Bildirim
İPhone 4s anakart
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl bozuldu -
icloud problem çıkartabilir -
anakart bozulmaları çok sıkıntılı çalışır ama tekrar bir problem olmama sözü verilebilir mi bilmiyorum üstadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asım2
nasıl bozuldu
Telefon elmada kalıyordu itunes de falan hata kodu veriyordu gösterdim anakart ısınmadan dolayı bozulmuş şimdi de ekranı falan kırılmış bir iphone 4s buldum onun anakartı denemeyi düşünüyorum
Problemden kastınız nedir hocam
Ekranda titreme karıncalanma ve açılıp kapanma sorunları hocam bizzat teyzem yasamıstı oradan biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: rocky bayboğa
Ekranda titreme karıncalanma ve açılıp kapanma sorunları hocam bizzat teyzem yasamıstı oradan biliyorum
Hocam calismaya engel bir sorun oldumu peki hic acilmamasindan iyidir ufak tefek sorunlu olmasi
O şekilde kullanıyordu ama çok sinir bozucu bir durum ve ayrıca bazen hiç yoktan kapanıp açılmama yapabilir hocam haberiniz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X