Bildirim
iphone 4 video kayıt seçeneği var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aspirin_00
iphone yi kulanan arkadaşlar telefonda misal 720p lik ideo çekim yapıyorsun farklı ebatlarda video çekim seçenekleri varmı artı fotoğraf içinde varsa o seçenekler neler ?
var -
tşk ler -
quote:
iphone yi kulanan arkadaşlar telefonda misal 720p lik ideo çekim yapıyorsun farklı ebatlarda video çekim seçenekleri varmı artı fotoğraf içinde varsa o seçenekler neler ?
Yok.
Ben göremedim nerede? -
var mı yok mu şimdi alla alla -
quote:
var mı yok mu şimdi alla alla
Ben bulamadım valla, yok diye biliyorum. -
Bu uygulamalar yazilimla gelinebilir uygulamalar. Suan yok ama. Kalitesinde oynama yapamiyorsunuz -
çözünürlük seçilmiyor.çeşitli uygulamalar var fakat 12 mp bile fotoğraf çekiyor.tabi bunlar yazılım olduğu için sadece göz boyama.benim en çok hoşuma giden program dslr programı oldu.makro çekimleri süper -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Yok.
Ben göremedim nerede?
Aynen..
YOK diye biliyorum bende FULL 720p çekiyor.
Tabi app store dan indirilen bir uygulama ile olabilir.. -
app store olsa o da paralıdır. video çekim ebatları olsa iyi olacaktı tek formata bağlı kalmak işime glmiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X