Şimdi Ara

iphone 4s 8 gb hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada'da 2 yıl distribütör garantili iphone 4s 8 gb satılmaya başlayacak. 1399 TL ve 100 TL maxi puan, 100 TL de alışveriş çeki kampanyası var.1200 e geliyor kabaca. ne dersiniz 4s 8 gb alınmaya değer bir cihazmı.sınırlı bütçem var.

• Iphone 4 ile mesela bir asphalt 8 tarzı oyunları güzel oynamazsın ama sosyal ağlar ve internet için güzel telefon.
  • öncelikle cevap için teşekkür ederim.açıkcası çok oyun merakım yok.whatsup, gerekli uygulamalar yeterli benim için. ayrıca bu cihaz 4s sadece 8gb. apple store da var. acaba 4s in son olarak 8 gb olarak mı çıkmaya başladı. hepsiburada dışında hiç bir sitede yok.
  • Bence 1200 uygun fiyat hala 4 ü 1000 tl satan yerler var ama 4s 16gb 1.450 tl falan satılıyor ıstanbulbılışım de öyle daha uygun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uygulama merakın yoksa alınır bence. İşini fazlasıyla görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Iphone 4 ile mesela bir asphalt 8 tarzı oyunları güzel oynamazsın ama sosyal ağlar ve internet için güzel telefon.

Asphalt 8 i ve gta vice city i hiç takılmadan oynuyorum (iphone 4 8gb) ;)

• Açıkcası teknoloji konusunda biraz detaycıyım.ikinci ele girmeye korktum.öyle şeyler okudumki.garanti olsun istedim.hepsiburadaya sordum brighstar distributör imiş ve teleservis garantili imiş.bildigim kadarıyla brightstar vodafone nun ithalatçısı.daha önceki samsung 5830 telefonum da brighstar ithalatı ile gelmişti.sıkıntı yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 4 8GB benim gözümde 700 - 800 TL'lik telefon. 8 GB ne yahu!! Sahibinden.com üzerinden 1.000 - 1.100 arası 4S rahat blabilirsiniz
  • Tamam herşey iyi hoş ta sahibinden.com hepsiburada.com ürün sıfır olmadıktan sonra güvenilmiyor kendi şahsıma konuşuyorum. 1 gün önce bende 4s 16 gb alıcaktım istanbulbilişim den
    1500 tl civarı ama direkten döndüm, 5 kullanan kuzenim bekle operatör ler 5s satmaya başlasın az miktar fiyatında ucuzlama olucağını söyledi bende onu bekliyorum.

sana önerim maxipuan falan filan olmasaydı 4s 16 gb almanı önerirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Iphone 4 ile mesela bir asphalt 8 tarzı oyunları güzel oynamazsın ama sosyal ağlar ve internet için güzel telefon.

Hocam doğrudur ben genel yorumlardan yola çıkarak oynatmayacağını düşündüm
    Ama şu zamanda artık 1200 Lira verilecek bir telefon değil gibi geliyor bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Hocam doğrudur ben genel yorumlardan yola çıkarak oynatmayacağını düşündüm
    Ama şu zamanda artık 1200 Lira verilecek bir telefon değil gibi geliyor bana.

Orası öyle hocam ama siz galiba 4 den bahsediyorsunuz arkadaş 1.200tl için 4s demiş

• burda bir detay gözden kaçıyor sanırım.cihaz 4 değil 4s. iphone nun 4s 8 gb modeli.bazı arkadaşlar iphone 4- 8 gb modeline para verilmez demiş. 4 le 4s arasında çok fark olduğunu bildiğim için bu model kafama yattı.çünkü aynı sitede iphone 4-16 gb modeli 1069 TL.puan avantalarınada eklersen 869 TL ye geliyor.ama bu cihaz 4s.sadece hafıza yetersiz kalırmı .Tek sorun o.
  • Ben iphone 4 diye gördüm pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: sihirbaz21

burda bir detay gözden kaçıyor sanırım.cihaz 4 değil 4s. iphone nun 4s 8 gb modeli.bazı arkadaşlar iphone 4- 8 gb modeline para verilmez demiş. 4 le 4s arasında çok fark olduğunu bildiğim için bu model kafama yattı.çünkü aynı sitede iphone 4-16 gb modeli 1069 TL.puan avantalarınada eklersen 869 TL ye geliyor.ama bu cihaz 4s.sadece hafıza yetersiz kalırmı .Tek sorun o.

İphone 4 16gb hepsiburada 1069tl mi şimdi hocam ?

• sihirbaz21 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tavsiye ederim madem 5-5s almak için yeterli bütçen yok,1200 lira verebilcek durumdasın 4s şuanda gayet güzel çalışıyor ve en kötü ihtimal 2 sene daha gider. Bütçen belliyse düşünmeden al derim ben. Performans yönünden sıkıntısı olmaz bu dönemlerde bence. Şimdiden kararınız hayırlı olsun
  • pardon iphone 4-8 gb 1069 TL yanlış yazmışım.
  • herkes iphone 4 diye yorum yazmış da sorduğu telefon iphone 4s ve 1200 tl ye fiyatı çok iyi şuan için oynayamayacağınızya da kasacak bir uygulama yok
  • yada öyleydi sanırım.ilanlar değişmiş çünkü.şu an vodafone kampanyasıyla satıyorlar.açıkcası araştırmaktan benim hatlar karıştı.çünkü beyazıda vardı gözükmüyor ekranda.o kampanya bitmiş olabilr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralnigde

Hocam ben tavsiye ederim madem 5-5s almak için yeterli bütçen yok,1200 lira verebilcek durumdasın 4s şuanda gayet güzel çalışıyor ve en kötü ihtimal 2 sene daha gider. Bütçen belliyse düşünmeden al derim ben. Performans yönünden sıkıntısı olmaz bu dönemlerde bence. Şimdiden kararınız hayırlı olsun

çok teşekkür ederim.bende sizin gibi düşündüğüm için sipaişi verdim.telefon gelince garanti konusu, ithalatçı, aparatlar hk. detaylı bilgi almaya düşünenlere veririm.bir 4 gün tedarik süreci var.kısmetse arafe günü elimde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sihirbaz21

Arkadaşlar hepsiburada'da 2 yıl distribütör garantili iphone 4s 8 gb satılmaya başlayacak. 1399 TL ve 100 TL maxi puan, 100 TL de alışveriş çeki kampanyası var.1200 e geliyor kabaca. ne dersiniz 4s 8 gb alınmaya değer bir cihazmı.sınırlı bütçem var.

Hocam selam

Ip4S 8gb en son cikan parti iphone dur ve kesinlikle alinabilir. Sorun su olur hafiza zamanla yetmeyebilir. Performans olarak 5 ile cok az bi farki var. ikinci elden uzak dur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.