Şimdi Ara

iPhone 4 TURKCELL VE JAILBREAK ILE KULLANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba demek isterim...cunku sitenizde Daha yeniyim...ancak 2 senedir TURKCELL iPhone 3G kullanicisiyim...ANcak gecen ay ABD den gelirken ken dime iPhone 4 satin a ldim. Bugunde cihazi unlocked yaptirdim...1 gundur basarili olarak kullanmaktayim...bilmek istedigim sey, daha once jailbreak olayini denememis olmam...TURKCELL kontratli olarak kullandigimdan ihtiyac hissetmedim...fakat iPhone 4 u jailbreak olarak kullanirken nelere diktat etmem lazim gerektigini bilmiyorum...guncelleme yapmamin yanlis oldugunu ogrendim..ancak guncelleme yapmadan,yani itunesda uptade I kullanmadan app yada music resim yukliyebiliyormuyum...ayrica bilmek gereken bilgier vars a bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim

• Hocam öncelikle uzun zuun bir araştırma yapıp okuyun derim yoksa aylarca soru sorarsınız

Hocam öncelikle unlock yaptırdım diyorsunuz ama umarım para vermemişsinizdir bu işlem için :( Çok ama çok basit bir işlem ve 10dakika internette araştırsanız 5 dakikada da uygulasanız toplam 15dakikanızı alırdı.

JB'li olduğuna göre telefonunuz artık; kesinlikle itunes üzerinden update yapmayın. Sizin cihazınız aynı zamanda unlock'lı olduğu için itunes'tan update ettiğiniz anda hem JB hem de unlock gidecektir ve telefonun tel. özelliğini kullanamaz hale geleceksiniz. SHSH kaydı almak ve önceki FW'e dönmeniz gibi işlemlerle uğraşmanız gerekecek ki şu aşamada bence sakın ama sakın itunes'tan update etmeyin telefonu! Kaybedeceğiniz hiç bir şey olmayacağı gibi aynen kullanmaya devam edebilirsiniz telefonu hiç bir eksik olmadan. Forumları takip edin ve güncellemeler çıktıktan sonra yayınlanan "custom FirmWare"leri kurarak güncellemeleri yapın

İyi günlerde kullanınız telefonunuzu

• Aciklamalariniz icin cok tesekkur ederim...forum konularini biraz arastiriyim, sanirim cevaplara ulasirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byloooo

Aciklamalariniz icin cok tesekkur ederim...forum konularini biraz arastiriyim, sanirim cevaplara ulasirim...

Ne demek hocam Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.