Şimdi Ara

iphone 4s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mükemmeli yakalamak mümkün değildir, işini görsün yeter

> > < <
  • quote:

Orijinalden alıntı: paper59

3 4 seneden beri yani çıktığından beri iphone 3g kullanıyorum. bu yıl biraz para bırıktırdım 4s alıcaktım ama yaza sarktı alamadım. babamda yardım etmek ıstedıgını soyledı almam ıcın yazın hallederız dedı. sizce haziran ortalarında 4s alınır mı ? sürekli telefon değiştirebilen biri değilim. yani 4s alırsam en az 3 yeni nesil çıkana kadar bekleyecegım demektır. sizce ne yapmalıym ? yeni nesil iphoneumu bekliyim yoksa 4s mi alıyım ?

cevaplarsanız çok teşekkür ederim. iyi akşamlar

not: galaxy s3 falan demeyın androidden nefret ederim.

hocam yeni nesil çıktığında fiyatı düşük olmayacak. üstüne baya bir miktar ücret koyman gerekicek. 4s bence işini rahatlıkla görür.

Orijinalden alıntı: kralksk

quote:

Orijinalden alıntı: paper59

3 4 seneden beri yani çıktığından beri iphone 3g kullanıyorum. bu yıl biraz para bırıktırdım 4s alıcaktım ama yaza sarktı alamadım. babamda yardım etmek ıstedıgını soyledı almam ıcın yazın hallederız dedı. sizce haziran ortalarında 4s alınır mı ? sürekli telefon değiştirebilen biri değilim. yani 4s alırsam en az 3 yeni nesil çıkana kadar bekleyecegım demektır. sizce ne yapmalıym ? yeni nesil iphoneumu bekliyim yoksa 4s mi alıyım ?

cevaplarsanız çok teşekkür ederim. iyi akşamlar

not: galaxy s3 falan demeyın androidden nefret ederim.

hocam yeni nesil çıktığında fiyatı düşük olmayacak. üstüne baya bir miktar ücret koyman gerekicek. 4s bence işini rahatlıkla görür.

doğru diyorsunuz ilk çıktığında almaya kalksak 300 400 tl fazladan verecegım. ama 4si şimdi daha ucuza alıp 5 çıktığındada 5e geçebilirim. yorumlarınızı için sağolun 4s 16 gb beyaz alacağım

• 4s ilk ciktiginda teknosa fiyati 3000 kusur liradan satilmaya baslanmisti. Dolayisiyla ilk satisa ciktiginda cok pahali olacaktir. Yeni nesil ile 4s birlikte satilirsa 4si uygun fiyatla alabilirsiniz. Beklemek sizin icin en iyi cozum olacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sungur 13

4s ilk ciktiginda teknosa fiyati 3000 kusur liradan satilmaya baslanmisti. Dolayisiyla ilk satisa ciktiginda cok pahali olacaktir. Yeni nesil ile 4s birlikte satilirsa 4si uygun fiyatla alabilirsiniz. Beklemek sizin icin en iyi cozum olacaktir.

yeni nesil çıktığında onu alırım 4s almadıysam. yani özet olarak suan telefon alacağım ama yeni nesilin ne zaman çıkacağını bilmediğim için 4s'e yonelıyorum. haziran sonuna kadar beklıcem bakalım çıkarsa yeni nesil alırım
  • Ipohe 5 i beklersen en az 6ay 3ay da Türkiye'ye gelmesi =9 ay 3 ay da biraz ucuzlasin ettimi sana 1 yil tam almaya heveslendigin zaman Iphone 6 cikacagini duyarsin. Bu kisir döngü böyle devam eder gider. Sen 4s al keyfine bak .
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.