Şimdi Ara

iPhone 4S konusan kadın lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone 4s'de ayarlar, genel sekmesinde takılırken birden bire bir kadın konusmaya basladı bende telefonu kapatıp acmayı denedim bu seferde parola alanını gecemiyorum. Lütfen yardım :/

• Siriden mi bahsediyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır hocam ya, cıldırttı yemin ediyorum. Genel-ayarlar-erişebirlikten birşeyleri açtım ne yaparsam onu bir kadın söylüyor. Kapattım geçmesi için, ama bu seferde pin kodunu girerken rakamları kabul etmiyor daha dogrusu tıklanmıyor. Yardım lütfen ya. :(
  • Sanırım VoiceOver açılmış hocam. Görme engelliler için. Çift tıklayarak seçim yapabilirsiniz. Erişilebilirlikten kapatıp açabilirsiniz.
  • Şimdi pin kodunu girerken çift mi basayım?
  • Evet. Sayfayı kaydırmak için üç parmağınızla birden kaydırın.
    Edit: Sanırım ilk başta seçeceğiniz yere parmağınızı sürükler gibi yapacaksınız. Mesela 1'e basacaksanız, 1'in üstünde hafifçe parmağınızı oynatın veya basın bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akvaryum Suyu -- 16 Ekim 2012; 20:27:58 >
  • Hoca olmuyor ya. 1'i yaptım geri kalan 3 rakam olmuyor. :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Restore edin yedeginiz varsa

• onu nasıl yapabilirim?
  • evet bir kere benim de başıma gelmişti ekrana 3 parmagınızla birlikte tıklayın zoom out yapacaktır.
  • Home butonuna 3 kez ard arda hızlıca basın.Gelen menüde Voiceover kapat seçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kfy3535

Arkadaslar iphone 4s'de ayarlar, genel sekmesinde takılırken birden bire bir kadın konusmaya basladı bende telefonu kapatıp acmayı denedim bu seferde parola alanını gecemiyorum. Lütfen yardım :/

Hocam pin kodu isterken 3 kere home tusuna bas voice over kapanir

• teknolojik marketlerde iphonelara cok yapıyorlar gercekten gıcık bir durum kesin fandroidçilerin işi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

teknolojik marketlerde iphonelara cok yapıyorlar gercekten gıcık bir durum kesin fandroidçilerin işi

Aynen ya deli oluyoruminat etmistim teknosadaki bir ipadinkini uzun ugraslar sonucunda kapatip halkin kullanimina sunmustumhic teknolojiden anlamayan biri olsam ve ipadde bir seyi secemesem bir daha apple urunune yaklasmazdim yani bir nevi musteri kazandirdim adamlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Kfy3535

Arkadaslar iphone 4s'de ayarlar, genel sekmesinde takılırken birden bire bir kadın konusmaya basladı bende telefonu kapatıp acmayı denedim bu seferde parola alanını gecemiyorum. Lütfen yardım :/

home butonuna bikaç kez arka arkaya hızlıca bas gelen menüden kapat.
  • VoiceOver açılmış. Eğer önceden ekrana 3 tık ayarlarını yapmadıysan Home tuşuna 3 kez ard arda hızlıca bas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.