Şimdi Ara

İphone 4 ümde ölü pixel buldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazı 31 ekim 2011 tarihinde aldım. Cihaz genpa garantili. 16gb siyah.
    Şimdi şöyle söylim cihazımda aldigim gunun sabahinda daha telefon bomboş iken (surum 4,3.3) farkettigim ve hala devam eden birsey vardı; AKICILIK SORUNU!
    Şimdi o ne diceksiniz mesela; fotograf menusunde iken home tuşuna basıp geri cıkarken o sırada oluşan slayt takılarak oluşuyor. Veya safarideki yeni yekme acarken yan taraftan gelen beyaz sekme takıla takıla Yanaşıp ekrana geliyor. Umarım anlatabilmişimdir. Restoreler yeni surumler de işe yaramadı.(suan 5.01)
    Bu akîcilik sorunu her seferinde olmasada can sikici bir durumdu. Ve bu sebepten dolayi da servise vermek de istemiyordum.
    Derken;
    Bugun sabah telefonu kapatirken tam siyah ekrandayken içimden geldi dedim şuna dikkatlice bir bakim ölü pixel varmi diye derken buldum. Birtane vardı. Tamam pixeller cok kucuk ama yakindandikkaice bakinca belli oluyor siyah ekrandaki beyaz nokta.
    Gelelim sadede; benim bildigim apple ın söyledigi iphone da 1 ölü pixel oldugu taktirde degişim hakkı doguyor.
    Peki bu genpa içinde geçerlimidir?
    Ne dersiniz telefonu biraz kullanıp (1 yil falan)sonra nasil olsa sıfırıyla degistirsin dermisiniz?
    Yoksa zaman kaybetme mi dersiniz?
    Ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim?
    biraz uzun oldu ama kusura bakmayin dostlar.

Dipnot: sabah ekranın resimini çekip koymaya çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shape Of My Heart -- 15 Aralık 2011; 0:42:51 >

• Cok rahatsiz edici bir olan direk degisim istedigini acik secik izah et, apple forumlarindan olu pixel konularindan insanlarin sorunsuzca yeni telefon aldiklarinin yazilarini print et sayfa sayfa olurda genpadaki hatun laf ederse print ciktilarini sok gozune, en kotu ihtimal degismezlerse yaptirma yurtdisina cikacak bir tanidigina ver twlwfonu yabanci bir ulkeden degistirsin sifiriyla...
  • Dostum şu konuyu bir incele istersen. Çoğu iPhone 4 ekranında benzeri durumlar var malesef.

http://forum.donanimhaber.com/m_43405736/tm.htm

Garantiye gitse bile gelen cihazda yine aynı durumla karşılaşanlar olmuş. Tabi ürünün henüz 1 aylıkken değişim talebinde bulunursan geri çevirmezler büyük ihtimalle.
  • 2 milyar para say bozuk çıksın :D s2 forewer
  • 2 milyarlık bozuk parayı ömür boyu sayamazsın ki
  • Allah rahmet eylesin..Merhum çok iyi pixel di..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

2 milyarlık bozuk parayı ömür boyu sayamazsın ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

2 milyar para say bozuk çıksın :D s2 forewer

Elektronik cihaz bu olabilir kaç milyar olursa olsun. Bu arada umarim senin başınada gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

Elektronik cihaz bu olabilir kaç milyar olursa olsun. Bu arada umarim senin başınada gelir

töbe deee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Dostum şu konuyu bir incele istersen. Çoğu iPhone 4 ekranında benzeri durumlar var malesef.

http://forum.donanimhaber.com/m_43405736/tm.htm

Garantiye gitse bile gelen cihazda yine aynı durumla karşılaşanlar olmuş. Tabi ürünün henüz 1 aylıkken değişim talebinde bulunursan geri çevirmezler büyük ihtimalle.

Saolasin dostum okuyacagım bu konuyu tşk.

ARKADAŞLAR;
    Benim en önemli demek istedigim şey şudur;
    Eger ölü pixel sorunu ile degiştirme rahat gerçekleşebiliyorsa telefonu bir yil kadar kullanirim ip5 çiktiginda gonderip gelen sifir telefonu da ip5 ile degiştiririm diye düşünüyorum. Siz bu işe ne dersiniz matıklı mı? Olur mu?

• quote:

Gelelim sadede; benim bildigim apple ın söyledigi iphone da 1 ölü pixel oldugu taktirde degişim hakkı doguyor.

Arkadaşım 1 yıllık genpa garantili iPhone'unu home tuşu ara ara işlemediği ve 5-6 tane ölü piksel olduğu için gönderdi garantiye. Verdikleri cevap: " Telefonunuzda sıvı teması tespit ettik. Garanti dışı. 450 TL masrafı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

quote:

Arkadaşım 1 yıllık genpa garantili iPhone'unu home tuşu ara ara işlemediği ve 5-6 tane ölü piksel olduğu için gönderdi garantiye. Verdikleri cevap: " Telefonunuzda sıvı teması tespit ettik. Garanti dışı. 450 TL masrafı var.

dostum 1 taneölü pixel cihazınızı servislere yollamayın yazıktır siz cici bakarsınız onlar öyle bakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

quote:

Evet bu gibi durumlarda olabiliyor tam aksi degişimler de olabiliyor. Belkide buharlı nemli (banyo vb.) yerlerde kısa sureli kalmalar sonucu içindeki beyaz etiket bir yıl sonrasında renk degistirmiş ve servise bahane çikmiştır. Bilinmez tabi.

@Teksalih

Dostum farketmez yeterki istedigimiz olsun. Yani cihaz sifiri ile degişsin. Aksi taktirde durum hiç iyi olmaz tabi.

• Vodafone'dan aldığım iphone 4'ün ekranında bir ölü piksel bir de toz parçacığı vardı. Rica ettim RED Team evime geldi, benden iPhone 4'ü aldı, İstanbula kargoladı (Ankaradayım), Teleservice ulaştı, karar alındı ve bana yenisi gönderildi. Yani bunların hepsi 11-12 gün sürdü. 11-12 gün içerisinde 1.5 aylık sıfır iPhone'um yine sıfır ve ekranında ölü piksel olmadan bana ulaştırıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stronger06

Vodafone'dan aldığım iphone 4'ün ekranında bir ölü piksel bir de toz parçacığı vardı. Rica ettim RED Team evime geldi, benden iPhone 4'ü aldı, İstanbula kargoladı (Ankaradayım), Teleservice ulaştı, karar alındı ve bana yenisi gönderildi. Yani bunların hepsi 11-12 gün sürdü. 11-12 gün içerisinde 1.5 aylık sıfır iPhone'um yine sıfır ve ekranında ölü piksel olmadan bana ulaştırıldı.

Peki birşey sorcam; telefonu komple kutusu ve aksesuarlari ile mi verdiniz?
    Yoksa sadece telefonumu?
    Bir arkadas sadece telefonu verdigi için degişimden de kutusuz cihaz aldigini iddaa etmişti bu forumdan onun için soruyorum
  • quote:

Bu zeki arkadaş bütün iphone konularına ''... para ver ... olsun :d.d:d.D:D'' tarzında cevaplar yazıyor farkında mısınız :]?
  • Vallahi bende 4 milyar samsung smart tvyi para sayıyorum, onda da ölü piksel çıkıyor. Bunun apple ve samsung ile alakası yok. Şans işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardahun8

quote:

Bu zeki arkadaş bütün iphone konularına ''... para ver ... olsun :d.d:d.D:D'' tarzında cevaplar yazıyor farkında mısınız :]?

Fakirim !!! iphone alacak imkanım yok çamur atarak kendimi tatmin ediyorum Nokia 1200 forewer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teksalih -- 15 Aralık 2011; 6:35:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pardahun8

quote:

Fakirim !!! iphone alacak imkanım yok çamur atarak kendimi tatmin ediyorum Nokia 1200 forewer

Çukiyisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stronger06

Vodafone'dan aldığım iphone 4'ün ekranında bir ölü piksel bir de toz parçacığı vardı. Rica ettim RED Team evime geldi, benden iPhone 4'ü aldı, İstanbula kargoladı (Ankaradayım), Teleservice ulaştı, karar alındı ve bana yenisi gönderildi. Yani bunların hepsi 11-12 gün sürdü. 11-12 gün içerisinde 1.5 aylık sıfır iPhone'um yine sıfır ve ekranında ölü piksel olmadan bana ulaştırıldı.

12 günde yenisi mi geldi ,çok şanslısın .Nerdeyse herkes 45-60 civarı bekliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.