Şimdi Ara

İphone 4s 5s ile Takas Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın 16 gb 4simi 16 veya 32 gb lık 5s ile takas etcem sizce üstüne ne kadar koymam gerekir piyasasını hiç bilmiyorum telefonların ?

• konu güncell.
  • Cihazların durumuna göre değişir bu hiç bir açıklama yapmamışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Cihazların durumuna göre değişir bu hiç bir açıklama yapmamışsınız

hocam yurtiçi 16 gb 4s te 5s te garantileri olmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran b

quote:

Hangi cihazın kaç ay garantisi mevcut değişim falan yapıldı mı cihazlar, ezik çizik vuruk kırık var mı cihazlarda vs vs?

Iki ciihaz da tertemiz ve garanti Süreleri birbirine yakın ise cihazlarda hiç bir sorun yok ise 4s in üzerine 800 falan koymanız Lazım 5s için 5s in bu özelliklerde ikinci eli rahat 1550 eder çünlü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baran b

quote:

Hangi cihazın kaç ay garantisi mevcut değişim falan yapıldı mı cihazlar, ezik çizik vuruk kırık var mı cihazlarda vs vs?

Iki ciihaz da tertemiz ve garanti Süreleri birbirine yakın ise cihazlarda hiç bir sorun yok ise 4s in üzerine 800 falan koymanız Lazım 5s için 5s in bu özelliklerde ikinci eli rahat 1550 eder çünlü

anladım hocam benim teli telefoncu 650 ye sayıyor sizce iyi mi ? 8.1 yüklü tek hasarı arka camın altında küçük bi kırılma var

• yardımlarınızı bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasim senin telefonu 650 sayiyor anladimda 5s i kaca sayiyor ondan bahset bence nekadar ödemeni istiyor bizde sana olur olmaz bisey söyleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

arkadasim senin telefonu 650 sayiyor anladimda 5s i kaca sayiyor ondan bahset bence nekadar ödemeni istiyor bizde sana olur olmaz bisey söyleyelim

normalde 5 alcaktım garanti değişimi 1 yıl garantili cihaz alcaktım 500 katıp ama bi yerden de para geçti elime 5s e kaç der bilmiyorum o yüzden soruyorum 850 ye kadar verebilirim telefonun üzerine çok mu olur diye sorayım dedim
  • 4s üzeri 5s çok iyi fiyat bence hiç durma ama iyicene kontrol et cihazı bir sakat Olmasın

• Telde öyle bir hasar varsa 650 iyi gibi sayıyor muhtemel takasta belki 50 lira da fazladan satar. Alacağın telefon Türkiye olsun garantili ve hasarsız olsun kilitli cihaz olmasın iyice dikkat et. iclouduna falan bak . Faturalı olsun mutlaka içerikleri tam ve orjinal olsun çünkü vereceğiniz parayla böyle cihaz alabilirsin dikkat et alacağın telefona

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telde öyle bir hasar varsa 650 iyi gibi sayıyor muhtemel takasta belki 50 lira da fazladan satar. Alacağın telefon Türkiye olsun garantili ve hasarsız olsun kilitli cihaz olmasın iyice dikkat et. iclouduna falan bak . Faturalı olsun mutlaka içerikleri tam ve orjinal olsun çünkü vereceğiniz parayla böyle cihaz alabilirsin dikkat et alacağın telefona

kilitli olup olmadıgına nerden bakıyoruz hocam ?
  • Hocam kilitli değildir cihaz zaten tr ise dediğim özelliklerin düzgün olmasına dikkat edin kasa olarak ta temiz olsun çünkü bu cihazı aldınız mi 2. 3 yıl kullanırsınız muhtemel öyle bir cihaz çünkü :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.