Şimdi Ara

İphone 4s mi 4 mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ,sizce iphone 4s mi almalıyım 4 mü ?

aralarında 300 400 tl arası fark var ?

görüşleriniz nedir ?

• iphone 4 kullanıyorum, 4s i tam anlamı ile kullanmadım ama şimdi alacak olsam 4s alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

iphone 4 kullanıyorum, 4s i tam anlamı ile kullanmadım ama şimdi alacak olsam 4s alırdım.

350 tl farka değer mi ?
  • kesinlikle değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

kesinlikle değer

mesela değcek nedenleri söyleyin ? :)
  • İşlemci, kamera ve siri farkı ile değer.
  • A5 işlemci ile gerçekten hızlı, kamerası 5 yerine 8 mpx ve HD 720p yerine 1080p Full HD. oyunlarda şuan için fark edilebilir bir hız göremeyebilirsin belki ama "çift çekirdek A5" işlemci yakında oyun ve uygulamalarda kendini belli eder kanımca. ama şöyle bir durumda var; eğer kamera önemli değilse 4 te alabilirsin ama satarken unutma iPhone yeni nesil çıktığında iPhone 4 şuan ki 3Gs gibi 2. el piyasası görcek yani iP 4 ile iP4S arasında ilerde fark 300 - 350 değilde 500 - 600 olcak bunuda düşün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 milyar vermeyinde ne alirsaniz alin ikisi arasinda fark yok denecek kadar az bunu ben degil cogu 4 den 4s e gecipte pisman olan kullanicilar diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

2 milyar vermeyinde ne alirsaniz alin ikisi arasinda fark yok denecek kadar az bunu ben degil cogu 4 den 4s e gecipte pisman olan kullanicilar diyor

haklısın 4'ten 4S'e geçmekj ne kadar mantıklı gerçekten tartışılır ama yeni alınacaksa kesinlikle 4S
  • quote:

quote:

2 milyar vermeyinde ne alirsaniz alin ikisi arasinda fark yok denecek kadar az bunu ben degil cogu 4 den 4s e gecipte pisman olan kullanicilar diyor

haklısın 4'ten 4S'e geçmekj ne kadar mantıklı gerçekten tartışılır ama yeni alınacaksa kesinlikle 4S

Soyle birsey var 4 1600 4s 2100 aradaki fark 500 tabi ilk alinaaksa 4s alinsin ancak arada 500 tl ye degecek bir fark olmadigi iin ben 4 alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Soyle birsey var 4 1600 4s 2100 aradaki fark 500 tabi ilk alinaaksa 4s alinsin ancak arada 500 tl ye degecek bir fark olmadigi iin ben 4 alirdim

500 çok fazla, max 350 TL bence ii ama 500 gerçekten fazla

• quote:

A5 işlemci ile gerçekten hızlı, kamerası 5 yerine 8 mpx ve HD 720p yerine 1080p Full HD. oyunlarda şuan için fark edilebilir bir hız göremeyebilirsin belki ama "çift çekirdek A5" işlemci yakında oyun ve uygulamalarda kendini belli eder kanımca. ama şöyle bir durumda var; eğer kamera önemli değilse 4 te alabilirsin ama satarken unutma iPhone yeni nesil çıktığında iPhone 4 şuan ki 3Gs gibi 2. el piyasası görcek yani iP 4 ile iP4S arasında ilerde fark 300 - 350 değilde 500 - 600 olcak bunuda düşün

1080p Full HD olması güzel evet. Ama 4te ki video çekim kaliteside gayet güzel.

Onun dışında A5 işlemcinin ne kadar fark ettiğini görmek karşılaştırma videolarını izledim. Bazı işlemlerde 1 2 saniye fark ediyor ya da etmiyor , yani hayrete düşürcek bi hız farkı göremedim. He yarın öbür gün daha yeni oyunlarda tabiki de 4s 4' e göre yavaş yavaş farkını ortaya koymaya başlıcaktır ben buna birşey demiyorum. Tabiki de çift çekirdek işlemci daha hızlıdır.

Ayrıca sirinin yorumlarını okudum , aktif olarak kullanan çok az türkçe olmadığı için. İlk heyecanla 1 hafta ilgileniyorsun sonra normal kullanımına geri dönüyorsun diyorlar genelde 4s kullanıcıları.

Bir de 4s in şarjının 4'e göre aşırı hızlı tükendiğini okuyorum çoğu kişide ? Bu bence en ciddi sorun ?

ve bir takım 4s problemleri daha mevcut , sarı ekran , ahize sorunu vs vs .. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatozcan

quote:

A5 işlemci ile gerçekten hızlı, kamerası 5 yerine 8 mpx ve HD 720p yerine 1080p Full HD. oyunlarda şuan için fark edilebilir bir hız göremeyebilirsin belki ama "çift çekirdek A5" işlemci yakında oyun ve uygulamalarda kendini belli eder kanımca. ama şöyle bir durumda var; eğer kamera önemli değilse 4 te alabilirsin ama satarken unutma iPhone yeni nesil çıktığında iPhone 4 şuan ki 3Gs gibi 2. el piyasası görcek yani iP 4 ile iP4S arasında ilerde fark 300 - 350 değilde 500 - 600 olcak bunuda düşün

1080p Full HD olması güzel evet. Ama 4te ki video çekim kaliteside gayet güzel.

Onun dışında A5 işlemcinin ne kadar fark ettiğini görmek karşılaştırma videolarını izledim. Bazı işlemlerde 1 2 saniye fark ediyor ya da etmiyor , yani hayrete düşürcek bi hız farkı göremedim. He yarın öbür gün daha yeni oyunlarda tabiki de 4s 4' e göre yavaş yavaş farkını ortaya koymaya başlıcaktır ben buna birşey demiyorum. Tabiki de çift çekirdek işlemci daha hızlıdır.

Ayrıca sirinin yorumlarını okudum , aktif olarak kullanan çok az türkçe olmadığı için. İlk heyecanla 1 hafta ilgileniyorsun sonra normal kullanımına geri dönüyorsun diyorlar genelde 4s kullanıcıları.

Bir de 4s in şarjının 4'e göre aşırı hızlı tükendiğini okuyorum çoğu kişide ? Bu bence en ciddi sorun ?

ve bir takım 4s problemleri daha mevcut , sarı ekran , ahize sorunu vs vs .. ?

bu konularda haklısın. siri TR dil desteklemediği sürece bende zaten kapalı durumda. şarj hücresel veri ve wi-fi kapalıyken gerçekten tatmin edici, ben memnunum. video kayıt gece noise oranı bariz belli ama gündüz tamamen başyapıt :D 1080p LCD tv'de mükemmel kaliteli. ekran sanırım 4S'te farklı ekran kullanılmış. ahize sorunu bende şükür olmadı. işlemci hızı şuan için bende fark edemedim ama belki ileride çıkan oyun ve uygulamalarda fark edilir (inş fark edilmez iP4 kullananlarda zevkle kullansınlar telefonlarını :)

• Siri ye değmez ama işlemci daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.