Şimdi Ara

iPhone 4'ün Wifi yi 2 di?çektigi yerde 5S bulamyyor bile?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar annem iPhone 4 kullanyyor,bende 2 hafta önce 5S aldym. 4S kullanyyordum. 4S imle salonda wifiye baglanabiliyordum 2 di?.iPhone 4 kullanan annemde baglanabiliyordu wifi odamda.

Sonra 5S aldym i?te salondayyz annemin iphone 4 ü 2 di? cekerken benim 5S daha wifi yi bulamyyor.Telefonu ilk aldygymdada Wifi si hep gidip gidip geliyordu bulamyyordu baglanyyordum nete girince wifi baglantysyny kesiyordu açtym kapadym düzelmisti.

Acaba wifi sorunlu mu i 4 2 di? cekerken benim cihaz bulamyyor,tecrübeli arkadaslar yardymcy olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eve repeater al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni yükledim iOS 8e ama iOS 7 dede böyleydi yazacaktım unutmusum.O dediginiz şey nedir?

• antonidas kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginiz şeyi nasıl alabilirim ne işe yarar yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Hocam dediginiz şeyi nasıl alabilirim ne işe yarar yardımcı olabilir misiniz?

Wifi sinyalini güçlendirir ama sorunu çözmez repeater..

He anladım.Ona gerek yok ki Wifi en uzakdada annemin iPhone 4 de 1 dis cekiyor en kötü.Benim alet bulamıyor bile.Sorun o

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

He anladım.Ona gerek yok ki Wifi en uzakdada annemin iPhone 4 de 1 dis cekiyor en kötü.Benim alet bulamıyor bile.Sorun o

en iyisi zorludan randevu almak. Oradaki wifi güçlü yalnız bir arkadaş da aynı sorundan götürmüş oradaki wifiye bağlandı diye değişmemişler mağazanın dışından vs deneyin geniusla birlikte...
    2 tane iPhone 5S ile karşılastırmak gerek zaten modemin dibine girip baglandı mı yollamaları cok sacma olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.