Şimdi Ara

İphone 4s Bilgi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler bugun iphone 4 s aldım ama telefonu 50 60 yasındaki amcalar gibi sadece arama yapmak için kullanmak istemiyorum.

İos 7 beta , udid , restore etmek vs. Bu tabirler bana çok uzak geliyor ne oldukları hakkında hiç bir bilgim yok.

Bu konuları kısaca iphone la ilgili herseyi öğrenebileceğim bi site veya forumda bir konu varsa link atabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sorduğun şeyleri söyleyeyim sana,başka sorun olursa beni rahatsız edebilirsin.

İos 7 beta;beta kelimesinden anlaşılabileceği gibi yapım aşamasında olan ios sürümüdür.Daha final sürümü dağıtılmadığı için beta sürümdür.Şuan en güncel ios sürümüdür.

Udid kaydı;Developer hesaplara verilen bir haktır,geliştiriciler beta aşamasında olan sürümü test ederek kendi uygulamalarını o sürüme hazırlamak için bilgi toplarlar.Bir hesaba 100 kullanıcı dahil edilebilir.Beta sürümleri yüklemek için yapılan kayıttır.Ama bir açıktan dolayı udid kaydı bulunmayan kullanıcılarda bu haktan faydalanıp,beta sürümleri yükleyebiliyorlar.

Restore ise cihaza format atmak gibi birşeydir,cihazdaki tüm bilgiler silinir ve en güncel sürüm yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 6 Temmuz 2013; 19:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.