Şimdi Ara

iPhone 4 TURKCELL EDGE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün farkettiğim bi durum var, telefonda 3g kapatınca edge ikonu gözükmüyor, internete baglanmıyor. Biraz araştırdım hattı çıkardım taktım ayarları sıfırladım ama çare olmadı. Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi su an sadece 3G ile baglanabiliyorum 3G cekmeyen bir yerde internetten tamamen kopuyorum moraller bozuk (Yurtiçi cihaz)

• Valla çok merak ettim bu sorunu internette 10-15 dk. araştırdım ama hiç böyle bir sorunla karşılaşan yok sanırım.

Kolay gelsin
  • Merhaba, benzer sorun bende de var..
    Wireless olan yerden çıkıp, örneğin gezmeye gittiğimde edge ikonu çıkmıyor ve internete bağllanmaya çalıştığımda servise ulaşılamadı diye bir sonuç elde ediyorum.

İki şekilde çözülüyor;

1- Uçak moduna al ve geri çıkar
    2- 3G aç kapa

Ama sonuç olarak internete bağlanmada ciddi sıkıntı oluyor..

Telefonda bazen 3g kapalı iken özellikle geceleri cihaz kendi kendine 3g'ye geçiyor ve bunu sabah farkediyorum ve 3g'yi kapatıyorum.
    Acaba turkcell 3g'yi tercih etmeyenler için böyle bir yöntem izliyor olabilir mi? Belki kuruntunun ötesine geçmez ama ortada bir sorun olduğu kesin.

Bildiği yada önerisi olan varsa lütfen bizleri aydınlatsın.

Teşekkürler.
  • Şebeke kaynaklı olabilir vodafone de böyle bir sorun yaşamadım 3G kapatıldıgında anında E sımgesı cıhazda görünüyor ve baglantıda hıc bır kopma vs olmuyor....
  • Simge görünmesinden geçtim cihaz internete girmiyor, böyle bir komedi olabilir mi?
    13 yılın sonunda bana şebeke değiştirtecek bu turkcell, bıktım saçma sapan işlerinden..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.