Şimdi Ara

iphone 4s kontratsız için stok durumu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4s için istanbul anadolu yakasında kontratsız satış yapan tim yada electroworld şubesi bilen varmı??ben bu sabah electroworld bostancı şubesine sordum.kontratsız fiyatı 2099 tl dedi bana müşteri hizmetleri ama mağazaya gidince pazartesiye kadar sadece kontratlı satışımız mevcut dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 16 Aralık 2011; 12:16:37 >

• palladium Turkcell'de var imiş. ama telefonla teyit etmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

palladium Turkcell'de var imiş. ama telefonla teyit etmekte fayda var.

capitol time mi gitsem palladiumdakine mi kararsız kaldım
  • quote:

evet sordum şimdi palladium turkcellde 4s için 2180 tl civarı bir fiyat çekti.birde yanında 100 tllik alışveriş çeki gibi bişi veriyorlarmış
  • ben haber vericem arkadaşlar genpa garantili 4s leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

quote:

evet sordum şimdi palladium turkcellde 4s için 2180 tl civarı bir fiyat çekti.birde yanında 100 tllik alışveriş çeki gibi bişi veriyorlarmış

100 tllik hediye çeki vs olmadan direk 2100 e satsalar alırdım mesela darty 2099 a satıyor sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

ben haber vericem arkadaşlar genpa garantili 4s leri

bekliyoruz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 16 Aralık 2011; 13:10:58 >

• Turkcell tim'lerde stok konusunda çok da sorun olacağını düşünmüyorum. Capitol ve Bağdat caddesi Tim'lerde mutlaka bulunur. Belki birkaç gün sonra biter ama ilk gününde peynir ekmek gibi satılacağını düşünmüyorum. Ayrıca Capitol, Kanyon ve Bağdat Caddesi'ndeki Tim'ler flagship mağaza olarak geçer. Daha fazla satış hacmine sahiptir. Dolayısıyla gelen ürünlerin adedi de daha fazla olabilir. Ben hakkımı, iPhone 4'ten sonra, bir sonraki nesil iPhone'a saklıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

ben haber vericem arkadaşlar genpa garantili 4s leri

bekliyoruz
  • Bağdat caddesi ve Capitol Tim'ler telefona cevap vermiyor. Yoğunluktan ve insanların devamlı aynı soruyu sormalarından sıkılmışlar sanırım :))
  • az önce konuştum palladium darty'de 16 gb 2099 lira. iş çıkışı gidip alıcam.

bu arada garantisini sormadım ama genpa mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevekke

az önce konuştum palladium darty'de 16 gb 2099 lira. iş çıkışı gidip alıcam.

bu arada garantisini sormadım ama genpa mıdır?

darty'dekiler Evo diye bir bir firmanın garantisin diye duymuştum daha doğrusu biraz önce okudum bu forumda.

Bilkom'da da satışa sunulmuş. İlgilenlere duyurulur. Ama şu an sadece siyah modeller mevcut.

http://store.bilkom.com.tr/iPhone/iPhone-Modelleri-65
  • Media Markt stok durumu hakkında bilgisi olan varmı?
    Bimeks sitesinde 2031TL yazmış ama stok yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.