Şimdi Ara

Iphone 4 veya 4s hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy s3 mini kullanıyorum fakat nedense iphone 4 veya 4s almak istiyorum sizce almaya değer mi?

• 4 belki alınmayabilir fakat ıphone 4s alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iphone 4'ü ios 7 ile bitirdi. ios 8 ile sıra iphone 4s'e gelecek. Ona göre tercihinizi yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

Apple iphone 4'ü ios 7 ile bitirdi. ios 8 ile sıra iphone 4s'e gelecek. Ona göre tercihinizi yapmanızı tavsiye ederim.

S3 mini de kalmamı mı öneriyorsunuz.Çünkü bütçem kısıtlı iphone 5-5s veya 5c alamam.Ama hazirana kadar beklersem alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chicago PD

quote:

Apple iphone 4'ü ios 7 ile bitirdi. ios 8 ile sıra iphone 4s'e gelecek. Ona göre tercihinizi yapmanızı tavsiye ederim.

S3 mini de kalmamı mı öneriyorsunuz.Çünkü bütçem kısıtlı iphone 5-5s veya 5c alamam.Ama hazirana kadar beklersem alabilirim.

Şimdilik S3 mini ile idare edin. 4s ile 5/5c/5s arasına donanımsal olarak çok fark var. Durumunuz uygun olunca 5 serilerinden birini alıp daha uzun süre kullanırsınız. Benim tavsiyem bu şekilde olur.
  • quote:

quote:

iPhone 4 tatmin etmeyecektir. 4S ise hala iyi fakat satarken çok zarar ettirir. Yerinizde olsam 2. el iPhone 5 bakardım. Ona da bütçeniz uygun değilse bence bekleyin.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim söylediğini gibi bekleyip 5 serisinden alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçe doğrultusunda iki cihaz da alınabilir iphone 4 ios6 olmalı yalnızca
  • 4s alinir.. Soyle soyleyeyim suan ios 7'de 4s ios 6'li iphone 4 den daha akici, ayrica calistirmadigim uygulama oyun hic yok. Takilmalar yok denecek kadar az.. Ama butceniz yeterse eger yinede buyuk ekran, incelik, hafiflik.. Ve islemci farkindan dolayi iphone 5 almanizi oneririm. Hani 4s %70 ise 5 %85'dir.. İos 7 kullaniminda...

• İos 8'e pek bir şey kalmadı 4s'in sonu 8 ile gelir diye düşünüyorum oyüzden almayın biraz daha bekleyip bir 5 serisi alıp 2 nesil kafanızın rahat kalması sizin için daha iyi olur.
  • İhtiyaciniz ne?nicin istiyorsunuz?sifirmi 2.elmi?

Sifirsa alinmaz busaatten sonra.ama ios 8ile neolur kimse bilemez ya daha kotu olur yada daha iyi bellimi olur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRCoN

İhtiyaciniz ne?nicin istiyorsunuz?sifirmi 2.elmi?

Sifirsa alinmaz busaatten sonra.ama ios 8ile neolur kimse bilemez ya daha kotu olur yada daha iyi bellimi olur:)

Hayır sıfır değil.İnternet ve ufak oyunlar için lazım.
  • S3minide internet ve ufak oyun ihtiyacinizi karsilayabilir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: see-none

quote:

quote:

iPhone 4 tatmin etmeyecektir. 4S ise hala iyi fakat satarken çok zarar ettirir. Yerinizde olsam 2. el iPhone 5 bakardım. Ona da bütçeniz uygun değilse bence bekleyin.

Ben hiç bir fark görmedim kasa ,islemci , kamera
    Internette hepsi ayni performans veriyor
    Bence iphone 4s al süper telefon iphone 5s o kadar para değmez inan bana
    400 euroya arkadaş satiyordu iphone 5s almadım fiyat iyi ama değmez

• 4 alınmaz artık 4s 2. el olabilir

• quote:

Galaxy s3 mini kullanıyorum fakat nedense iphone 4 veya 4s almak istiyorum sizce almaya değer mi?

iOS 5.0.1 li iPhone 4 aldım. Hiç bir uygulama kuramadım neredeyse . Ümitle aldığım iOS 5 li telefon hevesimi kursağımda bırakacakken sh kayıtlarını alıp iOS 7 yi deneyince gördüm ki ölümsüz performans iphone 4s e de iphone 4 e de verilmiş :D real racing 3 ü takılma olmadan rahat rahat oynuyorum :) iphone 4 ü tavsiye ederim hala orta büyüklükteki oyunlar bile boyun eğiyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıymetli arkadaşlar,ben de kararsızım ve yardımınızı istiyorum.Telefonu konuşma amaçlı vede ayda 1-2 internet kullanımı için alacağım.Sorum şu;850 liraya i4 mü, 1250 liraya 4s mi.İkiside sıfır,kullanıcı görüşleri benim karar vermemi kolaylaştıracak.İyi geceler.
  • çok oyun heveslisi değilsen sadece alo mesaj internet sosyal medya için 4 alınır, işin içine oyunu da katarsan 4s alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 7 Mayıs 2014; 0:23:20 >
  • Fotoğraf , müzik , bir kaç bilindik standart uygulama için yeterli midir 4s ? ios 8 çok etkiler mi performansı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Fotoğraf , müzik , bir kaç bilindik standart uygulama için yeterli midir 4s ? ios 8 çok etkiler mi performansı acaba

Yeterde fazlasıyla artar bile..
    Jb li 4S kullanıyorum hiç bir uygulamada hatta ağır grafik işlemi gerektiren oyunlarda bile hiç bir sıkıntı yaşamadım..
    İos 8 için de bir sorun çıkacağını sanmam..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.