Bende yurtdışından aldım ama şu ana kadar pişman olmadım inşallah olmamda...
Tek sıkıntım pasaport kaydı.
UDİD kaydı alıp 5.1beta2 yükle, pil konusunda daha iyi... şebeke sorunu yaşamak istemiyorsan orjinal 128 lik micro sim al, iphone'la mutlu yıllar :)
quote:
Orijinalden alıntı: callioped20
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
Bende yurtdışından aldım ama şu ana kadar pişman olmadım inşallah olmamda...
Tek sıkıntım pasaport kaydı.
UDİD kaydı alıp 5.1beta2 yükle, pil konusunda daha iyi... şebeke sorunu yaşamak istemiyorsan orjinal 128 lik micro sim al, iphone'la mutlu yıllar :)
Versiyon fln hiç uğraşmadım. Aslında uğraşmamı gerektiricek bi durumda yok. 1 gün boyunca beni idare ediyor. Zaten en iyi ihtimalle bile her gece şarja takmak zorunda kalırım bi sonraki gün yarıda kalmak istemiyosam. O yüzden problem değil şarj olayı.
64'lük sim kullanıyorum ve onunlada hiçbi derdim sıkıntım yok :) Hem olsa bile aveada 128lik micro yok :)
quote:
ARKADAŞLAR SAYDIĞIM TÜM SORUNLARI, YENİ 128'LİK MİCRO SİM ALARAK ÇÖZDÜM, TEMİZ BİR RESTORE ÇEKTİM VE ŞUANDA 5.1BETA2 YÜKLÜ TELDE, ŞARJ SORUNUNDA GÖZLE GÖRÜLÜR İYİLEŞME VAR, ŞEBEKE SORUNUNDAN ŞARJ HIZLI GİDİYOR OLABİLİRDİ, SÜREKLİ ARANIYORDU ÇÜNKÜ ŞEBEKE.. HERKESE MUTLU YILLAR :)
Kardeş bu betayı nasıl yükleyebilirim. benim de ihtiyacım var. Bugün yeni sürümü yayınlayacak mı Apple?
benim şebeke sorunu sadece 3G açınca oluyor o da tamamen gitmiyordu 2 bar daha düşük çekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kaya727
quote:
ARKADAŞLAR SAYDIĞIM TÜM SORUNLARI, YENİ 128'LİK MİCRO SİM ALARAK ÇÖZDÜM, TEMİZ BİR RESTORE ÇEKTİM VE ŞUANDA 5.1BETA2 YÜKLÜ TELDE, ŞARJ SORUNUNDA GÖZLE GÖRÜLÜR İYİLEŞME VAR, ŞEBEKE SORUNUNDAN ŞARJ HIZLI GİDİYOR OLABİLİRDİ, SÜREKLİ ARANIYORDU ÇÜNKÜ ŞEBEKE.. HERKESE MUTLU YILLAR :)
Kardeş bu betayı nasıl yükleyebilirim. benim de ihtiyacım var. Bugün yeni sürümü yayınlayacak mı Apple?
benim şebeke sorunu sadece 3G açınca oluyor o da tamamen gitmiyordu 2 bar daha düşük çekiyor.
YABANCIYIM bu kavramlara? UDİD kaydını APPLE dan alıp paypal dan ödeme mi yapacağız? Yine itunes üzerinden mi olacak? Ve bu kayıt alınınca ilerde bu kayıtla bu tarz güncelleştirmeleri yapabilecek miyiz yoksa her defasında para mı vermemiz gerekecek?
Arkadaslar bir sorum olucak numaram suan gizli numara.Bunu normale lamıyorum ayarlardan gırdım telefona numaram:bilinmeyen yazıyor tıklayamıyorumda bisey yapamıyorum.Numaramı goster secenegı var onuda açamıyorum açılmıyor nasıl yapıcam ?
quote:
quote:
quote:
quote:
YABANCIYIM bu kavramlara? UDİD kaydını APPLE dan alıp paypal dan ödeme mi yapacağız? Yine itunes üzerinden mi olacak? Ve bu kayıt alınınca ilerde bu kayıtla bu tarz güncelleştirmeleri yapabilecek miyiz yoksa her defasında para mı vermemiz gerekecek?
UDİD kaydının apple ile ilgisi yok, apple'in devaloper'ları yani geliştiricileri senin kayıt yapıyor, google'dan udid kaydı diye aratırsan resimli anlatımı bile var daha kolay olur...
quote:
Orijinalden alıntı: LiuKang
Arkadaslar bir sorum olucak numaram suan gizli numara.Bunu normale lamıyorum ayarlardan gırdım telefona numaram:bilinmeyen yazıyor tıklayamıyorumda bisey yapamıyorum.Numaramı goster secenegı var onuda açamıyorum açılmıyor nasıl yapıcam ?
Cihazı kapatıp açmayı denedinmi?
Bende de Wifi aktif olmuyordu kapatıp açınca düzeldi.
Arkadaşlar, sabah %100 şarj ile başlayıp akşam üstünde şarjı bitiyor olmak gayet iyi, gün içinde araçta devamlı şarjda kalıyor ve işyerimde de şarja bağlamak zorunda kaldığım da oluyor, bu tamamen kullanım yoğunluğu ile ilgili.. 4 ile işyerimin asansöründe konuşamazken 4S ile hiç kesilmeden en alt kata kadar inebiliyorum.
Şu konuyu biri silsin ya.
quote:
quote:
Yok ya olmuyor offffff
quote:
quote:
quote:
Yok ya olmuyor offffff
ayarlar-telefon-numaramı göster seçeneğini seçince numaranı göstermesi lazım. telefonu kapatıp açtıktan sonra tekrar dene bakalım. Olmadı başka bir telefonda düzelt. değişir belki. numara gizleme hat ile ilgili diye biliyorum.
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok ya olmuyor offffff
ayarlar-telefon-numaramı göster seçeneğini seçince numaranı göstermesi lazım. telefonu kapatıp açtıktan sonra tekrar dene bakalım. Olmadı başka bir telefonda düzelt. değişir belki. numara gizleme hat ile ilgili diye biliyorum.
ya ben turkcellden aveaya gectım ondan oolabilir mi kimseyi arayamıyorum suan ya neden boyle nasıl yapıcam :(
Sizce normal mi? 4s, 16 GB kullanım 4 saat 58 dakika, beklemede 18 saat 25 dakika Kalan %15
Turkcell Kesme kart var, sebeke sorunu hic yasamadim. Siri kapalı, Konum servisleri kapalı, Her 15 dk da mail server baglantisi var, internet ve internet üzerinden oyun 3g, telefon görüşmesi ve mesaj gün içinde, wifi max 30 dk, icloud kapalı,
quote:
Orijinalden alıntı: La Gatta Mangiona
Sizce normal mi? 4s, 16 GB kullanım 4 saat 58 dakika, beklemede 18 saat 25 dakika Kalan %15
Turkcell Kesme kart var, sebeke sorunu hic yasamadim. Siri kapalı, Konum servisleri kapalı, Her 15 dk da mail server baglantisi var, internet ve internet üzerinden oyun 3g, telefon görüşmesi ve mesaj gün içinde, wifi max 30 dk, icloud kapalı,