Şimdi Ara

iphone 4 ün 3 lü çipi bozulmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone 4 ümün servis yok sorunu vardı. teli ilk açtığımda telefon çekiyordu sorunsuz kullanıyordum ama sonra sinyal gidiyordu çok nadir de olsa sonra yine geliyordu. telefonumu tamire verdim. ukraynada yaşadığım için rusça geri dönüş yaptılar. modemnaya çast dedikleri şey kağıda çizdiklerine göre birbirine bağlı 3 çip sanırım. içlerinden birisi bozuk olduğu için hepsini değiştirmemiz lazımmış. bunun için 150 dolar istiyorlar ve şuan için tamir edemeyeceklerini ellerinde bu parçanın olmadığını söylüyorlar. çok yere sordum. ne yapmamı önerirsiniz? telefonu böylece satayım dedim 100 dolar bile vermiyorlar kamerası ekranı kasası herşeyi sapasağlam. nasıl tamir edebileceğimi veya bu halde nereye satabileceğim konusunda fikir verebilir misiniz? telefonu Türkiye ye göndermeyi düşünüyorum. bu alkolikler bu işten anlamıyorlar. @gameover arkadaşımızdan özel cevap bekliyorum =) iyi günler

ek olarak. telefon açılıyor işleyişinde bir sıkıntı yok. sadece servis yok yazıyor ve wifi çekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axi.niko -- 23 Ekim 2012; 0:17:41 >

• hocam istersen ben bir bakayım elimden geleni yapmaya çalışırım fakat iphone parça tedariği türkiyede sıkıntılı biraz
  • Bişey daha söyleyim 2 gün önce birinin iphone çamaşır makinesinde yıkanmıştı biri el altından sanırım değişim cihazı satıyor sendekini alıp sıfırını veriyor forumda konusu vardı 2 ve 5. Sayfa arasındadır ben yatıyorum bulamazsan sabah yardımcı olayım fakat adam kimdir nedir neyin nesidir hiç bilmiyorum benide referans görme yani ama ne yapıyorsa 100lerce sayfa olumlu yorum almış iyi geceler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Ekim 2012; 0:52:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Bişey daha söyleyim 2 gün önce birinin iphone çamaşır makinesinde yıkanmıştı biri el altından sanırım değişim cihazı satıyor sendekini alıp sıfırını veriyor forumda konusu vardı 2 ve 5. Sayfa arasındadır ben yatıyorum bulamazsan sabah yardımcı olayım fakat adam kimdir nedir neyin nesidir hiç bilmiyorum benide referans görme yani ama ne yapıyorsa 100lerce sayfa olumlu yorum almış iyi geceler herkese

abicim telefonu geçenlerde bir yere verdim. mikro çiplerden bir tanesini değiştirdiler 50 dolar verdim. telefon şuanda çalışıyor. şebeke var çok şükür. ama wifi çekmiyor. sadece modemin yanında çekiyor. 1 mt uzaklaşınca sinyal kayboluyor. bunun sebebide çiplerden ikincisiymiş. bunu değiştirmek içinde 100 dolar istediler. doğrumudur bilmiyorum alakası varmı? ben telefonu böylece acilen satılığa çıkardım yarın öbürgün satarım gider inş

• quote:

Orijinalden alıntı: axi.niko

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Bişey daha söyleyim 2 gün önce birinin iphone çamaşır makinesinde yıkanmıştı biri el altından sanırım değişim cihazı satıyor sendekini alıp sıfırını veriyor forumda konusu vardı 2 ve 5. Sayfa arasındadır ben yatıyorum bulamazsan sabah yardımcı olayım fakat adam kimdir nedir neyin nesidir hiç bilmiyorum benide referans görme yani ama ne yapıyorsa 100lerce sayfa olumlu yorum almış iyi geceler herkese

abicim telefonu geçenlerde bir yere verdim. mikro çiplerden bir tanesini değiştirdiler 50 dolar verdim. telefon şuanda çalışıyor. şebeke var çok şükür. ama wifi çekmiyor. sadece modemin yanında çekiyor. 1 mt uzaklaşınca sinyal kayboluyor. bunun sebebide çiplerden ikincisiymiş. bunu değiştirmek içinde 100 dolar istediler. doğrumudur bilmiyorum alakası varmı? ben telefonu böylece acilen satılığa çıkardım yarın öbürgün satarım gider inş

Valla dostum o kadar detaylı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 25 Ekim 2012; 11:09:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.