Şimdi Ara

iphone 4s jailbreak nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4s kullanıyorum ve güncel sürümü 9.3.3 wifi bozuldu bu sürüme geçince telefonun hem bunun düzelmesi için hemde telefonun srümünü düşürürsem biraz hızlanır umuduyla jailbreak yapayım diyorum daha önce hiç yapmadım internette biraz araştırdım telefonun wifi sı çalışmadan bu işlem yapılabilir mi onu anlayamadım nasıl yapabilirim bu işlemi? wifi probleminin çöüzümü için başka bir yo lvarmıdır

• 4s 9.3.3 sürümü için şu an malesef jailbreak aracı yok. çıkmasını beklemen gerekiyor..
    wifi problemi dediğin açma kapama düğmesi pasif haldeyse yani wifiyi açamıyorsan o problem donanımsal bir arızadır ve wifi çipini tamir ettirmen gerekir.
  • INSURG3NT kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler wifı yeri hiç gözükmüyor silik gibi gözüküyor bozulmuş demekki tamir olur mu o peki ve kaç tl civarı tutar sizce
  • Evet silik gözüküyorsa wifi entegresi arızalı demektir, değiştirilmesi gerekiyor.
    Cihazı buzdolabına koyan veya wifi çipi bölgesine saç kurutma makinesi tutup geçici düzeltenler var ama 3-5 güne tekrar bozuluyor o nedenle mutlaka değişmesi gerek.
    Değişim fiyatı için googledan iphone 4 / 4s wifi entegresi değişim tamir fiyatı şeklinde aratırsan sonuçlar çıkacaktır. Tahminime göre 70 - 100 lira civarı bir fiyatı vardır , kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.