çıkıyor. Tum konusmalar yedekler yüklenmiş ise atla seçeneğine basiyorsunuz böylece %99 da takılı kalan geri yükleme sonlanmis oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.