Şimdi Ara

iPhone 4s 5.1.1 yüklü sisteme tekrar 5.1.1 yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zaman oldu ama benim ios 5.1.1 aşkım hiç bitmedi ve update etmedim ileriye dönük shsh kayıtlarımı aldım ama. Cydia problemlerimden dolayı silip tekrar kurmak istiyorum telefonumu ama DFU moda girsem bile itune 11 hatası alıyorum.
    Kısaca 5.1.1 ait shsh kaydım da var ipsw dosyamda var iphone umda 5.1.1 ama neden yükleyemiyorum bunu tekrar ????

yardım ederseniz çok sevinirim

• Apple sadece son sürümün kurulumuna izin veriyor. Ben de 5.1.1'den 6.1.2'ye güncellemeye çalışmıştım. Bir sürü hata aldım. Şimdi 7.1beta2'ye güncelledim bi de jb çektim sorunsuz çalışıyor 4s.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iTunes'in bir önceki sürümünü yükleyerek deneyin.
  • ipsw yazılımına shsh ekleyen uygulamalar en son iphone 4 ü destekliyor.4s ve sonrası için shsh kaydın olmasına rağmen istediğin sürüme geçemiyorsun.Bi hata alırsan işlem sırasında ios 7 ye geçmen gerekebilir.Abimde de ios 5.1.1 var bende ios 7 var.Keşke geçmeseymişim diyorum ama alışkanlıktan böyle diyorum yoksa işlevsellik açısından uçurum fark yok jb'li ios 5 ile ios 7 arasında.Hele jb tweakleri uyumlu hale gelirse daha iyi olur diye düşünüyorum.Şimdilik geçmemeni tavsiye ederim henüz uyumlu tweak yok ios 7 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrtrkgvn -- 24 Aralık 2013; 12:53:36 >
  • İmzası kapalı çünkü. A5 ve üstü işlemcili modellere de shsh kaydı işlemiyor.
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    itune 10.5 denendş ilk başta bi oluyomuş gibi yaptı sonra 11 kodlu hata verdi telefonda itunes işareti ile kaldı tinyumberlla ile cıktım restore pozisyonundan. çokda korktum

Arkadaş ne lanet şeymiş bu internetler kesik olsa itunes apple a bağlanamıyo die tekrar restore etmicek aleti fecisi bişey bu yaw

Başka parlak fikri olan var mı
  • hocam aynı olay bende de var jb li 5.1.1 sürümlü 4s imi restore etmek yerine ilex rat ile tekrar biçimliyor gibi oluyorum en azından ios 7 ye gecmeden yapılacak tek şey bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Redsnow ile yapabilirsin

• Redsn0w ile yapılabiliyor arkadaşın dediği gibi tek sıkıntısı sürüm 5.1.1 kalsada firmware en son versiyona yükseliyor gevey kullananlar için sıkıntı onun dışında problem olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Redsn0w ile yapılabiliyor arkadaşın dediği gibi tek sıkıntısı sürüm 5.1.1 kalsada firmware en son versiyona yükseliyor gevey kullananlar için sıkıntı onun dışında problem olmaz.

nasıl yapılıyor anlatan var mı???
  • Redsn0w la yapab'lr's'n d'yen arkada;lara inat çalışmadı bilen varsa yapmış olan yöntemi yazsın
    RAT bilgisi süper ama CYDiam bozuk yükleyemiyorum bu nedenle tekrar yüklemek istiyorum.
  • Bir kere restore olayini unut o mumkun degil ilex rat i bir sekilde calistirmalisin veya semi restore 4s de oluyor mu bilmiyorum onu denemelisin

• Ben semi restore yapmıştım daha sonra tekrar jb yapmıştım düzelmişti bütün sorunlar 5.0 üstünde çalışıyomuş bir deneyin derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenix

Redsn0w la yapab'lr's'n d'yen arkada;lara inat çalışmadı bilen varsa yapmış olan yöntemi yazsın
    RAT bilgisi süper ama CYDiam bozuk yükleyemiyorum bu nedenle tekrar yüklemek istiyorum.

Alt bölümde ki yönergeyi izle :

http://www.iphoneyardim.net/topic/88585-redsn0w-ile-jailbreak-restore-6x/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 25 Aralık 2013; 8:33:25 >
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum

sorunun kaynağını buldum benim iphone fabrika çıkışlı ios 5.1.1 hiç yalım güncellemesini yapmamışım zaten ondan sonra 6.0 çıkıyor yada hiç itunes üzerinden restore yapmamışım.

Bu durumdaki iphone lar yada cihaz ios 5.1.1 e OTA üzerinden yani wifi üzerinden yüklenirse işte o zaman ios 5 versiyonundan ios 5 versiyonuna re restore yapamıyorsunuz.

Redsn0w bunu desteklemiyor

Aldığım hataların nedeni buymuş

cydiam bozuk kalbim kırık kaldım belki bi gün yapan biri olur o zmana kadar ios 7 kullananlara bakmaya devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.