Şimdi Ara

İphone 4' ten lumia 925 e geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce bu mantıklımı? fikirlerinizi almak istiyorum. iphone 4 8 gb kullanıyorum. ama ekranı yeterli gelmiyor artık. dizi film izlemek istiyorm yeterli gelmiyor. lumianın görüntüsü ekranı fotoğraf performansı beni cezbediyor kendine çekiyor. sizce mantıklı bi geçiş olurmu bu ? yoksa ip4 devammı etmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Laichzeit -- 7 Ekim 2013; 15:25:40 >

• Uygulamalarla fazla işiniz yoksa geçilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Uygulamalarla fazla işiniz yoksa geçilir.

facebokk twitter vs kullanmam ben. sadece whatşapp kullanırım . haber programları. kullanırım. tel.den dizi film filan izlerim. + olarak 2-3 oyun oynuyorm genelde. bu beklentiler dorusunda öneriniz nedir?
  • Limua ya geçmek mantıklı bir hareket

• Ben olsaydim Note II ya da Note III' e gecerdim. Iphone'dan sonra alinacak en mantikli telefon.

IOS' tan Android' e gecmek BMW' den inip ata binmek gibi olur ama. (Sahsi yorumumdur kimse kizmasin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Limua ya geçmek mantıklı bir hareket

saolun hocam ilginiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Ben olsaydim Note II ya da Note III' e gecerdim. Iphone'dan sonra alinacak en mantikli telefon.

IOS' tan Android' e gecmek BMW' den inip ata binmek gibi olur ama. (Sahsi yorumumdur kimse kizmasin)

android sevmiyorm hocam onuda kullandım. ve çok büyük ekran bana göre değil. en fazla 4.5 alabilirim . yukarısı benm için anormal oluır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygulamalarla işiniz yoksa pişman olmazsınız.
  • Bence oyle bir hata yapma dandik windows bezdirir seni

• 7Laichzeit 7 kullanıcısına yanıt
    hocam beklentilerinizi karşılar lumia lakin beklentileriniz artarsa bir apple storedeki uygulama zengiliğini şu anlarda windows phonelerde bulamayabilirsiniz birde ios a alışan birisi için android heleki windosw 8 si ceplere geçince nasıl bir izlenimiz olur onuda bilemiyorum ama anlattıklarınıza bakılırsa makul şekilde bu tel size yeter
  • Dizi filmleri internette mi yoksa cihazın içine atıp mı izlemek istiyorsun bunlar önemli,keza wp8 platformu için bir media player uygulaması benim bildiğim yok,yani şunu demek istiyorum filmi indirdin atıyorum 720p mkv. formatında altyazısınıda srt. dosya şeklinde attında ne açmıyor ? android de çözüm çok basit birçok media player var,keza ios içinde öyle ama wp8 için bildiğim olarak hala böyle bir uygulama çıkmadı,kısıtlı formatları destekliyor,bilgisayardan convert edip cihaza öyle atman gerekiyorda vs. çok uzun iş internetten izleyeceksen neyse ama cihaza atacaksan çok sığ bu konuda wp8,nokia bilindiği üzere satıldı,nokia markası olupta akıllı cihaz artık gelmeyecek,microsoft zaten ortada bırakmaya bayılan bir firma seneye atıyorum wp9 çıkınca şuan ki sattıgı en iyi wp8 tellerde ortada kalabilir,geçen seneden öncesi wp7 wp7.5 cihazların ki gibi hiçbirisi wp8 güncellemeside almadı,bana kalırsa şuan için bulaşmamak en iyisi merak içinse wp8 merak ediyorum diyorsanızda lumia 520 ile başlamakta en iyisi dediğim gibi hala gelişmekte olan bir platform wp8 riske girip bunca eksikliklere rağmen istiyorsanız tabikide alabilirsiniz tercih meselesi ama ios'dan geçeceksenizde oturup düşünmekte yarar var,android de çok güzel alternatifleri dururken hele bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

Dizi filmleri internette mi yoksa cihazın içine atıp mı izlemek istiyorsun bunlar önemli,keza wp8 platformu için bir media player uygulaması benim bildiğim yok,yani şunu demek istiyorum filmi indirdin atıyorum 720p mkv. formatında altyazısınıda srt. dosya şeklinde attında ne açmıyor ? android de çözüm çok basit birçok media player var,keza ios içinde öyle ama wp8 için bildiğim olarak hala böyle bir uygulama çıkmadı,kısıtlı formatları destekliyor,bilgisayardan convert edip cihaza öyle atman gerekiyorda vs. çok uzun iş internetten izleyeceksen neyse ama cihaza atacaksan çok sığ bu konuda wp8,nokia bilindiği üzere satıldı,nokia markası olupta akıllı cihaz artık gelmeyecek,microsoft zaten ortada bırakmaya bayılan bir firma seneye atıyorum wp9 çıkınca şuan ki sattıgı en iyi wp8 tellerde ortada kalabilir,geçen seneden öncesi wp7 wp7.5 cihazların ki gibi hiçbirisi wp8 güncellemeside almadı,bana kalırsa şuan için bulaşmamak en iyisi merak içinse wp8 merak ediyorum diyorsanızda lumia 520 ile başlamakta en iyisi dediğim gibi hala gelişmekte olan bir platform wp8 riske girip bunca eksikliklere rağmen istiyorsanız tabikide alabilirsiniz tercih meselesi ama ios'dan geçeceksenizde oturup düşünmekte yarar var,android de çok güzel alternatifleri dururken hele bilemiyorum.

yönlendirdiğin için çok saol kardeşm. iphone 4 devam şimdlik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Ben olsaydim Note II ya da Note III' e gecerdim. Iphone'dan sonra alinacak en mantikli telefon.

Aynen +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Laichzeit

quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Uygulamalarla fazla işiniz yoksa geçilir.

facebokk twitter vs kullanmam ben. sadece whatşapp kullanırım . haber programları. kullanırım. tel.den dizi film filan izlerim. + olarak 2-3 oyun oynuyorm genelde. bu beklentiler dorusunda öneriniz nedir?

Lumia 925 ile fazlasıyla mutlu olursunuz bu şekilde kullanacaksınız. Lumia 820 kullandım bir müddet, sadece kamerasını beğenmediğim için bir de instagram olmadığı için değiştirdim Hala bir çok yönden Lumia'yı arıyorum. 925'i de mağazada incelemiştim, tasarımına aşık oldum gerçekten çok şık

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Bence oyle bir hata yapma dandik windows bezdirir seni

windows mobile 8 kullandım. kesinlikle android'den daha stabil ve daha hızlı. tek kusuru windows store zayıf.
  • Geçilir. WP güzeldir uygulama dışında sıkıntı çekmezsin. Sadece sosyal ağları kullanan biri için yeterli bi telefon.
    Android, WP, iOs hepsini kullandım, kimse alınmasın ama Androide geçmeni önermem. iOs kullanan biri için yavaş kalıyor.
  • ben 3Gs den Lumia 920 ye oradan da iPhone 4S e yatay geçiş yaptım, bu maceranın bana faturası 400 TL oldu
  • Windows Phone şu anda en hızlı ve stabil işletim sistemi. iOS 7'den de hızlı. Güçlü iPhone 5 bile iOS 7'de bazen kasarken WP8 512 ramde kasma olmadan çalışıyor. İki dezavantajı var ama. Alışılmadık arayüzünü herkes sevmeyebilir ve de uygulama sayısı iOS'a göre çok daha az.
  • Lumia hizli cihaz fakat buyuk ekranli olsun diyede cihaz degistirilmez yani yanina tablet alin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.