Şimdi Ara

İphone 4s mi Samsung Galaxy s2 mi HTC Sensation XE mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slayer41

oha çok iyimiş banada alsaydın keşke
    ama doğubank nası bişe ben bilmiom bizim orada teknosa darty vs var kocaelide oturuyorum gittigidiyor gibi bişi mi

istanbul/sirkeci de bir iş hanı.içinde birçok mağaza var telefon ve genel elektrik anlamında.genellikle yurtdışından ithal ürünler satılıyo.satılan ürünleri getirenler, teknosa,darty gibi yerlere ürün sağlayan büyük distribütörler değil de,daha çok telefonculara ürün getiren daha küçük çaplı firmalar.o yüzden garanti anlamında,sağlıycakları teknik servis anlamında sorun çıkabiliceği konuşuluyo.ama yazılım ile aranız iyiyse,yazılım yoluyla oluşucak sorunların çoğunu çözebilirsiniz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

oha çok iyimiş banada alsaydın keşke
    ama doğubank nası bişe ben bilmiom bizim orada teknosa darty vs var kocaelide oturuyorum gittigidiyor gibi bişi mi

istanbul/sirkeci de bir iş hanı.içinde birçok mağaza var telefon ve genel elektrik anlamında.genellikle yurtdışından ithal ürünler satılıyo.satılan ürünleri getirenler, teknosa,darty gibi yerlere ürün sağlayan büyük distribütörler değil de,daha çok telefonculara ürün getiren daha küçük çaplı firmalar.o yüzden garanti anlamında,sağlıycakları teknik servis anlamında sorun çıkabiliceği konuşuluyo.ama yazılım ile aranız iyiyse,yazılım yoluyla oluşucak sorunların çoğunu çözebilirsiniz zaten.

hmm ama ben anca teknosa darty turkcel ve avea dan telefon alabilirim malesef öyle bir şansım yok buralarda da öyle yerler fazla yok acaba benim psp aldığım bir elektronikçi ( ps3 filan satıo) getirtebilir mi bi araştırmam gerek daha ucuz olcaksa niye olmasın

• istanbul bilişimde iphone 4s 1839tl. bence iyi fiyat. eğer hala kararsızsan bu siteye bir gözat

http://www.anandtech.com/show/4951/iphone-4s-preliminary-benchmarks-800mhz-a5-slightly-slower-gpu-than-ipad-2
  • Biraz daha bekle Galaxy S3 ve HTC One X geliyor onlarıda görüp kararını verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Biraz daha bekle Galaxy S3 ve HTC One X geliyor onlarıda görüp kararını verirsin.

2 aydır bekliyorum artık dayanamıyorum almam lazım yoksa delircem heralde
  • hocam s2 kullanıcısı olarak htc xe tercihim olurdu.
  • s2 ama beyazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

hocam s2 kullanıcısı olarak htc xe tercihim olurdu.

bu yorumunu dikkate alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

s2 diyecek sözümüz yok tabiki .ama vakinin geldigini görüyoruz yavas yavas . S2 sıfır bir cihaz için bundan sonra geç diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

s2 diyecek sözümüz yok tabiki .ama vakinin geldigini görüyoruz yavas yavas . S2 sıfır bir cihaz için bundan sonra geç diye düşünüyorum.

hocam galaxy nexus ta benim kafama yatmaya basladı xe ye kıyasla nasıl bir telefon sizce ?
  • Xe donanım ve şarj konusunda iyi değil.

Nexus'ta gorilla glass cam yok.

S2 alıp götürülesi bir telefon ancak fiyatının düşecek yerine s3 çıkacak olması da düşündürüyor.

darty'de bi ara 1400liraya S2 satılıyordu yani öyle fırsatları değerlendirebilirsin.

Nexus ile S2'yi yakından gör ikisinden birini al.

beats audio kulaklık alıp ses kalitesini düzeltebilirsin.

s2'nin ses işlemcisi gayet iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Xe donanım ve şarj konusunda iyi değil.

Nexus'ta gorilla glass cam yok.

S2 alıp götürülesi bir telefon ancak fiyatının düşecek yerine s3 çıkacak olması da düşündürüyor.

darty'de bi ara 1400liraya S2 satılıyordu yani öyle fırsatları değerlendirebilirsin.

Nexus ile S2'yi yakından gör ikisinden birini al.

beats audio kulaklık alıp ses kalitesini düzeltebilirsin.

s2'nin ses işlemcisi gayet iyidir.

Bakıyorum da iphone devre dışı kalmış iyice. Adam 2 gündür bir karar bekliyor.bence iphone hepsinin modası geçer iphone kalır.bence...
  • sanırım biraz daha bekliycem 1 hafta kadar sonra alıcam benim icin iphone hep 2. secenektir ben nexus ve xe arasinda bir karar verip sonra iphone ile kıyaslamayı dusunuyorum
  • arkadaşlar bu 2 gün içinde kararımı verip telefonu almış olacağım son olarak kıyaslamayı iphone 4s galaxy nexus ve sensation xe arasında yapalım da daha çabuk kara vereyim bitsin şu çile
  • HTC XE , S2, 4S ve diğerleri unut hepsini HTC XL AL arkana bakma hepsini kullanmış biri olarak tavsiyem
  • bence xe al çünkü ben marka olarak samsung u sevmiyorum yani ayrıca htc herkeste yok ve güzel tasarımı da olan bi alet farklı durur iyi gözükür.Donanım a gelirsekte ikisinin pek fazla farkı yok beats audıo gerçekten çok iyi bence xe al yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah mat

HTC XE , S2, 4S ve diğerleri unut hepsini HTC XL AL arkana bakma hepsini kullanmış biri olarak tavsiyem

hocam ben bunu araştırmıştım xe xl den daha iyi diyo çoğu kişi nedenini yazarmısın ?
  • arkadaşlar benim kaliteli oyun oynamam , müzik dinlemem , internette gezinmem , video izlemem lazım bunların hepsi olmalı bildiğim kadarıyla nexus un müzik kalitesi iyi değil ve şarjı çabuk bitiyor diyorlar xe içinse 768 mb rami olması 1 gb a göre farkeder mi ve dahili hafızası 1 gb . hafıza kartı ile 16 gb yapmak münküm ama dahili olarak mı yoksa kart ile mi 16 gb yapmak daha iyi olur ?
  • abi acil bana biri sensation xe ile nexus arasında tercih yapsın
  • HTC one X piyasa düştü ve dubaiden cihaz elime geçti Nvida Tegra işlemcide ne kadar uğraşırsanız uğraşın cihazda donma Sıfır Yurt Dışı gibi durumunuz var ise 2000 TL gibi uçuk fiyatlar biraz baya pahalı 32 gblık belleğe sahip ve 1500TL HTC ONE X sattık iphone ise 1200 lira Geveyli 4S simfree olanlar ise 1500 TL Galaxy 2 denemeni tercih etmem kasa plastik godzilla screen özelliği diyorlar cam kalitesi elinizde şahane düşürdümü godzilla cam bahane bana sorarsan HTC one X yada İphone 4S beklerseniz Galaxy s3 çıkacak Android 5 gelecek büyük ihtimalle iyi forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.