Şimdi Ara

İphone 4s aşırı ısınma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
29.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende Sadece video cekince yan demirler isiniyor normal bi durum ama bu sanirim
  • bu ısınmayı yaşayanlar hep 5.0.1 sürümünü kullanıyor galiba yazılımsal bir sorun var.

@sardemir sağ bölge oluyor ben de işte sağ üst arka ve sim kartın olduğu demirde. uzun süreli video çekerseniz ısınmanın gitgide arttığını görebilirsiniz. veya uzun süreli internet gezinmelerinde.
  • Ben 5.0 kullaniyorum
  • iphone 4 5.0.1 kullanıyorum kasan oyunlar oynayınca simkartın orası ısınıyor ama sanırım normal bi ısınma bu.
  • Bende 4s almak istiyorum ama gt gde aklm karısıyor :)
  • Isınması kadar normal birşey herhangi bir şeyi zorlarsan,sorun çıkartır buda o mantık...İşlemciyi max performansta uzun süre kullanırsan ısınır tabi araba motoru gibi 300km yapabilir ama devamlı 300 le gidemezsin...
  • konuyu açan arkadaş s2 nin tek çekirdekle çalıştıgını analiz ederek inceledin ve bu kanaate vardın demek. bu araştırmayı yaparken neleri referans aldığını nasıl bir labratuarda hangi araçlarla bu testi yaptıgını konu alan bir makale yazarsan bilim dünyasınada çok büyük yararın olur.

o insanlar geri zekalı zaten çift çekirdek koyup onu tek çekirdekle çalıştıracak kernel yazacaklar zaten :) Ay Allah ım ya sen büyüksün :)

S2 harika bir işlemci e mimariye sahiptir. hala androidlerin en iyisinden birisidir. çekirdeklerinin tamamını kullanır.
    Sadece daha optimize çalışması için ICS yi beklemek gerekiyor. fakat kullandıgım dönem iğçersinde şunuda diyebilirimki optimizasyona bilegerek yok.

Not : tüm iphone modellerini kullandım, en uzun kullandıgım telefon s2. şuan motorola rarz aldım.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mult!_61 -- 15 Aralık 2011; 17:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mult!_61

konuyu açan arkadaş s2 nin tek çekirdekle çalıştıgını analiz ederek inceledin ve bu kanaate vardın demek. bu araştırmayı yaparken neleri referans aldığını nasıl bir labratuarda hangi araçlarla bu testi yaptıgını konu alan bir makale yazarsan bilim dünyasınada çok büyük yararın olur.

o insanlar geri zekalı zaten çift çekirdek koyup onu tek çekirdekle çalıştıracak kernel yazacaklar zaten :) Ay Allah ım ya sen büyüksün :)

S2 harika bir işlemci e mimariye sahiptir. hala androidlerin en iyisinden birisidir. çekirdeklerinin tamamını kullanır.
    Sadece daha optimize çalışması için ICS yi beklemek gerekiyor. fakat kullandıgım dönem iğçersinde şunuda diyebilirimki optimizasyona bilegerek yok.

Not : tüm iphone modellerini kullandım, en uzun kullandıgım telefon s2. şuan motorola rarz aldım.

Saygılar.

konu dışı olacak ama sgs2 ve razr ın performans açısından mini bir karşılaştırmasını yapar mısınız?

• samsung' u Apple forumunda öven troller kış kış
  • Arkadaslar iphone4s yada 4 model telefonların sag üst kismin alt kapak ve metal kısımlarının ısınması çok normal çünkü anakart orda. 3d oyun yada diğer işlemciyi zorlayan bir uygulama açtığınızda işlemci ısınıyor ve doğal olarak ısıyı kapağa ve metal kısma iletiyor. Eğer hiçbir uygulama vs. acmadınız ve ısınma mevcut ise yazilimsaldir iciniz rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Arkadaslar iphone4s yada 4 model telefonların sag üst kismin alt kapak ve metal kısımlarının ısınması çok normal çünkü anakart orda. 3d oyun yada diğer işlemciyi zorlayan bir uygulama açtığınızda işlemci ısınıyor ve doğal olarak ısıyı kapağa ve metal kısma iletiyor. Eğer hiçbir uygulama vs. acmadınız ve ısınma mevcut ise yazilimsaldir iciniz rahat olsun

biraz olsa rahatladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: insa_c

arkadaşlar kısa bir süre önce iphone 4s aldım. Aldığıma da birazcık pişman oldum. 3g den 4sye geçtim ama sorunları şimdiden bezdirdi. versiyoun 5.0.1 ve telefonda aşırı ısınma problemi var. internette araştırdım ve birçok kişinin daha bu aşırı ısınma (overheating) sorunu yaşadığını gördüm. Telefonu 10 dkdan fazla wifi ile internete bağlı tutarsam veya sağlam kasan bir oyun oynarsam bir süre telefon aşırı ısınmaya başlıyor. Umarım yazılımsal bir hatadır bu ve apple bir an önce düzeltir yoksa başı çok ağrır appleın bu sorunla. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama almak isteyenler bence 1-2 kez daha düşünsünler.
    Umarım yeni güncelleme çıkar da başları ağrımaz.
  • arkadaşlar bende bikac haftaya 4s alıcam fakat her gün bir sorun yazılıyor yok çağrı gelmiyor yok ses gelmiyor yok çok ısınıyor yok bekleme modunda sarjın coğu tükeniyor bunlar gercekten var mı yoksa fazla abartımı?cok kararsızım eğer varsa başka telefon bakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

arkadaşlar bende bikac haftaya 4s alıcam fakat her gün bir sorun yazılıyor yok çağrı gelmiyor yok ses gelmiyor yok çok ısınıyor yok bekleme modunda sarjın coğu tükeniyor bunlar gercekten var mı yoksa fazla abartımı?cok kararsızım eğer varsa başka telefon bakacağım

Bır aydır 4S kullanıyorum ne şebeke sorunu ne sınyal düşmesı sorunu nede ısınma yasadım şu anda İOS 5.1 beta 2 kullanıyorum..Bataryada bıraz iyileşme oldu .5..0 ve 5.0.1 yazılıma göre...
  • Bu sorun İPod Touch son nesildede sıkıntı yaratıyordu belirli bir sure oyun oynandığı zaman makinenin arka yüzü asiri ısınma yapıyordu bu yuzden olabilir
  • takip.
  • Bende de sarj sirasinda asiri isinma gerceklesiyor
  • Arkadaslar ben Turkcell de ilk çıktığı gun aldım.Sebeke problemi ve asırı isinma problemi yasadım.Servise verdim 3 günde hallettiler.Butun sıkıntılar çözüldü.Yazilimdan kaynaklı.Cihaz yurt içi garantili ise hemen servise verin çözerler.Ben şu an gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insa_c

bu ısınmayı yaşayanlar hep 5.0.1 sürümünü kullanıyor galiba yazılımsal bir sorun var.

@sardemir sağ bölge oluyor ben de işte sağ üst arka ve sim kartın olduğu demirde. uzun süreli video çekerseniz ısınmanın gitgide arttığını görebilirsiniz. veya uzun süreli internet gezinmelerinde.

iphone 4 var bende 5.0.1 sürümüne geçince sanki biraz daha arttı ısınma sorunu önceden oynadığım oyunlarda ısınma sorunu yokken şimdi biraz daha fazla özellikle sağ üst ve sim kartın olduğu bölgede bana da yazılımsal gibi geliyo bi çok kullanıcıda bu sorun var umarım yeni çıkan ios sürümünde bu soruna da çözüm bulurlar.
  • Bende bugün aldım ıphone 4s, app store giriyorum ısınma yapıyor. canımı sıktı açıkçası turkcell iletişim merkezine götürücem artık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.