Şimdi Ara

IPHONE 4S ARIYORUM - NAKİT PARA İLE TAKAS OLACAK :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 4s arıyorum. Kriterlerim şu şekilde:

1- Olmazsa olmaz Türkiye garantili (Genpa-KVK-Teleservis) olacak.
    2- Faturasından iğnesine çıkartmalarına kadar orjinal kendi kutusunda olacak.
    3- Siyah renk olacak.
    4- 1150 TL bütçem var. 1 TL deseniz çıkmıyor.
    5- En ufak çizik leke iz olmayacak.
    6- İstanbul Avrupa yakasında Tekirdağ merkez Çorlu Çerkezköy civarından elden gidip alacağım. Anadolu yakasından olursa Avrupa yakasında uygun bir yerde buluşulursa alabilirim.

Arkadaşlar lütfen sadece kriterlere tam uyan cihazları teklif ediniz. Başka cihaz istemiyorum aramıyorum da.

İletişim: aldım

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 6 Aralık 2012; 18:24:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam Selam
    Soyle bir durum var. 2 adet 4s var bende biri 16gb biri 32gb..16gb turkıye alımlı sirket telefonum 32gb finlandiya alımlı ( firmam fin ) Turkıyede arıza icin verince tamir etmeye calısıyorlar finlandiya da verince direk yenisini veriyorlar. Bunu bence iyi düsün.
    esimin telini satabılırım 32gb olanı. beyazdır. 9 senedir her ay finlandiyaya gidiyorum arıza olur ise ben gotururum tamir icin. devamlı da bir finli geliyor turkiyenin kendi alanında en buyuk firmasıyız devamlı gelen giden var sorun olmaz tamir işi.
    tertemiz bayandan az kullanılmıs :) düsünürsen bilgim olsun. 1 senelık faturası vs duruyor kutusu bile. nedense atmamışım. ben 5 aldım finlandiyadan yine esim onu kullanmak istiyor o yuzden satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slithera -- 5 Aralık 2012; 20:02:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slithera

Hocam Selam
    Soyle bir durum var. 2 adet 4s var bende biri 16gb biri 32gb..16gb turkıye alımlı sirket telefonum 32gb finlandiya alımlı ( firmam fin ) Turkıyede arıza icin verince tamir etmeye calısıyorlar finlandiya da verince direk yenisini veriyorlar. Bunu bence iyi düsün.
    esimin telini satabılırım 32gb olanı. beyazdır. 9 senedir her ay finlandiyaya gidiyorum arıza olur ise ben gotururum tamir icin. devamlı da bir finli geliyor turkiyenin kendi alanında en buyuk firmasıyız devamlı gelen giden var sorun olmaz tamir işi.
    tertemiz bayandan az kullanılmıs :) düsünürsen bilgim olsun. 1 senelık faturası vs duruyor kutusu bile. nedense atmamışım. ben 5 aldım finlandiyadan yine esim onu kullanmak istiyor o yuzden satıyorum.

PM attım hocam. Cevabınızı bekliyorum

• Arkadaşlar sadece garantili cihazlar arıyorum lütfen bu konuda hassasım. Sürekli sıkıldıkça değiştiriyorum sonra satarken forum ahalisi ahiret suali soruyor kayıtlımı öylemi böylemi diye.

• s.a arkadaşım sana hayırlı alış verişler
    sakaryadan aynı şartlarla bende alırım renk ayrımı yoktur beyazda olur
    az kullanılmış yurt dışı sim free kayıtlıda olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.