Şimdi Ara

Iphone 4 ya da 5s alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler su an android kullaniyorum ama artik eskisi gibi pek takilmiyorum telefonda. Sadece muzik dinliyorum arama mesajlasma falan yapiyorum. Kucuk bi sey olsun cebime sigsin istiyorum Iphone 4 ve 5s cok cazip geliyor almayi dusunuyorum. Ama arastirdigimda herkes yeni guncelleme geldikce eskileri cop oluyor diyor da pek anlamadim ben bu anlatilanlardan. Telefon nasil cop oluyor , guncellemelerle alakasi ne anlamadim. Dedigim gibi sosyal medya falan kullanmiyorum, fotograf falan da pek cekmem , 400 liraya iphone 4 var 700 liraya iphone 5s var benim gonlum 4den yana ama bu guncelleme yazilim olaylari falan aklimi karistirdi basit bi sekilde anlatabilir misiniz?

• İki telefonu da önermem. Bahsettiğiniz fiyat civarına 2016 model iPhone SE öneririm. Güncelleme almaması ileride uygulama yükleyemeyeceğiniz anlamına geliyor. WhatsApp bile kullanmıyorum derseniz anca o şekilde öneririm. Onda da önerim iPhone 4s olur. Benim gözümde hala en güzel kasadır. Ama tavsiyem 2016 model iPhone SE almanız yönünde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapp kullaniyorum, guncelleme almadigi icin whatsapp da mi kullanamam?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayrasandal

whatsapp kullaniyorum, guncelleme almadigi icin whatsapp da mi kullanamam?

Şuanda ios 10 sürümü altındaki iphonelara whatsap yüklenmiyor hocam. İphone 4 ve 4s içinde ios 10 yok maaleaef sadece alo deyip normal mesaj atarsınız
  • arkadaşın da demiş olduğu gibi iPhone SE (2016) sizin işiniz görecektir, fazlasıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayrasandal K kullanıcısına yanıt
    WhatsApp kullanıyorsanız iPhone SE almanız şart. WhatsApp desteği beş yıla yakın sürecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler beyler valla butcem kisitli oldugu icin SE alamam zaten iphoneda gozum yok dedigim gibi sadece 4 ile 5e sempatim vardi o yuzden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kayrasandal K kullanıcısına yanıt
    En kötü iPhone 5S tercih edebilirsiniz ama çok kısa vadeli bir tercih olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.