Şimdi Ara

iPhone 4S Power Tuş Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce onlarca konu başlığı gördüm ama belki iPhone 4S modellerinde pek sıklıkla yaşanmıyor,

Power Tuşu sabah kalktığımda basmak istedim Tuşta tık sesi yok ve yumuşama var Sert basınca kapanıyor ve durduk yere oldu bu ?

kendim tamir etmek istiyorum, böyle bi çözüm videoları vardı, Vida SET siparişi verdim bugün gelicek.

daha önce böyle bi sorun yaşayan oldumu video linki varmı uygulamalı söylerseniz çok sevinirim.

• Hocam ifixit'den nasıl sökülceğini nasıl yapacağını çok rahat bi şekilde anlarsın. Detaylı bir şekilde anlatıyor.
    Benim iphone3 te oldu dediğin şey en sonunda tuş fırladı kayboldu 2 gün oldu anca siparişi verdim gelince takıcam bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk3mm

Hocam ifixit'den nasıl sökülceğini nasıl yapacağını çok rahat bi şekilde anlarsın. Detaylı bir şekilde anlatıyor.
    Benim iphone3 te oldu dediğin şey en sonunda tuş fırladı kayboldu 2 gün oldu anca siparişi verdim gelince takıcam bende.

Link Alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraltinoz

quote:

Orijinalden alıntı: grk3mm

Hocam ifixit'den nasıl sökülceğini nasıl yapacağını çok rahat bi şekilde anlarsın. Detaylı bir şekilde anlatıyor.

Link Alabilirmiyim

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-4S-Power-Button/7284/1

• power tuşuna ulaşmaK için 20 tane vida sökülüyor daha kötü olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İphone 3G restore sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.