Şimdi Ara

İphone 4 youtube uygulaması yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar telefonum çinden geldiği için youtube uygulaması orda yasaklıymış hiçbir şekilde yükleyemedim varmıdır bi yolu nası yükleyebilirm

• hahaha şaka falan değil bu di mi ?

Edit: belkide ben yanılıyorumdur ya varmı böyle birşey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarolious -- 14 Temmuz 2011; 23:27:43 >
  • hayır yaa gerçekten yok youtube uygulaması restore yaptım gelmiyo nası gelcek
  • Www.youtube.com a gir, sayfayi ana ekrana ekle... Applenin youtube uygulamasina agir basar. Applenin drfault youtube programinda videolari ille en yuksek kaliteden izlemek zorundasiniz turkiye icin pek uygun degil.. Youtube.com u ama ekrana eklersen eger hd yi kapama vs bilimum apple progrda olmayan daha guzel ozellikli uygulaman olur. Applenin youtubesi çöp bildiiin asirdir acmiyorum sahsen.
  • sayfayı ana ekrana nasıl ekliycez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_samur45

sayfayı ana ekrana nasıl ekliycez ?

http://www.google.com.tr/search?q=safari+sayfayi+ana+ekrana+ekle&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr&client=safari
  • suudi arabistanda da facetime günah pardon yasakmış.fakat cydia dan facetime hacktivator ile çözülüyordu.sen de cydia dan bak istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cydia da yok arkadaşlar çıkmıyo varmı başka yolu bunun yaa
  • ayarlar>genel>sınırlamalar kısmına girip sınırlamalardan youtube açarsanız gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

suudi arabistanda da facetime günah pardon yasakmış.fakat cydia dan facetime hacktivator ile çözülüyordu.sen de cydia dan bak istersen

alakasız ve gereksiz yorum sanırım , kime ne kimin neyi günah saydığ herkes kendi değerine baksın başkasınınkine değil

maazallah başkasının değerlerin,i konuşurken kendi değerlerini,z elinizden gitmesin..
  • Bende Çin den aldım ama bende var
  • quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

suudi arabistanda da facetime günah pardon yasakmış.fakat cydia dan facetime hacktivator ile çözülüyordu.sen de cydia dan bak istersen

alakasız ve gereksiz yorum sanırım , kime ne kimin neyi günah saydığ herkes kendi değerine baksın başkasınınkine değil

maazallah başkasının değerlerin,i konuşurken kendi değerlerini,z elinizden gitmesin..

ne alakası var bana da arabistandan geldi telefon,bir baktım facetime yok.facetime ı engellemek ne gibi bir mantık söyler misin.ayrıca yorumumun alakasız ve gereksiz olması seni neden gerdi.bloklarsın bir daha görmezsin benim yaptığım gibi

• sınırlamalarda youtube yok işte..
  • orjinal olduguna eminmisin, yanlış anlamayın iphone ilk jenarasyondan beri youtube uygulaması var (bizde yasak oldugu dönemlerde dahil).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunlab -- 15 Temmuz 2011; 21:59:35 >
  • :) şakamı yapıyosun yaa tabiki orjinal sbsettingse bi tuşa atadığımda açılabiliyor ama ekrana yapamıyorum yok
  • valla bilemedimki abi belkide cihaz halen kendini çinde sanıyodur:D şu google maps den fln bulundugun yeri güncelle olmadı yeni bir ipsw indir onu kur, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.