Şimdi Ara

İphone 4s İlk Açılış Aktivasyonunu Geçemiyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
27.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • universal kartla bu ekranı kolayca geçebilirsin
  • ankarada universal kart bulabileceğim bir yer biliyomusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltkn43

Apple nin kendi destek sitesinde benim problemimle aynı olan biri sorunun bu olduğunu çözüm olarak ta;

Ladies and Gentlemen. My phone is now working.

The porblem IS the mismatched Serial number. All you have to do is get an agent on the phone and make sure they forward you to a senior agent.

Make sure you read all the messages in this thread between MacDevil7334 and myself so that you're informed before you speak to a representative at Apple.

Basically, you have to make sure that your IMEI and your Serial number matches the IMEI and Serial number at your service provider and at Apple. Then you just need to restore your phone and, VOILA.

By the time I finished this message my phone completed its restore. I now have a functional iPhone 4 replacement - No extra cost, no second replacement.

türkçesi:
    Bayanlar ve Baylar. Telefonum çalışıyor.

Porblem uyumsuz seri numarasıdır. Tüm yapmanız gereken bir ajan telefon ve üst düzey bir ajan iletebilirsiniz emin olun.

Apple temsilcisi konuşmadan önce haberdar olduğunuzu MacDevil7334 ve kendim arasında bu konu tüm mesajları okuyun emin olun.

Temel olarak, IMEI ve seri numarası, IMEI ve seri numarası, servis sağlayıcı ve Apple maçlar emin olmak zorunda. Sonra telefonunuz ve Voila geri yüklemek için yeterlidir.

Zamanla bu mesajı benim telefon geri yükleme işlemi tamamlandıktan bitirdi. - Hiçbir ekstra maliyet, ikinci bir yedek şimdi fonksiyonel bir iPhone 4 yedek var.

çözüm olarak ne demiş ben pek bişey anlamadım bi yardımcı olurmusunuz .

google translate'ye güvenme :)
    sıkıntı, uyuşmayan seri numarası. yani senin imei ile seri numaraları uyuşmamış. biyerlerde operasyon geçirmiş olabilir, veya apple'da bi yanlışlık sonucu da meydana gelmiş olabilir.

diyo ki, sen bi müşteri temsilcimize ulaş (agent dediği bu herhalde), imei ve seri numarasını kontrol edelim, ondan sonra sen telefonu restore et. cebinden 3 kuruş almayacaz, telefonun çalışacak

kabaca bunu söylemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: yawss

quote:

Orijinalden alıntı: yawss

Arkadaşlar merhaba,

fransadan 4S 5.1 2.0.10 aldım. cihazın sim free olup olmadıgını bılmıyorum acıkcası . elimde aldığım firmanın sim kartı var (boygues -france). ben bu kart ile ilk aktivasyon ekranını geçebildim. fakat daha sonra pin kilidi olmayan bir vodafone kart taktığımda , tekrar aktivasyon istedi. ama bu arada hem sinyal bar tek diş çekiyor hemde 3G yi algılıyor. Ama vodafone ile aktivasyon yapmıyor. vodafone kartını cıkardığımda sim olmadan yine otomatikman normal telefon ekranına dönüyor.

şimdi burada sorularım ,

1)telefonun sim kilitli olup olmadıgından emın değilim, bunu kesın oalrak nasıl anlarım.

2) telefon sim kilitli olsa , vodafonu taktığımda sinyal yok demezmiydi (çunku boygues kartı ile oncden cıhazı aktıve etmıiştim, aktıvasyon ekranını gectım ) vodafone ile şu an 3G çekiyor ve sinyal 1-2 diş seviyelerinde ama aktıvasyon yok.

3) bazı arkadaşlar , restore yap demişler.. bunu yaparsam 5.1.1 olcak cihaz. eğer cihazim sim kilitli ise 5.1.1 için bir unlock veya gevey var mı ?

4) yine telefonun sim kilitli oldugunu varsayalım, Bouygues firmasına mail atma şansım var.. burada cihazın en az 3 ay veya 6 ay once alınmıs olması gerekir diye bir zorunluluk var mıdır ?

cevap yokmu arkdaslar :((

Arkadaşlar merhaba,

Yukarıdaki problemin aynısı arkadaşın belirttiği detatlar dahil bende de mevcut.

Ben de telefonu sanalpazadan aldım, sim free yazıyordu. Heralde yalan bilgi vermemişlerdir.

Kaç saattir uğraşıyorum, aktivasyonu geçemedim.

Yardımcı olacabilecek birisi varsa çok sevinirim.

İŞin kötü yanı sim kartı da kestirdik, telefonsuz kaldık :(

• Selam Aynı sorundan Bende Sıkıntı Yaşamaktayım Arkadaşlar
    İrlandada Yaşayan Bir Arkadaşıma Getirttim iPhone4S Simfree Olsun Dedim
    Alıdığı Yer Olarak Kutu Üzerinde Yazanlara Bakarak Araştırdım
    http://store.apple.com/ie/configure/MD239ER/A?cppart=UNLOCKED/WW#service_and_support
    Görünüyor

Kutu Üzerinde Yazanlar
    iPhone 4S White 16Gb MD239ER/A
    Approved in all EU Countries
    Ayrıca 100Tl Vergisini Yatırdım ve Yakınımın Pasaportuna Kaydettirdim

Ama Bir Türlü Aktivasyon Ekranını Gecemedim
    Avea Kesilmiş Sim Kartla Ektive Etmek İsterken Alınan Hata Ekranı
    Aynı Zamanda iTunesdede Aynı Hatayı veriyor

The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.
    Only compatible SIM cards from a supported Carrier may be used to activate iPhone.
    Please insert the SIM card that came with your iPhone or visit supported Carrier's store
    to receive a replacement SIM card
    .

Hatasını Alıyorum

Kesik simdenmi kaynaklanıyor Yoksa Telefon Operatör Kilitlimi Anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: egeli32

Selam Aynı sorundan Bende Sıkıntı Yaşamaktayım Arkadaşlar
    İrlandada Yaşayan Bir Arkadaşıma Getirttim iPhone4S Simfree Olsun Dedim
    Alıdığı Yer Olarak Kutu Üzerinde Yazanlara Bakarak Araştırdım
    http://store.apple.com/ie/configure/MD239ER/A?cppart=UNLOCKED/WW#service_and_support
    Görünüyor

Kutu Üzerinde Yazanlar
    iPhone 4S White 16Gb MD239ER/A
    Approved in all EU Countries
    Ayrıca 100Tl Vergisini Yatırdım ve Yakınımın Pasaportuna Kaydettirdim

Ama Bir Türlü Aktivasyon Ekranını Gecemedim
    Avea Kesilmiş Sim Kartla Ektive Etmek İsterken Alınan Hata Ekranı
    Aynı Zamanda iTunesdede Aynı Hatayı veriyor

The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.
    Only compatible SIM cards from a supported Carrier may be used to activate iPhone.
    Please insert the SIM card that came with your iPhone or visit supported Carrier's store
    to receive a replacement SIM card
    .

Hatasını Alıyorum

Kesik simdenmi kaynaklanıyor Yoksa Telefon Operatör Kilitlimi Anlayamadım

"Only compatible SIM cards from a supported Carrier "
    cihazın sim kilitli. geçmiş olsun.
    sim kilidini açtıktan sonra jail break yaparak kullanabilirsin. güncellemelerden kaçınınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gltkn43

hayır

Ben Elektro World de Açtırmıstım Cihazımı Bi Git İstersen 10 liraya Açıyorlar
  • İrlandadaki Telefonu Gönderen Arkadaşı Aradım Israrla Sim Free Olduğunu Söylüyor
    Kapalı kutu Geldi İçinden Herhangi operatöre ait hiçbir kart çıkmadı
    turkcelden bir yakınımın pasaportuna kaydını yaptırdım vergisini ödedim
    btk dan kontrol ettiğimde gecici olarak kayıt altına alındığını evrakların kontrol için beklendiğini yazıyor
    Bu Nasıl İş Anlayabilmiş değilim
    Turkcell kayıt merkezinden yardımcı olurlarmı bu konuda
    Elktroworde gitsem banada yukarıda yazan arkadaş gibi sorunumu cözerlermi
    Yada apple mail atsam sorunu cözmede yardımcı olurlarmı
    apple atılacak mail konusunda yardımcı olabilecek arkadaş varmı bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeli32

İrlandadaki Telefonu Gönderen Arkadaşı Aradım Israrla Sim Free Olduğunu Söylüyor
    Kapalı kutu Geldi İçinden Herhangi operatöre ait hiçbir kart çıkmadı
    turkcelden bir yakınımın pasaportuna kaydını yaptırdım vergisini ödedim
    btk dan kontrol ettiğimde gecici olarak kayıt altına alındığını evrakların kontrol için beklendiğini yazıyor
    Bu Nasıl İş Anlayabilmiş değilim
    Turkcell kayıt merkezinden yardımcı olurlarmı bu konuda
    Elktroworde gitsem banada yukarıda yazan arkadaş gibi sorunumu cözerlermi
    Yada apple mail atsam sorunu cözmede yardımcı olurlarmı
    apple atılacak mail konusunda yardımcı olabilecek arkadaş varmı bana

bu mesajı ben açmıştım çözüm olarak telefonu aldığım yere geri gönderdim yenisiyle değiştirdi. gelen telefonda hiçbir sıkıntı çıkmadan açtım ha olan geçen zamana ve araştırmama koşuşturmama oldu

• Benim Arkadaşta Apple ile irtibata geçmiş 10 gün içinde sorun cözülür demişler bakalım hayırlısı
  • yakında amerikadan bana da iphone 5 gelecek, böyle bir sorunla karşılaşmamak için ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

yakında amerikadan bana da iphone 5 gelecek, böyle bir sorunla karşılaşmamak için ne yapmam lazım ?

Bol bol dua:) quantum fiziğine göre zihnimiz evreni bir nebze olsun şekillendirebiliyomuş :) kontratlı telefon aldırmazsan büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi ben google den çeviri yaptım o iphone de yazanın türkçesi Bu iPhone takılı SIM kart desteklenmiyor olması görünmüyor.
    Desteklenen Taşıyıcı sadece uyumlu SIM kartlar iPhone etkinleştirmek için kullanılabilir.
    IPhone ile birlikte gelen SIM kartı takın veya destekli Taşıyıcı mağaza ziyaret edin
    yedek SIM kart almak için. dedi google çeviri doğrumudur ben bilmem ama böyle dedi çeviri
  • Mrb arkadaslar banada iphone 4 s geldi fransadan kaydini yaptirdik ama sim kartimi taktigimda desteklenmeyen operator dedi
    cihazi ana menuye donduremedim
    yardimci olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: salim1234

Mrb arkadaslar banada iphone 4 s geldi fransadan kaydini yaptirdik ama sim kartimi taktigimda desteklenmeyen operator dedi
    yardimci olurmusunuz

Cihaz simkilitli %99 ihtimalle.

Eğer operatörünüzün Unlock fiyatı ucuzsa hiç uğraşmadan yaptırın.
    150-200 liraysa bir gevey alıp 40 lira civarına çözebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salim1234

Mrb arkadaslar banada iphone 4 s geldi fransadan kaydini yaptirdik ama sim kartimi taktigimda desteklenmeyen operator dedi
    yardimci olurmusunuz

Dostum Turkiyede sim kilidi kiran bi yer var. Ozelden yazdim internet adresini 60-70 lirata benim telefonumu actilar. Sen bilgilerini veriyosun acilip acilmayacagini, acilirsa ne kadara acilacagini soyluuolar zaten.

• Ücret karsılıgı yaptırın bir yerde

• arkadaslar illaki telefoncuya kırdırmasına gerek yok jb yaptıktan sonra sistem klasorlerinden birinin icinde setup diye bi klasor var sillp kapatıp acınca duzeldi ben ios 6.1.6 3gs ustunde bizzat yaptım fakat bu islemden sonra pcye bagladıgınızda ıtunes hala aktiflestirilemedi dedigi icin muzikleri felan itunesle atamıyoruz ins isinize yarar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.