Şimdi Ara

iPhone 4 üm videoyu dalgalı çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle videonun ilk 10 saniyesinde olay çok belli oluyor. sanki suda yansıma izliyormuş gibi oluyor.

bu gün yeni video çektim. gene benzeri bir durum var. örnekte verdiğim videoda da aslında sürekli devam ediyor ama baştakinden daha az bir şekilde. genede dikkatli bakılınca lag ve dalgalanma belli oluyor. olay youtubeden kaynaklanmıyor. söz konusu videoyu bilgisayardan ve telefondan izledim durum aynı. neden yapıyor sizce bunu?

• sanırım telefon araca aparatla bağlı.

araç sallandığı için veya, araçtaki bir titreşimden dolayı olabilir mi?

veya araçta oluşan bir manyetik alan buna sebep olabiliyor olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 20 Eylül 2011; 0:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

sanırım telefon araca aparatla bağlı.

evet aparatla bağlı, manyetik alanı bilemem ancak araba pek de teknolojik bir şey değil, doğru dürüst radyosu hoparlörü de yok. titreşme diyeceğim benim de aklıma geldi o ama park halinde iken yaptığı dalgalanma (videonun başları) sarsıntıdan çok daha fazlası. sanki hz değeri düşük bir tv de oyun açmak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

evet aparatla bağlı, manyetik alanı bilemem ancak araba pek de teknolojik bir şey değil, doğru dürüst radyosu hoparlörü de yok. titreşme diyeceğim benim de aklıma geldi o ama park halinde iken yaptığı dalgalanma (videonun başları) sarsıntıdan çok daha fazlası. sanki hz değeri düşük bir tv de oyun açmak gibi.

belki radyodandır.

araçta radyoyu kapatıp denedin mi?

veya telefonda arka planda çalışan mesaj programı veya baz istasyonuna bağlanma durumunda başlamıştır o video çekimi...

bir sürü neden olabilir.

normal gündüz çekiminde yapıyor mu bunları?

elle , dışarıda çekim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

belki radyodandır.

araçta radyoyu kapatıp denedin mi?

veya telefonda arka planda çalışan mesaj programı veya baz istasyonuna bağlanma durumunda başlamıştır o video çekimi...

bir sürü neden olabilir.

normal gündüz çekiminde yapıyor mu bunları?

elle , dışarıda çekim?

denemek lazım. ama telefonumda her zaman 3G açık olur sürekli mesaj falan da gelir, bildirim vs hepsi gelir. yarın gündüz hareketsiz bir zeminde deneyeceğim gündüz o zaman.

• İyi tesadüf oldu. Videoyu ortalara ilerleteyim dedim, bizim daire çıktı karşıma. Balkon kapısının açık olduğunu bile gördüm

Bu arada youtube mu öyle yaptı bilemiyorum ama videonun kalitesi, iphone 4 e göre düşük geldi.

Bunlar benim örnek çekimlerim mesela;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 20 Eylül 2011; 1:03:04 >

• Disaridaki sicak hava dalgasi olmassin o arabanin camindanda yapabilir cunku camnegimli kirilma acisi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone x'ime yeşil çizgi indi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İyi tesadüf oldu. Videoyu ortalara ilerleteyim dedim, bizim daire çıktı karşıma. Balkon kapısının açık olduğunu bile gördüm

Bu arada youtube mu öyle yaptı bilemiyorum ama videonun kalitesi, iphone 4 e göre düşük geldi.

320p de oynatıyor. ama 729 p de de oynatınca fazla değişme olmuyor. malesef kendi görüntü kalitesi böyle. bir tane daha video çekmiştim istanbulda, güneşli bir gün... uzaktaki nesneler sanki pastel boya ile boyanmış gibi. yakına gelince sorun yok ama uzakta çok ama çok kötü (uzak dediğim 10 metre falan)

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İyi tesadüf oldu. Videoyu ortalara ilerleteyim dedim, bizim daire çıktı karşıma. Balkon kapısının açık olduğunu bile gördüm

bu da başka bir çekim. görüntü kalitesi gene kötü malesef.

• Sanki miyop gibi. Yakini duzgun gosteriyor ama uzagi bulanik gosteriyor.
  • Sorunu nasıl çözdünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anfield A kullanıcısına yanıt

14 sene önce çözmüş olayı şimdi büyük ihtimalle iPhone 16 pro Max kullanıyordur

• Amaç neydi bu cevabı yazarken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.