Şimdi Ara

iphone 4 wifi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler 6 - 7 aylık iphone 4 cihaz wifiyi açtıgımda modeme yakın mesafeden görüyor uzak mesafeden görmüyor başka iphonelerle kıyasladıgımda bir sorun oldugu bariz belli sıkıntı nedir aracaba böyle bir sorun yaşayan varmı telefon genpa garantili ama fatura benim adıma deyil 2. el almıştım garantiye versem sıkıntı olurmu?

• sıkıntı olmaz faturayı istemezler bile büyük ihtimal ver garantiye
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cihazlarda tamir pek yokmuş diye duydum başka bir onarılmış cihaz veriyorlarmış yerine ama benim cihaz sıfır gibi çizik bile yok bunu alıp haşat bişey göndermesinler bundan dolayı pek verme taraftarı deyilim
  • hayır hocam appleda gelen cihazlar sıfır gelir değişim cihazı kutusunda siz geldiğinde açıp bakarsınız sıkıntı görürseniz bildirip tekrar değişim istersiniz
  • peki direk değişim yapılır diyorlar dogrumudur bundan bir bilginiz varmı genpa garantili turkcell den alınma cihaz Türkiye' de tamiri yapılmıyormuş
  • wifi arızasında genelde direk değişim olur ama gray wifi problemi ise bahsettiğin
    yok hocam benim sorunum wifi uzaktan çekmiyor diger iphonelerin gördügü agları bulamıyor modeme 3 -5 metre yaklaşınca buluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla o zaman sorun antenindedir hocam değiştirler mi sadece wifi antenimi değiştirler bilemem ama her türlü sıkıntın çözülmüş olur tabiki değiştirseler insan daha mutlu olur sıfır telefon geliyor sonuçta :D yeni batarya yeni kasa oh mis :D
    inşallah değişirler severek kullandıgım bir telefon ama bu wifi kafamı karıştırıyo hayırlısı pazartesi götürecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.