Şimdi Ara

İphone 4s? Samsung Galaxy s4 Mini?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki telefon arasında kalmış durumdayım. Fiyat ve tasarım açısından içime siniyor her ikisi de. Dolayısıyla farklı telefon önerileri benim için bir şey ifade etmiyor olacak.
    Samsung s4 mini için yan ürün olması, s3ün ya da s4ün sağlayacaklarını sunamaması, güncellik açısından ileride sorun yaşayacağım(güncellemeleri almayacağı) ve bir süre sonra kasmaya başlayacağı gibi yorumlar kafamı karıştırdı. İphone içinse 4sin ne kadar süresi kaldığı, malum 5s çıktı. İos 7yi şu anda kaldırıyormuş rahatlıkla ama sonrasında yeni sürümlere gücü yeter mi bilemiyorum. İos 5 ile ne kadar kullanabilirim 4si?
    İlk akıllı telefonum olacak, yani öncesinde ne ios ne de android deneyimim var ve her yıl telefon alamam bu yüzden beni 2-3 yıl götürecek bi telefona ihtiyacım var. Oyun oynamak, film izlemek gibi beklentilerim yok açıkçası, sosyal medyadır; facebook, instagram kullanımı ya da mesajlaşmak, konuşmak için alıyorum. Bir de kamera kalitesi önemli, hangi telefon verimli olacaktır bu açıdan? Gece çekimi, flaşlı kullanım daha ön planda benim için. Aranızda kullananlar, iki telefon için söyleyecekleri olanlar varsa çok memnun olurum. Teşekkür ediyorum şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Merrick

İki telefon arasında kalmış durumdayım. Fiyat ve tasarım açısından içime siniyor her ikisi de. Dolayısıyla farklı telefon önerileri benim için bir şey ifade etmiyor olacak.
    Samsung s4 mini için yan ürün olması, s3ün ya da s4ün sağlayacaklarını sunamaması, güncellik açısından ileride sorun yaşayacağım(güncellemeleri almayacağı) ve bir süre sonra kasmaya başlayacağı gibi yorumlar kafamı karıştırdı. İphone içinse 4sin ne kadar süresi kaldığı, malum 5s çıktı. İos 7yi şu anda kaldırıyormuş rahatlıkla ama sonrasında yeni sürümlere gücü yeter mi bilemiyorum. İos 5 ile ne kadar kullanabilirim 4si?
    İlk akıllı telefonum olacak, yani öncesinde ne ios ne de android deneyimim var ve her yıl telefon alamam bu yüzden beni 2-3 yıl götürecek bi telefona ihtiyacım var. Oyun oynamak, film izlemek gibi beklentilerim yok açıkçası, sosyal medyadır; facebook, instagram kullanımı ya da mesajlaşmak, konuşmak için alıyorum. Bir de kamera kalitesi önemli, hangi telefon verimli olacaktır bu açıdan? Gece çekimi, flaşlı kullanım daha ön planda benim için. Aranızda kullananlar, iki telefon için söyleyecekleri olanlar varsa çok memnun olurum. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Merhaba. Kesinlikle S4 mini derim ben. Her şeyden önemlisi çok hafif. Hele ki iPhone 4S ile karşılaştıracak olursanız 4S'in yanında tüy gibi hafif kalıyor resmen.

Kamerası derseniz yine 4S'e göre çok ağır basar. 8mp olduğu gibi o kadar çok özelliği var ki, fotoğraf çekmek ayrı bir eğlence haline geliyor.

Ayrıca yine S4 mini'nin tasarımı harika.

En önemli avantajı ise Android olması. 4.2 sürümü ile geliyor fakat yakında 4.3 alacaktır. Böylelikle yeni bir güncelleme almayacak bile olsa sizi 2-3 sene rahatlıkla götürür.

Biz geçtiğimiz ay anneme aldık. İnanın bendeki iPhone 5S ile değiştirsem mi diye düşünmedim değil.

Fiyatı da şimdi çok daha uygun. 1000 liranın altına geldi.

• s4 miniyi baştan ele onun yerine note2 yi koymalısın bence , o fiyat aralığında note2 yi öneririm , birazdaha yükseltirsen fiyatı G2 de olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

s4 miniyi baştan ele onun yerine note2 yi koymalısın bence , o fiyat aralığında note2 yi öneririm , birazdaha yükseltirsen fiyatı G2 de olabilir..

Dostum teşekkür ederim önerin için fakat benim bu iki telefonu seçerken göz önünde bulundurduğum nokta boyut olarak küçük oluşlarıydı. Note ve G2 kullanışlı gelmiyor bana ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Merrick

quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

s4 miniyi baştan ele onun yerine note2 yi koymalısın bence , o fiyat aralığında note2 yi öneririm , birazdaha yükseltirsen fiyatı G2 de olabilir..

Dostum teşekkür ederim önerin için fakat benim bu iki telefonu seçerken göz önünde bulundurduğum nokta boyut olarak küçük oluşlarıydı. Note ve G2 kullanışlı gelmiyor bana ne yazık ki.

öyle birşey belirtmemişsin o yüzden bunları önerdim boyut olarak küçük telefon istiyorsan iphone almayacaksan fazla birşey bekleme telefondan , sonuçta nadroidde özelliklerle paralel olarak boyutta artıyor bu konuda iyi düşün öyle karar ver diyeyim ben ozaman, bu ikisinden 4s i al derim ama kapalı sistem olmasını çok sorun ediyorsan bilemeyecem , daha iyileri varken sırf boyutu büyük diye s4 mini alırsanda senin bileceğin iş tabi.

• İphone larda güncelleme kesilince ekstradan güncelleme alamazsın,4s in ki bu eylülde bitiyor ios 8 alıcak ve son ,ama s4 minide destek kesilse bile rom larla devam edersin,önce kafanda şuna karar ver derim , stabil bir telefon mu arıyorsun yoksa kassa donsa farketmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

İphone larda güncelleme kesilince ekstradan güncelleme alamazsın,4s in ki bu eylülde bitiyor ios 8 alıcak ve son ,ama s4 minide destek kesilse bile rom larla devam edersin,önce kafanda şuna karar ver derim , stabil bir telefon mu arıyorsun yoksa kassa donsa farketmez mi?

Stabil bir telefon çok daha iyi olur, yani güncelleme almadığı zaman değil de ben sıkıldığım zaman eskiyen bir telefon tercihimdir. Iphone sürekli yenilik istiyor anladığım kadarıyla, uzun vadede s4 mini daha iyi olacaktır sanıyorum ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Merrick M kullanıcısına yanıt
    S4 mini bi zamana kadar stabil gider ,stabil arıyorum diorsun ,s4 mini diyorsun .bence windowsphone lara bak ,geleceği iyi olan bi işletim sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4 mini ihtiyacına cevap verecek gibi duruyor
  • Mr.Merrick M kullanıcısına yanıt
    s4 mini kullanıcısıyım dediklerinize bakılırsa ihtiyacınızı karşılayacaktır kameradan memnunum çok seri ve net çekiyor şarjı 1 günü çıkartır oyun oynamazsanız mobil veri/3g kullanımına bağlı olarak bu süre değişir wifi ise sorun yok gece açık bırakıyorum %3-4 gitmiş şarj tüm gün açık neyse uzatmayayım sonuç olarak sosyal medya için kullanıcaksanız ihtiyacınızı karşılayacaktır unutmadan tek elle rahatça kullanabilirsiniz ekran ne çok büyük ne çok küçük tam ayarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.