Şimdi Ara

iPhone 4S iLe Galaxy S3 Takas Etmelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Yıldır Apple Kullanıcısıyım Ama Sürekli Aynı Şeyler Sıktı Biraz.Daha Öncede HTC Sensation XE ve Galaxy S2 Kullanmıştım Android Güzel Gelmemişti Ama Galaxy S3 Basit Durmuyor.
    Donanım,Özellik ve Kamera Kalitesi Beni Etkiledi.Tabi En Önemli Etken Film ve Oyunlar İçin Büyük Ekran
    Galaxy Note Takas İsteyen (Üzerine Nakit Veren) Bir Çok Arkadaş Var Fakat Note Çok Büyük Gelir Bana S3 İdeal

Şimdi Sormak İstediğim 4S İkinci El TR Garantili Piyasası 1350-1400 Arası Değişiyor.
    Galaxy S3 Alırken Yurtdışı Olursa Üzerine Para Vermek Mantıksız Olur Değilmi?
    TR Garantili S3 Alırsamda Üzerine Sizce Ne Kadar Vermem Gerekir ?

100-150 Lira Filan Yeterli Olur Diye Düşünüyorum Sizdende Yorumlarınızı Bekliyorum

• bence gerek yok değiştirmeye yaa bizim bi arkadaşta da htc var androidden sıkıldım kusacam artık iosa geçecem diyo. bence hiç kurcalamayın alışmışsınız ikiniz de sonra çok batar yeni sistem.
    mesela arkadaş iosa geçince andoriddeki rahatlığı bulamayacak sıkıntı yapacak kendine.
    sen de iostan androide geçince o kadar ayrıntılı ayarları görünce bu ne lan bunların hepsini ben mi yapacam diyeceksin mesela :D
    he illaki değiştirecem diyosan 4sten geçiş en mantıklı olarak galaxy s3 gibi görünüyor. hadi bi de htc one x olsun onu da iyi diyollağ..
  • Androide geçip geçmeme konusuna iyi karar verin. Eğer androidin artı ve eksileri size hoş gelecekse şuan android en iyi iki telefondan biri s3, diğeri one x. Bu iki telefonun da yine artı ve eksileri var. Ama ben pili için bile s3 derim. Ayrıce çok tutuldu ve ilerde yazılımla ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum. Güncelleme çıkmasa bile custom romlarla en az 3 sene götürür diyorum. 4s 5 çıkınca daha da düşer fiyatı. Siz bilirsiniz. Ben distiribütör garantili 1763 liraya taksitli aldım. Hem telefonu sıfırlamış, hem garantiyi uzatmış olacaksınız. Siz bilirsiniz yine de. Yurt dışı veya paralel ithalat almayın bence. Satarken de zor olur. Memnun kalmazsanız da seneye de iphone 6 alırsınız olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Temmuz 2012; 21:35:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.