Şimdi Ara

Iphone 4S 5.1.1 JB SHSH Kaydı Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihazım siyah iphone 4s 16gb. 5.1.1 yüklü ve JB var. Bilgisayarıma shsh kaydı almak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ve tinyumbrella-5.11.01.exe diye bir dosya indirdim. Dosyayı tıklıyorum ve aşağıdaki gibi ufak kutucuk açılıyor ama sonrasında hiçbir program açılmıyor. Videoları izliyorum nasıl yapıldığını öğrenmek için. Yapanlar tıklıyor ve bir süre sonra program açılıyor. Bende niye bu program açılmıyor

Windows 7 64Bit işletim sistemim

• 6.14.00 Versiyonunu indirdim ve program çalıştı. Save SHSH düğmesine bastım ve bir dosya oluştu. Bu dosya yeterlimi arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

6.14.00 Versiyonunu indirdim ve program çalıştı. Save SHSH düğmesine bastım ve bir dosya oluştu. Bu dosya yeterlimi arkadaşlar?

Evet yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Merhaba arkadaşlar,

Cihazım siyah iphone 4s 16gb. 5.1.1 yüklü ve JB var. Bilgisayarıma shsh kaydı almak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ve tinyumbrella-5.11.01.exe diye bir dosya indirdim. Dosyayı tıklıyorum ve aşağıdaki gibi ufak kutucuk açılıyor ama sonrasında hiçbir program açılmıyor. Videoları izliyorum nasıl yapıldığını öğrenmek için. Yapanlar tıklıyor ve bir süre sonra program açılıyor. Bende niye bu program açılmıyor

Windows 7 64Bit işletim sistemim

Hocam birde Cydia'da iSHSHit o yükle shsh kayıtlarını mailine gönderiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.