Şimdi Ara

iPhone 4s Kampanyası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aveada başka bi hattım var ama ben yeni hat alıp üstüne 4s kampanyasından yararlanmak istiyorum. 12 ay kredi kartına 12 ayda faturama yansıtılcak ama bi sorum var. Yeni hat alıcağım için bunu kabul etmeyebilirlermi ? Yani yeni hat aldığım için kampanyadan yararlanamazmıyım ?

• iphone 4s kıymete mi bindi nedir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5 bekliyodum beni etkileyen bi özelliği olmadığından 4s alıcam şimdi
  • Yokmu bilen ? MH'yi arasam bilgi verirlermi bu konuda
  • iphone 5 çıktı 4s kıymete bindi
  • yeni hat alacağınız için kredi kartı işleme giriyor kabul etmemeleri söz konusu değil, ya son 8 aylık faturanız 250 TL ve üstü olacak ya da kredi kartınız olacak. ama acele etmemenizi tavsiye ederim, bir iki aya en geç iPhone 5 gelir belki daha cazip gelir ya da 4s in tutarı düşer belli olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beherenow

Aveada başka bi hattım var ama ben yeni hat alıp üstüne 4s kampanyasından yararlanmak istiyorum. 12 ay kredi kartına 12 ayda faturama yansıtılcak ama bi sorum var. Yeni hat alıcağım için bunu kabul etmeyebilirlermi ? Yani yeni hat aldığım için kampanyadan yararlanamazmıyım ?

kredi kartıyla alacak olduktan sonra kabul etmeme gibi bir durum olmaz sadece almış olduğunuz hatta taahüt vermeyin yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    İPHONE 4S İÇİN YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kampanyalardan yararlanmak için ana özellik faturalı hat kullanıcısı olmak mı ? ben hazır kartlı olarak gitsem hiçbir kampanyadan yararlanamıyor muyum ? ayrıca mağazadan al bölümü var mesela beni 12 taksit biraz zorluyor o yüzden giremiyorum telefona hemen 24 ay bu turkcelin sitesinden bakıyorum htc one x 96 aylık 24 ay oha neden böyle bir fiyata satıyor bu şekilde hiç kampanyasız alan oluyor mu ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.