Şimdi Ara

Bilkom, iPhone 4S satışına başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontratsız alacaklar için en uygun fiyat gibi görünüyor

http://store.bilkom.com.tr/iPhone/iPhone-Modelleri-65

iPhone 4S 16 GB için;

Cihazların garanti durumunu sorduğum maile gelen cevap;
    Sayin Can,

Sitemizde satilan IPhone 4S’lerin garantisi AVEA’nin distributoru Mobiltel tarafindan verilmektedir.

Saygilarimizla.
    Store.bilkom.com.tr ekibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 16 Aralık 2011; 17:56:18 >

• stok sorunu yaşanmazsa fiyat normal..turkcell e vodafone kalmamış olacaz..
    world e 9 taksit var peşin fiyatına...
    bende spot almayı düşünüyordum ama taksiti kayıtı derken en ucuz 1600 e bulsan 1800e geliyor bana...
    türkiye garantisi için bilkomu tercih edebilirim gibi
    belki spot yurtdışı piyasayıda ucuzlatabilir biraz
  • garipp, bu kadar erken beklemiyordum.. pekii garanti durumunu bilen var mı?
  • Bilkom artik Iphone sattigina gore, yurtdisi cihazlardaki 1 yil uluslararasi garanti TR'de gecerli olmusmudur ? Ayrica fiyat cok iyi, garantisi nedir ?
  • takibe alalım hemen
  • bilkomda satılan iphoneların garanti durumları nedir?
    ayrıntılı bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Bilkom artik Iphone sattigina gore, yurtdisi cihazlardaki 1 yil uluslararasi garanti TR'de gecerli olmusmudur ? Ayrica fiyat cok iyi, garantisi nedir ?

hala geçersiz diye biliyorum ben. keşke o uluslararası garanti burada geçerli olsa. sırf o etken bile burada fiyatları az da olsa aşağıya çekmeye yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bilkom'dan iphone 4 almıştım. Garantisini Teleservice veriyor. Vodafone'da satılanlar gibiydi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

ben bilkom'dan iphone 4 almıştım. Garantisini Teleservice veriyor. Vodafone'da satılanlar gibiydi yani.

Saçma olmuş Adamlar distribitör ama garanti veremiyor.
  • quote:

Bilkom artik Iphone sattigina gore, yurtdisi cihazlardaki 1 yil uluslararasi garanti TR'de gecerli olmusmudur ? Ayrica fiyat cok iyi, garantisi nedir ?

Bunu bende çok merak ediyorum, böyle bir şey oluyorsa en azından faturamız var, 1 sene garanti güvencemiz olsun.. Cihaza bir şey olmasa da kafamız rahat olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrzrn -- 16 Aralık 2011; 16:57:24 >
  • bu iyi oldu gerçekten.. 2.el piyasasında 4s`e 1600-1700 vereceğime şahsen 2,000e hem kayıtlı hem garantili alırım başım ağrımaz bu durumda.. pasaport en büyük sorun oldu şu günlerde, millet birbirini dolandırıyor..
  • bilkomun sitesinde kredi kartı bilgilerimizi de girip onay verdikten sonra aldığımız ürünler kaç günde elimize ulaşıyor

birde bilkomun sitesinde satılan ürünün garantisini hangi firma veriyor acaba??
  • Benim Bilkom'dan aldığım ürün birkaç gün içinde teslim edilmişti. Ama kredi kartı üzerindeki isim ve fatura ismi farklı olduğu zaman işlemler biraz uzuyordu. Bankanın onay vermesini falan beklemiştim. Ona rağmen çok beklemedim gelmesini. Garantisini Teleservice veriyor. Ölü piksel çıktı gelen ilk cihazda hatta. Teleservice 1 haftada bana yeni cihaz vermişti. Onun dışında zaten hiç servise götürmedim. Ama Teleservice sandığımdan iyi çıktı diyebilirim. Genpa da çok farklı değil sonuçta. İkisiyle ilgili de şikayetler mevcut. Özetle Bilkom fiyat olarak da sorun çıkarmamak konusunda da uygun bana kalırsa. Özellikle fiyatlar Turkcell'e göre daha iyi.
  • İki üç hafta önce 2500-3000 tl etiketle satmaya daha doğrusu kakalamaya çalışan hipermarketler hiç utanıyormu acaba?

Birde iphone 4 8gb tıda satsalar keşke....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 16 Aralık 2011; 17:20:36 >
  • kredi kartı kullanmak istemiyorum.direk nakit ödemek istediğimden havale ile ödemek mantıklı gibi.beyaz 16 gb gelir gelmez bir tane almak niyetindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

quote:

Bunu bende çok merak ediyorum, böyle bir şey oluyorsa en azından faturamız var, 1 sene garanti güvencemiz olsun.. Cihaza bir şey olmasa da kafamız rahat olur ;)

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum,takip.
  • Arkadaşlar durum sandığımızdan vahimmiş galiba gelen maili size iletiyorum ;

Sayin Can,

Sitemizde satilan IPhone 4S’lerin garantisi AVEA’nin distributoru Mobiltel tarafindan verilmektedir.

Saygilarimizla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Arkadaşlar durum sandığımızdan vahimmiş galiba gelen maili size iletiyorum ;

Sayin Can,

Saygilarimizla.

aveayla aynı işte sorun yok ama ben aveayada güvenmiyorum genpada genpa .D
  • Mobitel ile ilgili yorumu olan varmı ismini ilk kez duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Mobitel ile ilgili yorumu olan varmı ismini ilk kez duydum

bende ilk kez duyuyuorum genpayı teleservice şu vodofonenun bigstarını duydumda bunu ilkkez duyuyorum :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.