Bildirim
iPhone 4s mi almalı yoksa i5'imi beklemeli? Tasarım olarak çok fark olur mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tasarım olarak tabiki de çok büyük bir fark olacak çünkü Apple'ın politikasına göre önce cihazın sonuna s koyuyorlar sonra yeni kasaya geçiyorlar ve gelecek olan model de yeni bir tasarıma ve büyük ihtimalle daha büyük ekrana sahip olacak. onun dışında dock girişi küçülecek 19 pin olacak en azından bilinenler bu kadar şimdilik :) -
Cevabı kendiniz vermişsiniz aslında. Taa! 4'ün lansmanında 3Gs kullanıcaları "pek yenilik gelmez, zira 3Gs'i gölgede bırakmazlar" vb. ifadeler kullanıyordu. Ama sonucu gördük. Tabii ben o zamanlar üye değilim ziyaretçi takılıyordum.
Ben tasarımı bilmiyorum da başımızı döndüren yenilik gelecektir. Şimdi cevap veremiyoruz hani daha fazla ne gelebilir diye de eminim Apple bunu çoktan düşünmüştür bile.
Steve Jobs ölmeden bilmem kaç senelik planları yapmıştır bence. Şimdi şirket bu planlar doğrultusunda hareket edecektir diye düşünüyorum.
-
Dayı bilsek ne işimiz olur burada.. Kimse bişey bilmiyor, artık adamlar teknolojiyi ilerletmiyor, yenisini çıkarıyor. Yani bizim zeka sistemi duruyor bi yerde hani benim düşündüğüm 2-3 şey var ama adamların da dediği gibi "think different" -
Hepinizin yorumları için teşekkürler arkadaşlar :) Lansman ne zaman bilginiz var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ManUnitedTv
Evet arkadaşlar bu aralar iPhone almayı düşünüyorum.
iPhone 5 lansmanına epey olduğu için iphone 4s'e yöneldim.
Sizce iphone 5 ile iphone 4s arasında çok fark olur mu?
Çünkü 3gs ile iphone 4 arasında tasarım açısından pek çok fark vardı.
Teşekkürler :)
Bence bu soruyu apple a mail at en dogru cevabi onlardan alirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hepinizin yorumları için teşekkürler arkadaşlar :) Lansman ne zaman bilginiz var mı?
kardeş bu sorduğun sorular devlet sırrı gibi saklanıyor biz nerden bilelim, bilsek burada ne işimiz var? sende herkes gibi bekleyip göreceksin. Benim tavsiyen 4s al, 5 çıksa dahi fiyat çok yüksek olur, alınabilir oluncaya kadar 1 yıl geçer. -
Selam benim dayim Cupertino'da yeni urunlerin uretilmesine yardimci oluyor, ekmek parasini oradan cikartiyor. Gecen gun bana mail atmis iPhone 5'in prototiplerini ayarliyoruz su an ama su buyuk ekranli olani sectiler dedi. Cok buyuk designda degisiklik var dedi. Simdiden soyleyeyim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tasarım olarak devrimsel değişiklikler olacak bence.. -
eger para biriktirdiysen nasilsa ayni paraya i5 alabileceksin , eger i4S alirsan paradan kaybin olacak hem cihazi satacaksin i5 almak icin hemde ustune para eklemen gerekecek. Bu sebepten derimki i5 i bekle, dizayni degisik olacagi kesin ama senin hosuna gidecekmi orasini bilemem gitmese hosuna gider 4S alirsin hemde daha ucuza gelmis olur. -
quote:
Evet arkadaşlar bu aralar iPhone almayı düşünüyorum.
iPhone 5 lansmanına epey olduğu için iphone 4s'e yöneldim.
Sizce iphone 5 ile iphone 4s arasında çok fark olur mu?
Çünkü 3gs ile iphone 4 arasında tasarım açısından pek çok fark vardı.
Teşekkürler :)
dostum iphone 4GS al bence çünkü iphone 5 tasarım televizyon kumandalı gibi olacak sana söyleyım -
İphone 4s çıktıgından beri karsıyım.4 ile arasında nerdeyse hiç bir tasarım farkı yok.neymişte metal bölgede cizik varmış.5i bekleyin kesinlikle tasarım farkı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tasarım çok farklı olmayacak.
şu anki kasanın biraz daha uzun hali. 4inch olarak düşün. kasa aynı değil elbet ama benzer. resimler sızdı zaten bulabilirsiniz. %90 o cihaz gelecek. 6-7 ay beklerim dersen 5i bekle. ama 4s te gayet güzel ve hızlı bir cihaz. -
Bekle bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul
Selam benim dayim Cupertino'da yeni urunlerin uretilmesine yardimci oluyor, ekmek parasini oradan cikartiyor. Gecen gun bana mail atmis iPhone 5'in prototiplerini ayarliyoruz su an ama su buyuk ekranli olani sectiler dedi. Cok buyuk designda degisiklik var dedi. Simdiden soyleyeyim ben.
büyük ekranlı olanı seçtiler derken? -
Beklemekte fayda var.
Açıkçası ben de aynı durumdayım. Hatta sırf bu yüzden yurtdışına çıktığımda ne 4S ne de galax s iii aldım.
Olaya sadece tasarım anlamında bakmamak lazım. Her yeni model bir öncekinden daha güçlü donanıma sahip olarak çıkıyor. Bu da ileride daha ios sürümünü telefonunuzda kullanabileceğiniz anlamına gelmekte.
Tasarım anlamında radikal olmasa da değişiklikler mutlaka olacaktır. Özellikle ekran boyutu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul
anladık iphone 4s'in var
-
Kasa %100 Degişecek Şarz Docku İçin Apple Patent Aldı..Gorunumsel Ozellikler bunlar ama bence İphone 4ve 4s in arka tasarımı güzel bakalım nasıl değişiklik olacak
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 16 ana konu
- ios 15.8.3 özellikleri
- yurtdışından gelen telefonu ne zaman satabilirim
- imei numarasından yer tespiti programı
- iphone 14 pro max imei atma
- iphone 16 kamera
- ios 18 son silinenler nerede
- iphone 16 pro ekran boyutu
- iphone 15 şarj süresi
- iphone 15 ve 15 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X