Şimdi Ara

İphone 4 ümü Satmalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 1 yıl önce aldığım simfree 32 gb iphone 4 ümün kaydı düştü.Yeni kayıt için arayışlara başladım ama hem fiyatlar çok yüksek(150 tl den başlıyor.)Hem de çok az ilan mevcut.Ayrıca bu kayıt düşme olaylarından sıkıldığım için satıp 2.el bir Türkiye cihazı alıp kullanmayı düşünüyorum.Ama mesele şu ki ben telefonumdan çok memnunum.Ne İphone 5 ne S4 hiçbiri ilgimi çekmiyor.Mevcut telefonumu satıp üzerine 250-300 tl ekleyip bu üst model telefonları alabilme imkanım olmasına rağmen hiç öyle maceraya giresim yok.Yok temizini ara,imei kopya olmasın falan baya uğraşmam gerekecek.Yazın ipad alacağım için telefonu çok çok az kullanıcam.İphone 4 bile bana ipad aldıktan sonra fazla gelecek gibi hissediyorum.Ayrıca iphone 4 ten daha iyi olarak lanse edilen S2 nin bile 2.elleri forumda 500-600 tl ye bulunuyor telefonu min 800 civarına satabileceğimi düşünüyorum.Sizce telefonumu satayım mı yoksa para ile kaydını yenileyip kullanayım mı?Tekrar ediyorum telefonumdan memnunum hız,işlemci filan beni ilgilendirmiyor çok oyunda oynamam zaten.Bir tek score ile subway surfers oynuyorum.Mevcut telefonumu şu an sadece internet,kitap ve bazen müzik-video için kullanıyorum.Satıp daha ucuza s2 yada s3 mini filan mı alsam yoksa 4s,5 yada s4,note 2 gibi yüksek cihazlara mı yönelsem?Bir öneride bulunursanız sevinirim.

• İlla satacağım diyorsanız A101 de s3 mini 650 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satmamalisin

• O değilde sen telefonunun ne kadar edeceğini sanıyosun ki 250-300 tl koyup 5 falan alabilme hayalleri kuruyosun. Kayıtsız yurtdışı 4 sonuçta taş patlasa 550 tl eder oda 32 gb olmasının hatrına , daha alan adam kayıt mayıt yaptırıcak en az 120 lira masrafı var vs vs. Bana kalırsa 120 lira masrafı sen yap kullan memnunmuşsun zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: IILithiumII

Arkadaşlar bugün 1 yıl önce aldığım simfree 32 gb iphone 4 ümün kaydı düştü.Yeni kayıt için arayışlara başladım ama hem fiyatlar çok yüksek(150 tl den başlıyor.)Hem de çok az ilan mevcut.Ayrıca bu kayıt düşme olaylarından sıkıldığım için satıp 2.el bir Türkiye cihazı alıp kullanmayı düşünüyorum.Ama mesele şu ki ben telefonumdan çok memnunum.Ne İphone 5 ne S4 hiçbiri ilgimi çekmiyor.Mevcut telefonumu satıp üzerine 250-300 tl ekleyip bu üst model telefonları alabilme imkanım olmasına rağmen hiç öyle maceraya giresim yok.Yok temizini ara,imei kopya olmasın falan baya uğraşmam gerekecek.Yazın ipad alacağım için telefonu çok çok az kullanıcam.İphone 4 bile bana ipad aldıktan sonra fazla gelecek gibi hissediyorum.Ayrıca iphone 4 ten daha iyi olarak lanse edilen S2 nin bile 2.elleri forumda 500-600 tl ye bulunuyor telefonu min 800 civarına satabileceğimi düşünüyorum.Sizce telefonumu satayım mı yoksa para ile kaydını yenileyip kullanayım mı?Tekrar ediyorum telefonumdan memnunum hız,işlemci filan beni ilgilendirmiyor çok oyunda oynamam zaten.Bir tek score ile subway surfers oynuyorum.Mevcut telefonumu şu an sadece internet,kitap ve bazen müzik-video için kullanıyorum.Satıp daha ucuza s2 yada s3 mini filan mı alsam yoksa 4s,5 yada s4,note 2 gibi yüksek cihazlara mı yönelsem?Bir öneride bulunursanız sevinirim.

Min 800 demissin kaydi dusmus. Ben 32gb beyaz tr cihazini 700e sahisa sattim sorunsuzdu. Telefoncular 500 550 den fazla vermedi. Memnunsan kaydini yap kullan. Boyle satcam desen piyasa degeri 400 450 tl oda alan olursa. İ4 yuzune bakan yok artik ben cok zorlandim sifiri 8gb 900 kusur lira suan

• 450 lira talibim satarsan tabi ciziklerine ve sorunlarina da bakariz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon temiz ne 450 si en kötü 700 e gider diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telefon temiz ne 450 si en kötü 700 e gider diye düşünüyorum.

Sifir fiyatini arastirin :) bence kullan kardesim moralin bozulur satma

• Tr de sıfırı 950 lira olan cihazı 700 liraya satıcam diyorsunuz 120 de masraf 820 oldu 100 lira daha verir 0 alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Doga.

Tr de sıfırı 950 lira olan cihazı 700 liraya satıcam diyorsunuz 120 de masraf 820 oldu 100 lira daha verir 0 alır

32 gb ı nasıl 950 ye düştü ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doga.

Tr de sıfırı 950 lira olan cihazı 700 liraya satıcam diyorsunuz 120 de masraf 820 oldu 100 lira daha verir 0 alır

32 gb ı nasıl 950 ye düştü ya

32 gb için konuşmadım.
    Ama alıcısı sıfır çiziksiz ilk kez kendi kullanacağı 8 liği mi alır yoksa pasaport kayıtsız geçmişini bilmediği 32 liği mi ?

• Telefonun 64 gb olsa kaç yazar piyasa belli sonuçta millet senin kaydı düşmüş 2. el telefonuna 700 verene kadar gider temizce 900 tlye 8 gb sıfır alır kullanır. Zaten 4 ün yapabilecekleri sınırlı 32 gb alıp napacak millet 1,5 gb dan 50 tane oyun yüklese kaç yazar oynayamadıktan sonra. Neyse satabiliyosan sat o cihaza 700 lira kimse vermeyince anlarsın bizi.

• Neyse sağolun bir araştırayım

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Telefonun 64 gb olsa kaç yazar piyasa belli sonuçta millet senin kaydı düşmüş 2. el telefonuna 700 verene kadar gider temizce 900 tlye 8 gb sıfır alır kullanır. Zaten 4 ün yapabilecekleri sınırlı 32 gb alıp napacak millet 1,5 gb dan 50 tane oyun yüklese kaç yazar oynayamadıktan sonra. Neyse satabiliyosan sat o cihaza 700 lira kimse vermeyince anlarsın bizi.

+1

• 8 gb iphonea para verilmez bu satten sonra isterse iphone 5 olsun onu bir gecin adamin telefonunu iycene oldurmusunuz.iphone 4 ler 700-850 arasi gidiyor kayit masrafini cikar burdan kafana gore bisey isteyebilirsin.iphone 4 piyasadaki cogu telefondan bin kat iyidir ve alicisida halen cokca mevcuttur bana kalirsa satma kullan bu arada yukarida arkadas yapmis 4 un yapacagi sibirli diye neyin sinirindan bahsediyor anlamadim hangi oyunu oynatamiyormus onuda anlamadim ne icti bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 22 Mayıs 2013; 23:03:20 >
  • İphone 4 çok çok temizse kusursuzsa ve çok çok az kullanılmışsa 700 tl neysede fazlasını kimse vermez isterse 64 gb olsun 800 tl vermişken millet 900-1000 tl verir tertemiz 4s alır. Ayrıca gb sadece telefonu sıfır alırken fiyatı oynatıyo 2. elde en temizi en ucuzu hangisiyse o alınır herkes için böyledir hiç kimse 800 tlye 3-5 aylık 8 gb dururken gidipte 1-2 yıl kullanılmış 64 gb almaz hele hele yurtiçi varken kimse yurtdışı cihazı umursamaz. Ayrıcada 8 gb iphone kullanıcıları çoğunlukta bit kadar ekranda çocuk gibi oyun oynama hevesi olmayana 8 gb fazlasıyla yeter harici hdd değil bu sonuçta. İphone 4 de bir rio aç bakıyım kasıyo mu kasmıyo mu ? Ben bişey içmedim ama sen bi rio oyna kederinden alkolik olursun. İphone 4 çok iyi bir telefon hala günlük ihtiyaçları çok iyi karşılar ona lafım yok ama ağır grafikli oyunlarda cortluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 22 Mayıs 2013; 23:17:02 >
  • quote:

İphone 4 çok çok temizse kusursuzsa ve çok çok az kullanılmışsa 700 tl neysede fazlasını kimse vermez isterse 64 gb olsun 800 tl vermişken millet 900-1000 tl verir tertemiz 4s alır. Ayrıca gb sadece telefonu sıfır alırken fiyatı oynatıyo 2. elde en temizi en ucuzu hangisiyse o alınır herkes için böyledir hiç kimse 800 tlye 3-5 aylık 8 gb dururken gidipte 1-2 yıl kullanılmış 64 gb almaz hele hele yurtiçi varken kimse yurtdışı cihazı umursamaz. Ayrıcada 8 gb iphone kullanıcıları çoğunlukta bit kadar ekranda çocuk gibi oyun oynama hevesi olmayana 8 gb fazlasıyla yeter harici hdd değil bu sonuçta. İphone 4 de bir rio aç bakıyım kasıyo mu kasmıyo mu ? Ben bişey içmedim ama sen bi rio oyna kederinden alkolik olursun. İphone 4 çok iyi bir telefon hala günlük ihtiyaçları çok iyi karşılar ona lafım yok ama ağır grafikli oyunlarda cortluyo.

Gel berber oynayalim kardes kasiyor mu gel bir bak 8 gb telefonun zaten 1.5 systeme gidiyor 8 gb ninde mb dan hesaplarsana sana kalacak yer 5.5 gbbisey hic alma o telefonu daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

İphone 4 çok çok temizse kusursuzsa ve çok çok az kullanılmışsa 700 tl neysede fazlasını kimse vermez isterse 64 gb olsun 800 tl vermişken millet 900-1000 tl verir tertemiz 4s alır. Ayrıca gb sadece telefonu sıfır alırken fiyatı oynatıyo 2. elde en temizi en ucuzu hangisiyse o alınır herkes için böyledir hiç kimse 800 tlye 3-5 aylık 8 gb dururken gidipte 1-2 yıl kullanılmış 64 gb almaz hele hele yurtiçi varken kimse yurtdışı cihazı umursamaz. Ayrıcada 8 gb iphone kullanıcıları çoğunlukta bit kadar ekranda çocuk gibi oyun oynama hevesi olmayana 8 gb fazlasıyla yeter harici hdd değil bu sonuçta. İphone 4 de bir rio aç bakıyım kasıyo mu kasmıyo mu ? Ben bişey içmedim ama sen bi rio oyna kederinden alkolik olursun. İphone 4 çok iyi bir telefon hala günlük ihtiyaçları çok iyi karşılar ona lafım yok ama ağır grafikli oyunlarda cortluyo.

Gel berber oynayalim kardes kasiyor mu gel bir bak 8 gb telefonun zaten 1.5 systeme gidiyor 8 gb ninde mb dan hesaplarsana sana kalacak yer 5.5 gbbisey hic alma o telefonu daha iyi

Asphalt 7 multipayer oynuyorduk i4 ve 4s le 4 durmadan kasiliyor takiliyor zerre kadar zevk vermiyordu. Ayrica adamin telefonu oldurdugumuz yok 2 ayri i4 sattim 2 ay icinde zar zor birini takastan 700e saydirdim 16 lik. Digerini 700e elden sattim 32lik sansima denk geldi. 500 den falza veren varmi o cihazlara bi bak bence pyasaya bende cok sinir olmustum satarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Kasma konusu göreceli cayır cayır donmuyo tabiki ama kasılmalar olduğunuda kimse inkar edemez ha ufak kasılmalarlada oynanıyo çok büyük sorun teşkil etmiyo onu bende biliyorum kuzenimin 4 ünden dolayı. Kasma olayını geçte 8 gb yetene yetiyo yakındada 4 alıcam hazır ucuzlamışken yani 4 e bir garezim yok yada dandroid hayranı değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 23 Mayıs 2013; 0:44:26 >

• quote:

Telefonun 64 gb olsa kaç yazar piyasa belli sonuçta millet senin kaydı düşmüş 2. el telefonuna 700 verene kadar gider temizce 900 tlye 8 gb sıfır alır kullanır. Zaten 4 ün yapabilecekleri sınırlı 32 gb alıp napacak millet 1,5 gb dan 50 tane oyun yüklese kaç yazar oynayamadıktan sonra. Neyse satabiliyosan sat o cihaza 700 lira kimse vermeyince anlarsın bizi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.