iyi günler 6 - 7 aylık iphone 4 cihaz wifiyi açtıgımda modeme yakın mesafeden görüyor uzak mesafeden görmüyor başka iphonelerle kıyasladıgımda bir sorun oldugu bariz belli sıkıntı nedir aracaba böyle bir sorun yaşayan varmı telefon genpa garantili ama fatura benim adıma deyil 2. el almıştım garantiye versem sıkıntı olurmu?
sıkıntı olmaz faturayı istemezler bile büyük ihtimal ver garantiye
soyturk58
kullanıcısına yanıt
Hocam bu cihazlarda tamir pek yokmuş diye duydum başka bir onarılmış cihaz veriyorlarmış yerine ama benim cihaz sıfır gibi çizik bile yok bunu alıp haşat bişey göndermesinler bundan dolayı pek verme taraftarı deyilim
hayır hocam appleda gelen cihazlar sıfır gelir değişim cihazı kutusunda siz geldiğinde açıp bakarsınız sıkıntı görürseniz bildirip tekrar değişim istersiniz
peki direk değişim yapılır diyorlar dogrumudur bundan bir bilginiz varmı genpa garantili turkcell den alınma cihaz Türkiye' de tamiri yapılmıyormuş
wifi arızasında genelde direk değişim olur ama gray wifi problemi ise bahsettiğin
soyturk58
kullanıcısına yanıt
yok hocam benim sorunum wifi uzaktan çekmiyor diger iphonelerin gördügü agları bulamıyor modeme 3 -5 metre yaklaşınca buluyor
valla o zaman sorun antenindedir hocam değiştirler mi sadece wifi antenimi değiştirler bilemem ama her türlü sıkıntın çözülmüş olur tabiki değiştirseler insan daha mutlu olur sıfır telefon geliyor sonuçta :D yeni batarya yeni kasa oh mis :D
soyturk58
kullanıcısına yanıt
inşallah değişirler severek kullandıgım bir telefon ama bu wifi kafamı karıştırıyo hayırlısı pazartesi götürecem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme