Şimdi Ara

İphone 4S aldım bikaç sorum olacaktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün telefoncudan 2.el bir iphone 4 almaya gittim iphone 4s aldım arkadaşlar simfree 16gb modeli siyah.Çok temiz önü arkası korumalı sadece metal çerçevede çok küçük bir çizik var bozuk para sürtmüş.Cihaz yurtdışı olduğu için iyice sordum merak etme onaylandı kesinlikle kayıtta düşme olmaz dedi eve gelince baktım " yolcu beraberi kaydedilen cihaz yazıyor abone merkezinde geçici kayıtı yapıldı kurumda evrakları konrtol edilmektedir yazıyor.Bu ne demek şimdi bilen varmı acaba?Sorum şu eğer kayıt düşerse aldığım telefoncuyuda bulamazsam eski kayıtı sildirmenin bir yolu varmı?

Birde cihazın kulaklığı yoktu yan sanayi verdi satıcı o neysede şarj aletide yan sanayi galiba onun bir zararı olurmu eski iphone 4ümde yan sanayi şarj aleti takınca dokunmatik işlemiyordu bunda öyle bir sorun yok ama sahte netpa yazıyor üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 23 Ağustos 2012; 1:44:56 >

• Bence pek iyi yapmamışsın ucuza gelmiş ama bir sorun çıkarsa
  • Cihazınız hayırlı olsun. Bence telefoncudan pasaport kayıt belgesini falan alsaydınız. Abone merkezinde geçici kayıt yapıldı demesi daha BTK tarafından belgelerin kontrolünün yapılmadığını yani tam anlamıyla onaylanmadığını belirtmekte. Belgede bir eksiklik görülmesi durumunda kaydın düşebilir. Yeni bir pasaport bulup yeni düzenlemeyle ayrıca 100 lira harç yatırıp kayıt yaptırılabilir eğer pasaport kaydınız ileride düşerse. Şarj aleti yan sanayi kullanmak kısa vadede zarar vermese de uzun vadede dokunmatiğin saçmalaması, elektrik kaçırması hatta anakartın yanması gibi sorunlar çıkartabilir. Mümkünse orjinal şarj aleti edinmeye bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Cihazınız hayırlı olsun. Bence telefoncudan pasaport kayıt belgesini falan alsaydınız. Abone merkezinde geçici kayıt yapıldı demesi daha BTK tarafından belgelerin kontrolünün yapılmadığını yani tam anlamıyla onaylanmadığını belirtmekte. Belgede bir eksiklik görülmesi durumunda kaydın düşebilir. Yeni bir pasaport bulup yeni düzenlemeyle ayrıca 100 lira harç yatırıp kayıt yaptırılabilir eğer pasaport kaydınız ileride düşerse. Şarj aleti yan sanayi kullanmak kısa vadede zarar vermese de uzun vadede dokunmatiğin saçmalaması, elektrik kaçırması hatta anakartın yanması gibi sorunlar çıkartabilir. Mümkünse orjinal şarj aleti edinmeye bakın.

Ya adam kayıt düşerse gel hallederiz dedi ama olurda bulamazsam yani pasaport sahibine ulaşamazsam yinede ben sildirebilirmiyim eski kaydı yoksa illaki pasapoert sahibimi gitmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASSAİLANT

quote:

Cihazınız hayırlı olsun. Bence telefoncudan pasaport kayıt belgesini falan alsaydınız. Abone merkezinde geçici kayıt yapıldı demesi daha BTK tarafından belgelerin kontrolünün yapılmadığını yani tam anlamıyla onaylanmadığını belirtmekte. Belgede bir eksiklik görülmesi durumunda kaydın düşebilir. Yeni bir pasaport bulup yeni düzenlemeyle ayrıca 100 lira harç yatırıp kayıt yaptırılabilir eğer pasaport kaydınız ileride düşerse. Şarj aleti yan sanayi kullanmak kısa vadede zarar vermese de uzun vadede dokunmatiğin saçmalaması, elektrik kaçırması hatta anakartın yanması gibi sorunlar çıkartabilir. Mümkünse orjinal şarj aleti edinmeye bakın.

Ya adam kayıt düşerse gel hallederiz dedi ama olurda bulamazsam yani pasaport sahibine ulaşamazsam yinede ben sildirebilirmiyim eski kaydı yoksa illaki pasapoert sahibimi gitmesi gerekir.

Kaydı kendiniz sildiremezsiniz yani aslında pasaport sahibinin dilekçe vermesi gerekiyor ama forumda kayıt silen kullanıcılar var fakat bu işlem için de ayrıca para alıyorlar benim bildiğim. O yüzden siz telefoncudan kayıt belgesi ve yazılı taahhüt alın:"Pasaport kaydı düşmesi durumunda ücretsiz olarak şu imei no'lu cihaz kayıt altına alınacaktır" diye yoksa ucuza aldım dediğiniz cihaz size pahalıya patlayabilir. Kaydı düşerse gel hallederiz diye sözlü ifadeden hayır gelmez, adam ben seni tanımıyorum dese uğraş dur.

• quote:

quote:

quote:

Kaydı kendiniz sildiremezsiniz yani aslında pasaport sahibinin dilekçe vermesi gerekiyor ama forumda kayıt silen kullanıcılar var fakat bu işlem için de ayrıca para alıyorlar benim bildiğim. O yüzden siz telefoncudan kayıt belgesi ve yazılı taahhüt alın:"Pasaport kaydı düşmesi durumunda ücretsiz olarak şu imei no'lu cihaz kayıt altına alınacaktır" diye yoksa ucuza aldım dediğiniz cihaz size pahalıya patlayabilir. Kaydı düşerse gel hallederiz diye sözlü ifadeden hayır gelmez, adam ben seni tanımıyorum dese uğraş dur.

Tamam hocam çok saolun belgeyi tabiki istedim ama yoktu işte.Neyse inşallah düşmez diyeyim artık:)Son bir soru hocam cihazın alt tarafında 2 tane hoparlör gibi bişey varya sadece sağdakinden ses geliyo bu normalmi soldaki mikrofonmuş doğrumu hocam emin olmak istiyorum malum ikinci el

• Tek taraftan ses gelir normal bir durum. Diğer taraf sizin de dediğiniz gibi mikrofon. Ben direk en kötüsünü söyledim düşecek diye bir şart yok. Ancak telefonculara güven olmuyor o yüzden mümkünse 2.el satın aldığına dair belge falan al. Yarın bugün biri cihazım çalındı der senin başına patlar ya da sen Allah korusun telini çaldırırsın elin kolun bağlanır fatura falan olmadığından. Başıma geldi ordan biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tek taraftan ses gelir normal bir durum. Diğer taraf sizin de dediğiniz gibi mikrofon. Ben direk en kötüsünü söyledim düşecek diye bir şart yok. Ancak telefonculara güven olmuyor o yüzden mümkünse 2.el satın aldığına dair belge falan al. Yarın bugün biri cihazım çalındı der senin başına patlar ya da sen Allah korusun telini çaldırırsın elin kolun bağlanır fatura falan olmadığından. Başıma geldi ordan biliyorum

Çok teşekkürler hocam yardımlarınız için.

• quote:

quote:

Tek taraftan ses gelir normal bir durum. Diğer taraf sizin de dediğiniz gibi mikrofon. Ben direk en kötüsünü söyledim düşecek diye bir şart yok. Ancak telefonculara güven olmuyor o yüzden mümkünse 2.el satın aldığına dair belge falan al. Yarın bugün biri cihazım çalındı der senin başına patlar ya da sen Allah korusun telini çaldırırsın elin kolun bağlanır fatura falan olmadığından. Başıma geldi ordan biliyorum

Çok teşekkürler hocam yardımlarınız için.

Ne demek hocam kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle güle güle kullan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.