Daha önce onlarca konu başlığı gördüm ama belki iPhone 4S modellerinde pek sıklıkla yaşanmıyor,
Power Tuşu sabah kalktığımda basmak istedim Tuşta tık sesi yok ve yumuşama var Sert basınca kapanıyor ve durduk yere oldu bu ?
kendim tamir etmek istiyorum, böyle bi çözüm videoları vardı, Vida SET siparişi verdim bugün gelicek.
daha önce böyle bi sorun yaşayan oldumu video linki varmı uygulamalı söylerseniz çok sevinirim.
Hocam ifixit'den nasıl sökülceğini nasıl yapacağını çok rahat bi şekilde anlarsın. Detaylı bir şekilde anlatıyor. Benim iphone3 te oldu dediğin şey en sonunda tuş fırladı kayboldu 2 gün oldu anca siparişi verdim gelince takıcam bende.
quote:
Orijinalden alıntı: grk3mm
Hocam ifixit'den nasıl sökülceğini nasıl yapacağını çok rahat bi şekilde anlarsın. Detaylı bir şekilde anlatıyor. Benim iphone3 te oldu dediğin şey en sonunda tuş fırladı kayboldu 2 gün oldu anca siparişi verdim gelince takıcam bende.
Link Alabilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: onuraltinoz
quote:
Orijinalden alıntı: grk3mm