Şimdi Ara

iphone 4s facebook uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Facebook'ta karşı tarafta kimlerin online olup olmadığını göremiyorum keza facebook messenger ile de aynı sorun.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.Teşekkürler...

• Her ikisinide aylardır kullanıyorum. Bu zamana kadar bi sorun çıkarmadılar bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Her ikisinide aylardır kullanıyorum. Bu zamana kadar bi sorun çıkarmadılar bende

anladım peki imzanda ios 6 yüklediğini belirtmişsin nasıl memnun musun klavye vb. şeylerden baya şikayet var.
  • mesajı görünce baktım sorun yok cep telefonunda olanlar offline olanlar be online olanlar tek tek görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: techno nerd

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Her ikisinide aylardır kullanıyorum. Bu zamana kadar bi sorun çıkarmadılar bende

anladım peki imzanda ios 6 yüklediğini belirtmişsin nasıl memnun musun klavye vb. şeylerden baya şikayet var.

Genel anlamda memnunum diyebilirim ama çok eksikleri var ve çok açık var. En kısa sürede el atılması lazım
  • peki ipad ile karşı taraf bizi online göremiyor ama sadece biz görebiliyoruz mesaj atınca messenger'dan gönderildi yazıyor sizde nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.