Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum sizlere sorum;iphone 5 beklenirmi?Yani beklenmeye değermi?Eminim güzel bir telefondur ancak özellikleri sgs2'yle aynıysa yada yakınsa yani sgs2 alırsam iphone çıktığında pişman olmayacaksam sgs2'yi hemen almayı düşünüyorum.Ama işte iphone 5 çıkıpta sgs2 den iyi çıkarsa oturup 6 ay ağlarmıyım halime?Ortalama fiyatları zaten aynı.İşlemci olarka iphonenunki ipad2'deki gibi A5 ise SGS2 alınabilir (karşılaştırma videolarında eşit yada sgs2 daha iyiydi) fanlık lütfen yapmayın objektif yorumlarınızı bekliyorum büyük ihtimalle sgs2 alacağım ama iphone 5 hakkında iyi bir yorumda gelirse onuda bekleyebilirim.Geçen yıl aynı dönemler iphone 4 için vardı sgs iphone derken motorola aldım.Ve pişmanım ip4 almadığıma önceki sene alsaydım bu yıl ip5 düşünmezdim ama aldık bi kere.Bi daha bu hatayı yapmamak için yardım sever üyelerden tavsiyeler bekliyorum şimdi düşündümde Samsung note bile alabilirim.Büyük ekranı seviyorum da
bence iPhone'u bekle belli olmaz belki harikalar yaratırlar,sen de bütün sene SGSII'yi kullanamazsın vs.
iPhone 5 hakkında hiçbir bilgi yok. O yüzden beklemenin de anlamı yok. SGSII çok güçlü bir telefondur o yüzden o süre zarfında seni yarı yolda bırakmaz. Açıkçası ben iPhone 5'ten ya da adı her ne olacaksa ondan çok da harikalar beklemiyorum. Piyasa dengelendi artık, o çıkarırsa bir ay sonra başka bir marka daha iyisini çıkarır. Sonsuza kadar beklemeyi boşveriş SGS 2 al keyfine bak. Beklediğin zamana yazık.
Beklemeyi zaten hiç sevmiyorum ama allahı var geçen sene aynı durumdaydım ve çok büyük hata yaptım.Geçen yıl çıkan sgs ve ip4 düşünüyodum ip4 bulamayınca motorola aldım.İp4 geçen yıl çıkan en iyi cihaz geçen yıl ne alsaydım pişman olurdum bide bizim ailede amcama telefonlar hemen geliyor.Açıkçası üzülmek istemem
Bekleme gerek yok. SGSII al pişman olmazsın.
Çözünürlük fark yaratırmı?Apple 1 yıl önceden retinayı keşfetti samsung hala 800X480 de,ipad1 ve 2 de pikselleri görebiliyordum bu gerçekten çok kötü bir durum
harikalar falan yaratmazlar yapacakları şey ince tasarım çiftçekirdke 8MP kamera falan hepsi SGS2'de var İOS istiyorum dersen bekle diğer türlü SGS2 derim
Yeni çıkacak iPhone 5 cihaz olarak ne kadar iyi olursa olsun yine iOS'un demir parmaklıkları ardında kalacak, Android kullanışlılığını yaşatmayacak. iOS 5 te de öyle ahım şahım bir yenilik yok. Hepsi Androidde zaten olan şeyler..
Hem ios hemde android kullanıyorum farkları vs biliyorum sadece donanım olarak soruyorum
emin olmak istersen bekle ama sgs2'den daha iyi olmaz donanımı yani.
quote:
Orijinalden alıntı: zoi41
bence iPhone'u bekle belli olmaz belki harikalar yaratırlar,sen de bütün sene SGSII'yi kullanamazsın vs.
+1
İphone5 diyorlar hala valla katil ederler insanı
sgsII ;)
bence biraz daha bekle. sonra pişman olabilirsin. hem o zamana kadar s2'nin de fazla yüksek olan fiyatı birazcık olsun düşer. olmaz ya işte belki düşer.
Eğer aynı donanımda olunca bile sgs2 alacaksan almalısın bence. Zira donanım bakımında iphone daima yarıştığı cihazlardan aşağı kalmakta. Iphone 5 de en fazla sgs2 donanımında olur o da en fazla...
beklemen taraftarıyım.. Sonuc olarak İPhone 5 çıkıcak..
Bencede bekleyin sgs2 cok kaliteli bir cihaz ama iphone farkli birsey gercekten i4 kulanmis sonrada sgs2 kullanmis biri olarak kesinlikle iphone derim sgs2 cok hizli olabilr ama iphone daha stabil iosdan ötürü uygulama olarak iosu ararsin ve son olarak ekranda i4 baya iyi i5 de en az onun gibi olacagi icin bence beklemek sizin icin daha iyi olacaktir en azindan sonradan pisman olmazsiniz
bence bekleme sgs2 all
Artık appstore market vs sıkıntılar kalmadı.İnternette istediğim oyuna misal asphalt 6.apk yazıyorum google'a bulup indiriyorum telefona atıyorum.O yüzden uygulama vs demeyin artık.Benim tek dert ettiğim konu "ekran" sgs2 ekranı şuan iyi vs olabilir ancak şu bir gerçek ip4 ekranı sgs2'den daha iyi.İp5'tede bunu bozmayacaklar donanım olarak İpad2'deki gibi A5'le gelicekse boş yere 2012'yi beklememe gerek yok.Hatırlarsanız geçen sene eylül sonunda gelmişti.Bu yıl daha tanıtımı bile yapılmadı.
sg2 yeni aldim fakat ekran beyazken ekranin ortasinda icinde 2cm karelik bir ç brnzeri isaret var hikmetini bilen varmidir. ip4 ile kafa kafaya degistim fakat muzik kalitesi ip4 ile kapisamaz ekran buyuk olsada ip4 daha kalite gorunuyordu. bence retina ekran yahut slcd ekran daha iyi. bunlarin disinda cok guzel akici bir tel. sgs2 derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme