Şimdi Ara

İphone 4S ios 7 yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu takalı 1 saat 20 dakika oldu ilerlemiyor.10 saat kaldı 3 saat kaldı vs yazıyor ilerlemiyor acil yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vox.x -- 18 Eylül 2013; 21:23:22 >

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vox.x

Telefonu takalı 1 saat 20 dakika oldu ilerlemiyor.10 saat kaldı 3 saat kaldı vs yazıyor ilerlemiyor acil yardım lütfen

Bizim arkadaşlarda güncellerken hata falan alıyomus , internet hızınız , sunucunun yogunlugun vs. durumlardandır acele etmeyin bence güncelleme için.
  • http://www.artikburada.com/uncategorized/ios-7-ipsw-linkler-itunes-uzerinden-yukleme.html

telefonunuzu seçip buradan manuel ipsw indirirseniz daha kolay olur. Sonrasında itunes üzerinden shift güncelle veya shift restore yaparak dosyayı gösterip telefonunuza kurabilirsiniz.
  • Gayet normal sunucular çok yoğundur şu an,başlığınız kural dışı bu arada.
  • quote:

Telefonu takalı 1 saat 20 dakika oldu ilerlemiyor.10 saat kaldı 3 saat kaldı vs yazıyor ilerlemiyor acil yardım lütfen

Yahu bu telaş nedir arkadaş sakin olun bi server denilen şey var araştırın ilk önce kardeşim yüz binlerce kullanıcı aynı anda indiriyor server kilitleniyor normal bende de 3 saat yazıyor sabredin hata vermeside normal yoğunluktan öyle oluyor sakin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latifsari

quote:

Yahu bu telaş nedir arkadaş sakin olun bi server denilen şey var araştırın ilk önce kardeşim yüz binlerce kullanıcı aynı anda indiriyor server kilitleniyor normal bende de 3 saat yazıyor sabredin hata vermeside normal yoğunluktan öyle oluyor sakin :)

hocam çoğu arkadaşta 20-30 dakika arası kurulmuş bende 1.30 saat oluyor nerdeyse hala aynı hiç ilerlemiyor.
  • vox.x kullanıcısına yanıt
    Güncellenmelerin sağlandığı tek bir kanal yok öyle olsa göçer server + internet hızı vs bir sürü durum var sabretceksin biraz.
  • arkadaş telefonu dfu moda aldım öyle güncelleme yapıyım dedim itunes 29 saat süre verdi internet hızı 16 mbit
  • ben iki seferdir itunes ile denedim
    tam ortasında iptal oluyo yazlım indirme
  • Kaldı böyle..
     İphone 4S ios 7 yüklenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sıkıntı var, sunucuların yoğunluğundan olsa gerek. iTunes'dan açık bırakıcam tüm gece artık.
  • itunes 11.1 yükledim sürümünüz 6.1.3 güncel diyor sürekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.