Şimdi Ara

Iphone 4 Yurtdışı ürün alırken?i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir arkadaştan ingiltereden getirdiği Ip4ü alacağım. Kutusunun açılmadığını ,kayıtsız olduğunu , simfree ve faturasının olduğunu beyan etti.
    28 yaşındayım heralde 10-12 yıldır telefon kullanıyorum ve kullandığım telefonlar Nokia 3210 Nokia 6510 ve suan kullandığım N70 ortalama 3-4 yıl ya da telefon bozulana kadar kullanırım:) Yani IP4 ile ilgili hiç bilgim yok ve acıkcası telefonu gözümle canlı olarak bile görmedim desem yalan olmaz :) n70 5. senesine girecek artık iyice ihtiyarladı..

IP4 alırken neleri kontrol etmeliyim?
    İmei falan nasıl kontrol edilir yada gerekir mi?
    işletim sistemi sürümü önemli mi? (jb için önemli olur mu)
    telefon görüşmesi yapamayacağım kayıtsız olduğu için bi sorun olur mu?
    .
    .
    .
    baska soru bile gelmiyor aklıma :) halım içler acısı anlayacağınız kazıklanma istemiyorum kısacası..

• kayıtsızmış imei kontrol etmeye gerek yok

simfree olup olmama durumuna dikkat edin fatura apple store faturasıysa simfreedir ama başka bi yerin faturası ise şu konudan kontrool edin:http://forum.donanimhaber.com/m_47539215/tm.htm
    simfree cihazlar sürüm yükseltirken çok rahat oluyor ama simkilitli cihazlar biraz uğraştırıyor
    cihaz yeni alındıysa 4.3.4 veya 4.3.5 vardır bu sürümler içinde tethered jb var untethered yok yani tam sağlıklı bir jb değil, 4.3.3 için var en son
  • sim free olduğunu sim kartımızı takıp çalışınca anlıyoruz degıl mı? kayıtsız olduğu için bi takıp cıkarsak :) yakalanır mıyız?
    birde yine bır soru daha geldı aklıma kayıtlı satılan cihazlar bazen kapanabılıyormuş pasaporttan mı siliniyor artık bilmiyorum böyle bir durumda aynı telefonu baska bir pasaporta işletebiliyor muyuz? yoksa yalan mı oluyor telefon?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.