more tr yi tavsiye ederim arkadaşlar güler yüz ve anlayışlı personeliyle cok yardımcı oluyorlar.hp den filan kapak mapak alınmaz.tşekkürler more tr.
Zaten More-tr yi kime önerdiysem yüzümü kara çıkarmadı
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
quote:
Orijinalden alıntı: WiLdGuNmAn
arkadaşlar bende eşim için bir seçim yapmak istiyorum... aşağıdaki linkte taşlı maşlı bişiler buldum bir @maknc ye bayan için hoş bir renkten vapor rica ettim. sizinde fikrinize ihtiyacım var bir bayan vapor mu yoksa linkte olanı mı rahat severek kullanır?
@maknc kararsız kaldım umarım hem sipariş isteyip hem fikir soruyorum diye kızmazsın...2sinide alırız yeterki sen kızma...
Ahmet bey kızmak gibi bir terbiyesizliğe hakkım yok lütfen o ne demek tabiikide bakıp alacaksınız sonuçta dünyada 1 tane kılıf yok iphone 4 için ben şahsen taşlı modelle ilgili düşüncelerimide sizinle paylaşacağım
Bu baktığınız kılıf gerçekten çok güzel taşlar swaroski deniyor ilanda eğer doğruysa çok güzel parlayacakları kesin bence tam bir bayan kılıfı fakat ben ilandaki kılıfın yapıldığı maddeyi anlayamadım eğer madde silikonsa işte o büyük bir sorun şeffaf denmiş ilanda şeffaf silikon madde zamanla sararı eğer kalitesizse buna dikkat etmek lazım onun haricinde taşlar süper ;)
Vapor bayanlar için biraz daha erkeksi kalıyor olabilir sadece adından dolayı bence ben telefonun üzerinde canlı canlı gördüm hiçte kabalaştırmıyor telefonu ki şuda var Vaporun darbelere karşı koruması tam bayanlara göre çantadan başka birşey çıkarırken telefonu düşürecekleri için :) Ayrıca şu rengi süper tabii tam bayan işi gelecek siparişin içinde sadece 1 adet var siyah pembe
Bling My Thing markasına ait herhangi bir silikon kılıf yok. Hepsi sert kılıfların. Bu yüzden çok sağlam duruyorlar, herhangi bir sararma da söz konusu olmuyor.
Tabii swarovski taşlarda bir bayanı oldukça etkiliyor, belirtmekte fayda var
Arkadaşlar incase snapcase şeffaf duman rengi ip4 kılıfımı satıyorum ilgilenenler pm atabilir orjinal kutusu ve içindeki video standıyla birlikte çok şık bir kılıf fiyatı:45 TL Buradan bakabilirsinizhttp://www.goincase.com/products/detail/snap-case-cl59692
Geçenlerde Sgp Neo Hyrid Ex ile kulaklıkta sorun yaşanıyor mu diye soranlar olmuştu. Bendeki L tipi kulaklık ile sorun oldu evet tam oturmuyor kulaklık..
"Microsonic Razor Extreme Case - iPhone 4" bu kılıfı kullanan göre duyan bilen varsa yorumlarını yazabilirmi ? Teşekkürler....
arkadaslar bu ürün çok güzel duruyor biraz pahalı ama hiç bir kılıfa benzemiyor.kullanan varsa yorumlarını paylasırsa güzel olur
Arkadaşlar iphone 4 e KAPAKLI kılıf alıcam.. Piyasada güzel kapaklı kılıflar var fakat fiyatları 70 tl nin üzeri..Ben 30 - 50 tl arasında bir kılıf istiyorum..Bunlara uyan 2 tane kılıf buldum fena kılıflar da değiller ama daha iyisini bulamazsam bunları alacağım.Sizlerinde bu kılıflar hakkında düşüncenizi alayım. Ayrıca daha iyi kılıflar bulursanız LÜTFEN bana söyleyin..
1. kılıf daha hoşuma gitti ama sizinde bi düşüncenizi alayım..
@ Johnson22
Hocam tercih ettiğiniz 1. kılıf gerçekten çok güzel satıcısıda çok güvenilir malının arkasında duran bir satıcı kesinlikle tavsiye ederim
@ Jimijimix
Hocam linkini verdiğiniz ürün çok güzel eğer telefonu kabalaştırmaz derseniz ve fiyat aralığınız o kadar yüksekse düşünmeden alın derim fakat süete benzer bir maddeden yapıldığı için temiz kullanmanız gerekecektir çünkü leke olursa bütün güzelliği berbat olabilir
@ yasarcogalir
Hocam bahsettiğiniz kılıfın yapıldığı maddenin kalitesini bilmediğim için yorum yapmam yanlış olur
Slm
Bu ürünü ben kullanıyorum.ürün kullandıkça leke bırakıyor.Kullanılan derinin özelliği bu zaten eskimiş bir görüntü oluşturuyor.Cihazı oldukça güzel koruyor.Tek sıkınıtısı şu otobüs vs gibi yerlerde özellikle oyun oynarken, video seyrederken ön kapak fazla geliyor arkaya kıvırmak gerekiyor oda biraz rahatsız edici açıkçası.
Arkadaşlar,
Bana acele iphone 4 için koruyucu film lazım. Vatan bilgisayarda polaroid marka bi tane var. Bilgisi olan var mı?
Oha 64 lira yazıyor hocam en şık kılıfları alırsınız bu paraya bunları bedava veriyorlar yanında
onun yerine zagg veya wrapsol alın ben wrapsoldan gayet memnunum 5 liralık ürünlerde iyi ama kenarları yapışmıyor tamamen hep hava kabarcıgı kalıyor 2 tane attım bu yuzden
quote:
Bu ürünü ben kullanıyorum.ürün kullandıkça leke bırakıyor.Kullanılan derinin özelliği bu zaten eskimiş bir görüntü oluşturuyor.Cihazı oldukça güzel koruyor.Tek sıkınıtısı şu otobüs vs gibi yerlerde özellikle oyun oynarken, video seyrederken ön kapak fazla geliyor arkaya kıvırmak gerekiyor oda biraz rahatsız edici açıkçası.
bahsettiğin kılıf hangisi 1. si mi yoksa 2. si mi?? Aklım şu anda çok karışık karar veremedim.. Fiyat olarak 60 tl yi aşmayan en iyi kapaklı kılıflar bunlar sanırım. Bu kılıflarında kötü yanları olacaktır ama diğer kılıflarada 100 tl vermek istemiyorum..Kullandığın bu kılıftan memnun musun, tavsiye edermisin??
quote:
Orijinalden alıntı: Johnson22
quote:
bahsettiğin kılıf hangisi 1. si mi yoksa 2. si mi?? Aklım şu anda çok karışık karar veremedim.. Fiyat olarak 60 tl yi aşmayan en iyi kapaklı kılıflar bunlar sanırım. Bu kılıflarında kötü yanları olacaktır ama diğer kılıflarada 100 tl vermek istemiyorum..Kullandığın bu kılıftan memnun musun, tavsiye edermisin??
Sgp Pouch' tan bahsediyorum.
body guardz zagg ve wrapsoldan hangisini önerirsin teşekkürler
Beyler orjinal bumper (siyah) nerden alabilirim
Net üzerinden değil
İstanbulda oturuyorum
Peki wrapsolun hangi modelini önerirsiniz teşekkürler