Şimdi Ara

iPhone 4 titreşim problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda araştırdım ancak ulaşamadım. Dün akşam itibarı iletelefonuma gelen aramalarda titreşim özelliğinin çalışmadığını gördüm.
    Ayarladan kontrol ettiğimde titreşim bildirimi açıktı. Daha sonra yandaki sessize alma düğmesini aç*kapa yaparken bazen titreşim gerçekleşiyor, bazen ise gerçekleşmiyordu. Daha sonra telefonun salladığımda ise sanki içerisne ufak bir vida düşmüş gibi ses gelmektedir.
    Sonuç olarak anladığım kadarı ile sorun donanımsal. Ekim 2010 da Turkcellden alınma telefonumu hiç JB yapmadım. Bu konuda Genpaya mı götürmem gerekiyor.
    Tecrübe sahibi olan arkadaşlar varsa nasıl bir prosedür izelemeyim. Yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılar

• Merhaba muhtemelen donanımsal,yinede bir restore edip new iphone secerek sansınızı deneyebilirsiniz.olmazsa servise verin
    turkcellin ki kvk oluyordu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 10 Ocak 2012; 13:59:28 >
  • Sorununuz o vida tıkırtısından dolayı %80 donanımsaldır. Ancak restoreyide bir deneyin derim. Geçenlerde bir tanıdıktada yazılımsal aynı bu tarz bir sorun çıktı. Ancak daha sonra servise verdi. Servisin görüşünü aktarıyop. Cihaza ios5 yükleyince bir hata oluşmuş tekrar restore ettik düzeldi dediler. Bu arada cihaz 3gs 'di.
  • Servis olarak illa Genpaya mı götürmem gerekiyor. KVK veya Teleservice olurmu. Aynı zamanda HOme tuşu sorunumda var. Bunuda belirteyim değil mi?
  • http://www.genpa.com.tr/_imei_sorgu
    burdan ögrenebilirsiniz,genpa cıkıslı ise teleservice kabul etmez.
    tabi ki ne sorun varsa iletin.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. İnşallah tamir süresi fazla uzun sürmez. Microsim kartımı kullanacağım başka cihaz yok. 500 ün üzerinde rehber bilgisini başka bir telefona yüklemek zorunda kalacağım yoksa.
  • eger genpa ise 1 hafta 10 güne hallederler büyük ihtimal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne diyorsunuz. Ben en fazl 2 gün sürer diyew düşünüyordum. 2-3 gün bile benim için uzun süre vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: des0uza

Ne diyorsunuz. Ben en fazl 2 gün sürer diyew düşünüyordum. 2-3 gün bile benim için uzun süre vallahi.

benım telefonum prizden sarj almıyordu yurt içi kargo ile etiler subesine yolladım
    bu sürede teslim ettiler,belki sizin durumda bir değişiklik olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.