Şimdi Ara

iphone 4s hatokumama sorunsalı yardım gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yanlış anlamadıysam telefon tr de kayıtlı bi kartı okumuyor. Yani hattım vodafone. Telefonda önceden 4g li yabancı bi hat takılıydı ama sim küçük oldugundan hat şirketi yazmıyodu. Bi telefoncuya sorduk. Onu kırdırabilirsiniz dedi. Doğrumudur ? Yoksa vericem telefonu birine . Ve kırabiliyolarsa maliyeti ne kadar?

• Kırdırma olayı gevey eğer cihaz kayıtlı olsa dahi çalışmıyorsa ve farklı hat üzerine alınmışsa simkilitli oluyor,çözüm gevey yada simkilidini yabancı hangi operatör ise araştırıp resmi yoldan parasını ödeyerek açtırtmak,yada uyumluysa gevey çözümlerine yönelmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

Kırdırma olayı gevey eğer cihaz kayıtlı olsa dahi çalışmıyorsa ve farklı hat üzerine alınmışsa simkilitli oluyor,çözüm gevey yada simkilidini yabancı hangi operatör ise araştırıp resmi yoldan parasını ödeyerek açtırtmak,yada uyumluysa gevey çözümlerine yönelmek gerekiyor.

bunu kim yapabilirmi hocam ? normal bi telefoncunun elinden gelirmi bu iş
  • Bu işleri yapan simkilidi açma gibi işlemleri güvenilir telefoncular var,köşebaşı telefoncular çakal tipte olanlar ilgilenmeyenler,en önemlisi ''hallederiz abi'' diyenlerden uzak durmanızı öneririm,hangi ildesiniz bilmiyorum,internetten araştırmakta fayda var,gevey içinse hiçbirşey bilmiyorsanız genede güvenilir telefoncudan başka pek çare yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.