Şimdi Ara

iPhone 4 üzerinde iOS 6 GM Sürümü İlk İzlenim ve Safari Performansı (Video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anlatım on numara olmuş.Elinize sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

İdare eder. Fazla bir şey beklememek gerekir.

Teşekkürler, evet.

Yani haftaya çıktığında yükleseniz de olur. Acele yüklenecek hiç bir özelliği yok.
  • Bu da; iPad 2'ye yüklenmiş iOS6 da Harita uygulaması. Dileyen bunu da izleyebilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Parolanı öğrendim geliyorum
  • Video güzel olmamış belirtiyim istedim. Zaten doğaçlama olduğunu belirtmişsin.

Ios6 ya gelince pek birşey yok dediğin gibi. Iphone 4 te pek hızlandığınıda göremedim ama iphone 5 gerçekten çok çok hızlı.
  • Emek sarfetmişsin eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel inceleme ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Video güzel olmamış belirtiyim istedim. Zaten doğaçlama olduğunu belirtmişsin.

Ios6 ya gelince pek birşey yok dediğin gibi. Iphone 4 te pek hızlandığınıda göremedim ama iphone 5 gerçekten çok çok hızlı.

İnceleme demeye dilim varmadı o yüzden ilk izlenim dedim. Daha önceden nerelere bakmam gerektiğini ve ne gibi yenilikler geleceğini bilmiyordum. Zaten videodan da görüleceği üzere yükleme tamamlandığı anda kayıdı başlattım.
  • quote:

quote:

İnceleme demeye dilim varmadı o yüzden ilk izlenim dedim. Daha önceden nerelere bakmam gerektiğini ve ne gibi yenilikler geleceğini bilmiyordum. Zaten videodan da görüleceği üzere yükleme tamamlandığı anda kayıdı başlattım.

ipadde de iphoneda da hiçbir şey cezbetmedi beni açıkçası hiç geçmeyebilirim inşallah ios 6.1de düzgün bişeyler gelir geçen sene ios 5 çok iyiydi sonraki ara güncellemeleri berbattı inşallah bu sefer tam tersi olur

• quote:

quote:

iphone 4 hızlanmış gibi gelmedi bana
  • jailbreak olmadan indirilmez hehe
  • ilk videodan örnek veriyorum. 9 dk da sarj %64 den %58 e düştü.

Yani telefon %100 sarjdan sonra sürekli kullanımda (Oyun Browser ağırlıklı olursa bu süre daha da düşücektir.) ortalama 150 dk kadar dayanabiliyor anladığım kadarıyla

elmam yok.o yüzden bilmiyorum. İos 5 de de mı böyle Yoksa İos 6 dan kaynaklı bi sorun mu var ? sarj sorunu olduğunu biliyorum ama İos 6 da daha farklı sanki ?
  • Yukardaki arkadas hakli. Arkadaslar pil cabuk bitmeye basladi. Onceden gece yatmadan pil tam doluyken sabah kalktigimda hala yuzde yuz gosteriyordu. Simdi yuzde 94 oluyor.
  • quote:

Yukardaki arkadas hakli. Arkadaslar pil cabuk bitmeye basladi. Onceden gece yatmadan pil tam doluyken sabah kalktigimda hala yuzde yuz gosteriyordu. Simdi yuzde 94 oluyor.

İos 6 galiba pil sorunu yaratacak, ios 5'de aynı sorun vardı ve 5.1 ile çözmüşlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.