Şimdi Ara

iphone 4'ün kapandı ve açılmıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
2
Favori
125.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suanda telefon DFU modda baglaniyo surekli ama ekran goruntusu vs gelmiyo telefonda. itunes calistirdigimda biraz bekledikten sonra 1601 hatasi veriyor. baska bilgisayarda ve baska portlarda denedim hepsinde ayni hata kodu veriyor. gecen gun iReb ile DFU moda alirken birden Recovery modda cikan ekran goruntusu geldi bu itunes isareti olan daha sonra kayboldu bidaha getirtemedim o ekrani.baska bi sey de iki tusa basili tutup reset atmaya calistigimda telefondan bi cinlama sesi geliyo ilginc bi sekilde anlam veremedim?
  • ilk başta 3buçuk attım ama düzeldi teşekkürler
  • Benim Iphone 5'i programlarla falan kurtaramadik buyuk ihtimalle donanimsal bir hatadan dolayi kapaniyodu, Telefonu Amerika'ya giden bi arkadasla gonderdim Apple Store a goturdu ordaki Genius arkadas 2 defa itunes a baglamis calismayinca aninda yeni bir tane ile degistirdi, sorun cozuldu.
  • ilginç aynı şey benimde başıma geldi yarın servise götürmeyi planlıyordum(garantisi var) birden aklıma geldi netten bi araştırayım dedim burda olanları okudum power+home tuşuna beraber basılı tutunca açıldı. çok sevindim. emeği geçen herkese tşkler. boşuna dememişler, enbüyük güç bilgidir diye. :)))
  • Iki sene once actigim konunun bukadar fayda saglayacagi aklimin ucundan gecmezdi ;) cok sevindim arkadaslarimin adina... gerci artik samsung kullanicisiyim ;) neyse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif bir soğukta bu şekilde kitleniyor. normalde resetle çalışıyordu ilk zamanlar şimdi iyice gitti :) Bir daha iphone almam sanırım garantisi varken zaten bir cihazı arızalı diye değiştirdim, ikinci cihazda da başka bir hata çıktı. Kışın cebimden çıkarmaya korkar oldum telefonu neyse bu ders oluyor bize işte :)
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle cok faydalı bir konu olmuş,bircok kişi aynı sorunu yaşıyor tıpkı 10 dak önce bizim yasadıgımız gibi :) tesekkürler
  • butur bilmediğiniz arızalarda ilk yapmanız gereken işlem yukardaki tuş ile hom tuşuna basılı tutup restart atınız yada batarya söküp takınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 5 Ekim 2013; 16:29:12 >
  • Batarya derken? Iphone dan bahsediyorduk ;)

• dupont81 kullanıcısına yanıt
    evet altta iki vida var 4 ve 4s lerde çok basit videolarda var
  • Bu tarz donmalar ara sira ekran acik kaldiginda da yapabilir bu orta tus power tusu kombinasyonunu uygulayin. Bazi uyanik telefoncular ekran dokunmatigi bozuldu diye bir ton para aliyorlarmis milleti kandirip aklinizda olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Home +power tuşlarına basılı tutun.

Bugün sabah sabah neredeyse telefonu yere atacaktım sinirden..Yarın Servise verecektim ama son çare dh aklıma geldi..Ve tabiki çözüm burada çıktı..Size çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdemiras

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Home +power tuşlarına basılı tutun.

Bugün sabah sabah neredeyse telefonu yere atacaktım sinirden..Yarın Servise verecektim ama son çare dh aklıma geldi..Ve tabiki çözüm burada çıktı..Size çok teşekkür ederim.

2011'de yazdığım mesajın hala faydalı olması bana ayrı bir mutluluk verdi:)
  • AYNI SORUNU BENDE YAŞADIM BUGÜN GOOGLE YAZDIM BU FORUM SAYESİNDE DÜZELTTİM SIRF TEŞŞEKKÜR ETMEK İÇİN ÜYE OLDUM ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR ÇOK SİNİRİM BOZULMUSTU DURDUK YERDE TELEFONMU BOZULUR DİYE
  • memati91 M kullanıcısına yanıt
    yaqrdımlaşmaya devam
  • arkadaşlar benimde kapandı ama söylediğiniz yapınca hiçbir tepki vermiyor napmam gerek ?
  • Konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun. hanımın telefonu dışarıdayken telefon titreşimde kaldı ne kapanıyo ne açılıyo. birsürüde azar yedim iphone iphone dein al sana iphone :)) kıracaktı elinden zor aldım ama dh sayesinde halletik. bidaha iphone almam. birdaha hanıma bile şu telefonu alalım daha iyidir demem asla :)))
  • ibrahim_28 İ kullanıcısına yanıt
    Bence Yanlış bir karar almışsınız bütün telefonlar, bilgisayarlar ve konsollarda böyle hatalar olur. bir kere hata oldu diye bir malı artık kullanmam derseniz yakın bir zamanda kullanacak ne telefon nede başka birşey kalır :) saygılar...

ibrahim_28
  • umutavcı kullanıcısına yanıt
    Ya sanki iphonedan samsunga dönmek için sürekli bahane arıyorum gibi aslında. birtürlü ısınamadım şu küçük ekrana falan. ios 7 yükledimkiiii dahada soğudum telefondan. androide dönmeyi düşünüyorum ilk fırsatta. biraz maddi olarak feraha ereyim bide şu 4g konusu tam açıklığa kavuşsun ilk işim samsunga dönmek. olmadı yurtdışı 4gli note 3. burnumda tütüyor valla samsung
  • Çok teşekkürler foruma açtığınız bu başlık sayesinde bizde az önce telefonu açmayı başardık. Hakikaten faydalı bir başlık olmuş çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.