Şimdi Ara

İphone 4'ten Lg-g2 oyun hesabı taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Şuan iphone 4 kullanıcısıyım. Telefonumu Lg-g2 olarak degiştirmek istiyorum,fakat uzun süredir oynadığım ve oynamaktan hoşlandığım oyunlar var. Mesela Boom Beach adlı oyunu kendi içinden degiştirip sanırım diğer kullanacagım telefona hesabımı aktarabiliyorum. Fakat plants vs zombie 2 adlı oyunu ve bunun gibi 2-3 tane oyunumu nasıl farklı telefonda aynı üyeliklerimden girip oynuyacağım hakkında malesef bilgi bulamadım. Bu konuda bilgisi olan ve daha önce yapmış arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlerse sevinirim.

• Boom beach i nasıl aktarıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iLaichzeit kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlara girince orada yalnış hatırlamıyorsam bu aygıtı ilişkilendir tarzı bir şey yazıyor. Onu seçtikten sonra bu eski aygıt deyip yönergeleri izlediğin zaman bir kod veriyor. Ardından diğer aygıttada aynı işlemleri yapıp ona yeni aygıtı seçip sana verilen kodu girdigin zaman aynı hesaptan devam edebiliyormuşsun. Ben henüz yapmadım yalnız. Eğer diğer oyunları aktaracak yöntemi bulursam geçmeyi düşünüyorum...Clash of clans adlı oyundada yapımcıları aynı oldugu için bu özellik eklenmiş yapmak isteyenler varsa yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 21 Haziran 2014; 20:44:24 >
  • Up!
    Yokmu bir fikri böyle bir olayla karşılaşan ? Yardımcı olabilecek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.